gury3 Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori eu merg daca ma luati,dar mai amo problema am un preten care cumpara una buca vitara stock poate sa mearga sau ramane pe acolo? sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori Daca vremea se mentine ca azi (soare) poate merge fara probleme. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori Mergem Sambata la LACUL VULTURILOR !!! Sa vina si Vitara !!!:tk:tk:tk:tk:tk Facem si gratar !!!:2dr:2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alpyus Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori bravo voua. si frumoase peisaje de toamna. bafta la urmatoarea iesire:wink::wink::wink: http://www.cssluxury.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoil Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori Salut M-ar bate si pe mine gandu' de-o excursie la lac dar am o limitare: coborarea la fel ca si urcarea prin Starchiojd; daca e loc de asa ceva... stam de vorba. :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hexen Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori Ce ziceti baieti de o iesire in zona,weekend-ul acesta ? Vremea se anunta buna. Ca traseu soft propun Valea Stanii,Pasul Boncuta,Cheile-Cabana Pirusca,(aici se pot gasi zone si pt off road extrem),eventual iesire la Vama Buzaului,cascada,etc. Vin fiert,gratar si foc de tabara la Pensiunea Rusu-Cheia.Cazare 70 lei/cam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate