Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Expeditie 2011 (kazakhstan-kyrgyzstan-tajikistan-uzbekistan)

mvAgusta

Postări Recomandate

Re: Expeditie 2011 (kazakhstan-kyrgyzstan-tajikistan-uzbekistan)

cautand ceea ce ma intereseaza, adica date despre o expeditie pana in Mongolia, pe care o programez de ceva vreme, am gasit asta:

amun prieten care vrea sa faca asta cu motorhome-ul; de fapt vrea sa mearga mai departe in turul lumii cu motorhome-ul;(el are si 2 copii ce tocmai au mers la scoala si are nevoie de maimult confort decit celoferit de un cort de pus pe masina)

acum insa sta mic intr-un colt sa treaca criza sa poata sa-si vinda casa ca sa aiba bani de motorhome......visul suprem ar fi un motorhome pe unimog

planuia sa se apuce de limba rusa, ca mergind spre est, pina la pacific, rusa 'rules'

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Mihai-ai vorbit cu Darius despre ideea cu turul Marii Negre? Am discutat cu ei asta la Agnita ,parca......

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Am luat contactele de la toate ambasadele saptama viitoare o sa ma ocup de pus intrebari.

Alex

Proud owner: MvAgusta F4 750 Corse, MvAgusta F4 990, MvAgusta Brutale 910, Suzuki GSXR Srad 750 Streetfighter, Honda CRF, BMW R11 1932, Aprilia Leonardo 150, Nissan Terrano 3.0 V6, Renault Megane and a verry understanding not yet wife

Proud ExOwner: Bmw 318is, Opel Frontera, Skoda Fabia, Peugeot 607, Oltcit, Suzuki GS 500,

Looking forward to: Bimota Tesi 3D

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

De cand am povestit ultima data si pana acum pot sa zic ca am mai facut ceva progrese.

Am luat legatura cu mai toate ambasadele tarilor prin care trec. Conditiile impuse de ei si obtinerea vizei nu este atat de imposibila, costurile sunt rezonabile(nu am inca un cost final).

La inceputul lunii Ianuarie o sa trimit toate documentele pentru vize.

Cine mai e interesat ..?! :2dr

Proud owner: MvAgusta F4 750 Corse, MvAgusta F4 990, MvAgusta Brutale 910, Suzuki GSXR Srad 750 Streetfighter, Honda CRF, BMW R11 1932, Aprilia Leonardo 150, Nissan Terrano 3.0 V6, Renault Megane and a verry understanding not yet wife

Proud ExOwner: Bmw 318is, Opel Frontera, Skoda Fabia, Peugeot 607, Oltcit, Suzuki GS 500,

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
Vizitator mariancernescu

Super tare ideea ta............ bafta maxima. Eu vreau sa plec intr-un tur pana la Capul Nord, am 2 variante: cu masina sau cu motorul. Inca mai planific, fiindca bugetul este destul de restrans.

Link spre comentariu

Pentru cand ti-ai planificat aceasta iesire ..?!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare