tomas Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Am nevoie de un CVC in limba engleza, daca are cineva, Multumesc, astept PM. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: Contract vanzare-cumparare in limba engleza Daca iti trebuie pentru o masina, nu exista contract tip. Poti sa faci si o hartie de mana. V5-ul tine loc si de contract. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Octombrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: Contract vanzare-cumparare in limba engleza Marse, stiu dar e un caz mai special. Imi trebuie un tipizat in limba engleza. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: Contract vanzare-cumparare in limba engleza Marse, stiu dar e un caz mai special. Imi trebuie un tipizat in limba engleza. ia-l pe cel in romana si tradu-l. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mad79 Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: Contract vanzare-cumparare in limba engleza http://www.docstoc.com/docs/204875/Contract-for-the-private-sale-of-a-Motor-Vehicle Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nautilus Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: Contract vanzare-cumparare in limba engleza am in format".doc" in word,daca vrei pot trimite prin email, sau merge atasat aici pe forum? ...JIMNY goes anywhere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Octombrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Contract vanzare-cumparare in limba engleza Nautilius, te rog sa trimiti Contractul. Multumesc. Mail: tomi_altfatter@yahoo.com VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Contract vanzare-cumparare in limba engleza Daca mai ai nevoie de contract iti trimite eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Noiembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Contract vanzare-cumparare in limba engleza Rezolvat.Multumesc.:tk. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate