dany_let Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 noi suntem 3/ 4 masini care mergem la un gratar, drumul este forestier , prgatire minima pentru masini , cine vrea sa mearga il asteptam cu drag .:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori salutare , editeaza si tu un traseu !!!!!!!!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori Salutare, .... daca nu ne rupem in cardane.... cu voia voastra m-as baga si eu. Si daca nu e prea mult.... o idee de traseu ar putea fi.... Secaria ... Coama Baiului.....Cabana Schiorilor (Azuga).... si intoarcesi si coborare pe la Zamora (Busteni) ps. .... eu nu am mai facut acest traseu.... si dpdv a dificultatii am inteles ca e usurel. Daca ma insel imi cer scuze. Sunt novice. Asteptam parere avizate. Toate cele bune de la Macinicu :cl " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori dragi colegi dupa cum suna anuntul mergem la un gratar ,nu sa rupem masinile :ha: si + ca a plouat in draci zilele acestea pe munte deci la coborare cred ca este patinoar:ooo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori :2drdrumul este unul forestier , cu pietris si cu noroi , exista si portiuni doar de noroi pe care le putem ocoli sau nu ...depinde fiecare cum doreste , acest traseu a fost facut cu Touareg cu roti de asfalt...deci nu se rupe nimic garantat. traseul e frumos pentru priveliste , exista si zone unde se poate rupe cardanul...pentru doritori....dar cum spuneam acestea se pot ocoli cu foarte mare usurintza. :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori hai sa facem o coloana de tractoare :j:j:j:j:j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori Youpiiiiiiiiiii Ce misto. Hai.... cine se mai baga..... ala io..... ala io.... Toate cele bune de la Macinicu :cl " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori deci la coborare cred ca este patinoar:ooo. in astfel de cazuri FOLOSITI frana de motor, nicidata nu blocati roti ;) In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2010 (editat) Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori Ne intalnim DUMINICA la ora 09:00 in parcarea METRO OTOPENI DN1 , ne cunoastem , facem ceva cumparaturi si mergem spre Ploiesti , varianta centrua Buzau , regrupare la OMV Valeni de munte , de acolo plecam spre Drajna (DJ 102 B ) - Slon -stanga si se intra pe drumul forestier spre Tabla Butii spre Monumentul Eroilor - S.A.M.D ne intoarcem cand vrem sau putem sa mergem si sa coboram in Cheia , de la monumentul eroilor putem sa mergem spre Pasul Boncuta. Ne hotaram acolo ....repet - TRASEUL ESTE DE PLIMBARE. :tk Editat Octombrie 21, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori in astfel de cazuri FOLOSITI frana de motor, nicidata nu blocati roti ;) TREAPTA 1 IN REDUCTOR FARA FRANA!!! :y:y:y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori mai fratilor iesirea asta se desfasoara in cheia sau in buzau ?:uameni schimbati denumirea titlului ca induceti lume :y. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori mai fratilor iesirea asta se desfasoara in cheia sau in buzau ?:uameni schimbati denumirea titlului ca induceti lume :y. se poate ajunge pana in Cheia... "regrupare la OMV Valeni de munte , de acolo plecam spre Drajna (DJ 102 B ) - Slon -stanga si se intra pe drumul forestier spre Tabla Butii spre Monumentul Eroilor - S.A.M.D ne intoarcem cand vrem sau putem sa mergem si sa coboram in Cheia " Cum spuneam cu ceva post-uri mai sus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori Ne intalnim DUMINICA la ora 09:00 in parcarea METRO OTOPENI DN1 , ne cunoastem , facem ceva cumparaturi si mergem spre Ploiesti , varianta centrua Buzau , regrupare la OMV Valeni de munte , de acolo plecam spre Drajna (DJ 102 B ) - Slon -stanga si se intra pe drumul forestier spre Tabla Butii spre Monumentul Eroilor - S.A.M.D ne intoarcem cand vrem sau putem sa mergem si sa coboram in Cheia , de la monumentul eroilor putem sa mergem spre Pasul Boncuta. Ne hotaram acolo ....repet - TRASEUL ESTE DE PLIMBARE. :tk .......................... Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori Cred ca ma bag si eu duminica. :y Estimez ca ajungeti in jurul orei 11 la OMV-ul de la Valenii de Munte. :grin: Este traseul meu preferat! :ha: Prietenii stiu de ce! :banana Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori Cred ca ma bag si eu duminica. :y Estimez ca ajungeti in jurul orei 11 la OMV-ul de la Valenii de Munte. :grin: Este traseul meu preferat! :ha: Prietenii stiu de ce! :banana salut!:cl @nessum da eu confirm ai facut poteca acolo, aveti grija unde faceti tzambalul, da cred ca vin si eu:wink::x Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori Aaaaaah! Aveti ghidu de "tabla" cu voi!!! Grija ca s-ar putea sa va prajiti! http://vremea-online.ro/?location=cheia PS am auzit ca asfalteaza pana la tabla :ypu pardon la babele:ha: p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori Ne intalnim DUMINICA la ora 09:00 in parcarea METRO OTOPENI DN1 , ne cunoastem , facem ceva cumparaturi si mergem spre Ploiesti , varianta centrua Buzau , regrupare la OMV Valeni de munte , de acolo plecam spre Drajna (DJ 102 B ) - Slon -stanga si se intra pe drumul forestier spre Tabla Butii spre Monumentul Eroilor - S.A.M.D ne intoarcem cand vrem sau putem sa mergem si sa coboram in Cheia , de la monumentul eroilor putem sa mergem spre Pasul Boncuta. Ne hotaram acolo ....repet - TRASEUL ESTE DE PLIMBARE. :tk Metro Otopeni e inchis de 6 ani .Puteti sa cumparati din acest ''Metro'' cateva sute de masini buy back.Totusi este spre intrarea in Bucuresti.In Valeni nu exista OMV.Poate Rompetrol,Mol,Petrom.Traseul mai departe este misto. Vreme buna ! "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori Metro Otopeni e inchis de 6 ani .Puteti sa cumparati din acest ''Metro'' cateva sute de masini buy back.Totusi este spre intrarea in Bucuresti.In Valeni nu exista OMV.Poate Rompetrol,Mol,Petrom.Traseul mai departe este misto. Vreme buna ! BINE METRO BANEASA !!! LANGA BRICOSTORE :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori Cred ca ma bag si eu duminica. :y Estimez ca ajungeti in jurul orei 11 la OMV-ul de la Valenii de Munte. :grin: Este traseul meu preferat! :ha: Prietenii stiu de ce! :banana am impresia ca Vitarele astea 2 se indragesc :))) :g 0722205079 ne auzim la tel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori :uamenie loc si de mine ca vaz ca nu prea aveti loc de cardanul meu,sper sa nu mai rup ceva sa ma certe lumea:gr1:gr1 sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zamonkh Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori traseul asta se poate face si fara troliu?:old Toyota LJ 70 Suzuki GSX-R 750 Yamaha Virago Citroen C4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori :uamenie loc si de mine ca vaz ca nu prea aveti loc de cardanul meu,sper sa nu mai rup ceva sa ma certe lumea:gr1:gr1 tu stii ca eu te cert :dr3 chiar daca nu rupi nimik !!! deci NORMAL CA E LOC ...GRATARUL E MARE ! :)) :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori traseul asta se poate face si fara troliu?:old Traseul asta se poate face si cu Duster. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori @ gury3 :uamenie loc si de mine ca vaz ca nu prea aveti loc de cardanul meu,sper sa nu mai rup ceva sa ma certe lumea -------------------------------------------------------------------------------------------------- Ha ha ha ...:ha:. hai mai gury3..... cum sa nu fie loc. Nu te supara.... mai radem si noi. ... si in definitiv..... ai rupt cardanu tau ... nu pa lu altu...... ci cum e vorba aia..... daca vreu, il rup de cate ori vrea muschi mei. :h5... daca are balta peste... Toate cele bune de la Macinicu, :cl " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zamonkh Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori Traseul asta se poate face si cu Duster. :) :ha: ok...... Toyota LJ 70 Suzuki GSX-R 750 Yamaha Virago Citroen C4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate