Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ZONA IASI - Iesiri off-road

grandvitara

Postări Recomandate

• Răspunsuri 333
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Iesire Iasi..

Duminica o sa iesim mai multi,eu mai ies si in timpul saptamiinii,mai fac rodajul la motor,daca ai timp si chef suna-ma,oricum ies singur.Se anunta ploi la sfirsitul saptaminii ,ar fi bine sa ai niste MT uri macar si statie. 0751 495 329

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Duminica 31 oct,ne intilnim la 9,30 in fatza la Palat sau la 10,30 sus la Releu,care si cum doreste.Simbata spre duminica se schimba ora,sa nu intirziati :grin:

Editat de rudy
Link spre comentariu

Suntem mai multi, dar actionam stealth :ha:

Coreeeect ce mi-a placut asta... sa nu ne vada radaru'...

Ne strangem cati ne intalnim, deci cum a zis Rudy in locatiile respective, oricine e binevenit, dezirabil cu MTuri sau Simecs.

Link spre comentariu

Coreeeect ce mi-a placut asta... sa nu ne vada radaru'...

Ne strangem cati ne intalnim, deci cum a zis Rudy in locatiile respective, oricine e binevenit, dezirabil cu MTuri sau Simecs.

Cei cu AT-uri ramin acasa?:cr1m-am saturat de atita "off-road de tastatura":hl:ha:

Link spre comentariu

Eu vin cu ATuri tocite 50% :ha: Si o sa mai fie inca 1 -2 masini fara gume dezirabile :grin: Iar Vstef_cabestan care se tot lauda atat, vine cu autobuzul scolar si cu planetarele in sacosa... ca la emisiunea aia ScrapHeap, il lasam 1 ora inaintea startului sa iti termine cotetzul mergator.

Link spre comentariu

mare lucru am cistigat astazi in putinul timp petrecut cu baietii,mi-am dat seama ca sunt extraordinar de milos(dupa 50 de m plingeam de grija masinii),ca stau prost la capitolul emotii si am realizat ca singura solutie sa fiu oleaca mai aventuros e sa urmez sfaturile baietilor si sa imi iau masina nationala adica un aro ca poate dupa ala nu oi plinge.In rest salutari tuturor alex,adi,rudy.v_stef,tudop cei pe care i-am uitat sa ma scuze si astept inca o iesire poate mai domestica asa ca pt virgini:ha::ha::ha:.

Editat de grandvitara
Link spre comentariu

Pana la uram ne-am intalnit si a fost bine. Poate baga si lumea poze

1998 ARO 243 3.2 UTB

2004 Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16 v

1984 Mercedes-Benz w 123 300D Kombi

1994 Yamaha Virago XV 535

1999 Yamaha XT 600

1960 IZH Festival

Link spre comentariu

Grandvitara,eu am crezut ca vii fara masina si mergi cu noi intr-unul din Arouri,nici n -am observat cind ai diparut,dupa dejantare am urcat sus in poienita si nu iesiau masinile la numaratoare,disparusei deja:ha:Nici nu merita sa bagi masina aia prin padure, nu este echipata pentru asa ceva ,plus ca e pacat de stricat aiurea.Am doar 3 poze,dar imi prind urechile cu noul sistem de pus poze,asa ca nu le mai pun :grin:

Link spre comentariu

avem de toate, mai putin blocanti :grin::grin::grin:

si ca sa nu se inteleaga gresit, eu ma refeream ca fiecare crede ca "copilul meu e cel mai frumos":uameni; deci si eu in aceeasi situatie

alte poze mai avem?

Link spre comentariu

Grandvitara,eu am crezut ca vii fara masina si mergi cu noi intr-unul din Arouri,nici n -am observat cind ai diparut,dupa dejantare am urcat sus in poienita si nu iesiau masinile la numaratoare,disparusei deja:ha:Nici nu merita sa bagi masina aia prin padure, nu este echipata pentru asa ceva ,plus ca e pacat de stricat aiurea.Am doar 3 poze,dar imi prind urechile cu noul sistem de pus poze,asa ca nu le mai pun :grin:

Am vrut sa ma dau oleaca erou si sa imi demonstrez ca si gv-ul poate trece pe unde trec si arourile nepreparate,dar cind am inceput sa vad copacii din ce in ce mai aproape mi-am adus aminte cit costa o aripa,mi-am pus coada pe spinare si rusinos(recunosc)am intins-o

Stai fara grija ca nu ati scapat de mine inca asa ca merg pe principiul"daca voi nu ma vreti,eu va vreau":ha::ha:.Tocmai in casa se voteaza bugetul pe 2011 si duc lupte aprige cu ministrul finantelor(nevasta-mea) pt aprobarea unui nou membru prin curte(aro):banana.Asa ca macar pentru unele sfaturi o sa terorizez lumea asa ca sa nu o luati in nume de rau daca o sa va treziti cu cite o invitatie pe la o bere ca bine spuneau romanii "in vino veritas"

Oricum pina rezolv de un armasar nou mai scot gv-ul la pasune,pe zapada, pe oriunde da fara copaci,rampe si noroi:ha::ha:

PS Alex "copilul tau" chiar e frumos si nu vad de ce nu te pui pe laudat ca ai pe cine!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare