COBAR Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Isuzu Trooper - caseta de directie clantane si are si o mica pierdere de ulei.Se mai poate face ceva? MITSUBISHI PAJERO V80 -08 BMW M5- 02 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grandvitara Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Re: Reconditionare caseta directie Din experienta proprie(caseta de directie) oricind se poate face ceva numai ca depinde si cu ce costuri.Scurgerea de ulei (daca corpul casetei nu e afectat) e cel mai usor de rezolvat "clantaneala" fiind lucrul cel mai prost deoarece poate fi afectat melcul.Problema e ca majoritar preturile de refacere sunt destul de mari si exista riscul ca nici reparatia sa nu fie de caliate.eu personal am cautat vreo luna prin tara pina am gasit un mecanic care le reconditioneaza chiar sub nasul meu in iasi la preturi relativ ok(300 ron),asta dupa ce imi pusesem miinele in cap la ce scoruri imi tot debitau altii(intre1200-2000 ron). Poate te ajuta si topicul asta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=54748 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Priboi Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Re: Reconditionare caseta directie La Targoviste este o firma care reconditioneaza casete de directii la preturi decente si parca 6 luni garantie . Nu mai am nr de telefon dar daca vrei il pot face rost. Numai bine, Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link to comment Share on other sites More sharing options...
COBAR Posted October 27, 2010 Author Share Posted October 27, 2010 Re: Reconditionare caseta directie Pretul platit la Iasi este super ok.Daca si reparatia este de calitate totul este in regula. Am mai cumparat una second nu mai curge asa rau dar troncanitul este la acelasi nivel:dr3. Dau untelefon la Targoviste si daca nu ne intelegem o sa optez pt varianta din Iasi. MITSUBISHI PAJERO V80 -08 BMW M5- 02 Link to comment Share on other sites More sharing options...
COBAR Posted October 27, 2010 Author Share Posted October 27, 2010 Re: Reconditionare caseta directie Am primit raspunsul de la Targoviste.Surprise -1200ron + tva:hl MITSUBISHI PAJERO V80 -08 BMW M5- 02 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grandvitara Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 (edited) Re: Reconditionare caseta directie Am primit raspunsul de la Targoviste.Surprise -1200ron + tva:hl zii mersi ca nu ti-au cerut mai mult!dupa cum am spus am cautat o luna intreaga o firma la care sa imi fac caseta la preturi decente.stii cum ajung baietii la preturile astea?Pur si simplu se raporteaza la preturile de noi ale casetelor chiar daca ei schimba doar un oring .Mai exista varianta casetelor reconditionate din afara(doar 2 firme mari spidan di germania si una din state)cu o oferta fairplay de la nemti si cam atit. Dupa aia vin dragii nostrii de romani extraordinar de destepti si inventivi cind vine vorba "sa manince si gura lor o piine", adica e bulita sau nu e bulita rau caseta pt ei pretul e acelasi.De exemplu cind descoperisem problema am fost trimis de cei de la service la un tip din bacau care mai intii m-a intrebat ce masina am,a verificat pretul unei casete noi si dupa aia hop cu scorul de reconditionare taman jumate din valoarea de nou. In ce priveste modul in care cel de la iasi reconditioneaza nu pot sa jur ca e un sfint sau e un geniu sau nu face niciodata buleli si nu bag "mina in foc pt nimeni" insa la mine a facut treaba buna plus la citiva amici. de aia l-am si pomenit ,dar ce mi-a placut mai mult e ca mi-a aratat cum se reconditioneaza,ce se schimba,ce se buleste la o caseta etc fara sa se ascunda de mine. Nr meu de tel e 0756484448 daca ai nevoie. Edited October 28, 2010 by grandvitara Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAZ Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Re: Reconditionare caseta directie Stiu o firma in Calan ,reconditioneaza pt Italia numai casete de directie,am trimis un amic cu caseta de la LJ 70 ,i-a schimbat kit-ul omul a pus-o,a mers nu prea mult si a inceput sa curga.M-a sunat(eu il trimisesem acolo) si i-am spus sa il sune pe patron.L-a sunat si i-a explicat situatia....patronul l-a rugat s-o demonteze (chiar si in service) si s-o trimita .A suportat tot (demontat,transport,montat) si si-a cerut scuze.Deci se poate si in rromania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddoru Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Re: Reconditionare caseta directie Pune te rog o adresa de contact sau un tel., eventual in pm. I-a venit sorocul si casetei mele. Am joc ca la desene animate iar de strans nu mai merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddy71 Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Re: Reconditionare caseta directie La firma din Calan am reconditionat 2 casete, una de Ford Scorpio si una de WV Golf. Super multumit de pret, de lucrare si de timpul de executie ! Acorda garantie 18 luni pentru lucrare si sunt autorizati de RAR pentru reconditionari casete directie. De ce sa bei si sa conduci ? Mai bine fumezi si zbori !!! :pl1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexandruPop Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 Buna tuturor, reparatia casetei de directie ar putea fi o optiune in aceasta situatie. Se demonteaza, se reconditioneaza, se testeaza si monteaza pe masina si apoi se efectueaza geometria 3D. Reconditionarea casetei de directie se face prin dezasamblarea componentelor si inlocuirea sau reparatia elementelor uzate. Aceasta operatiune dureaza aproximativ 5 ore fara a lua in calcul si demontarea/montarea inapoi pe masina. Pret total aproximativ 600 lei la http://autoalmira.ro/reparatii-casete-directie/ http://autoalmira.ro/data/uploads/stand-verificare-reparatii-casete-directie-auto-almira.jpg 1. Demontat caseta de directie; 2. Reconditionarea casetelor de directie; 3. Montajul casetei de directie reconditionate pe masina; 4. Efectuarea geometrie 3D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUPERDRAGOS Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 Sa intelegem ca acesti 600 ron sunt cu tot cu demontarea casetei? 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 (edited) A reconditionat caseta de directie la Traian la TGV. Caseta a fost in prealabil demontata de pe masina. Directie precisa si fara joc. A durat aproximativ 2h. :2dr www.trami.ro Edited February 5, 2020 by nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts