Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire in week 30, 31.10

cosmyn

Postări Recomandate

Re: iesire in week 30, 31.10

Salutarea Cosmin,

... si io .... si io.

ceva usurel, la categoria "plimbarica offroad - nu rupem cardanu".... e totdeuna o idee bine venita. :2dr

Toate cele bune de la Macinicu

:cl

" I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali smile%20%2824%29.gif
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut si eu astept detalii si voi fii on:wink::cl

pai hai sa facem aia ce vorbisem noi , dar stabileste cand sambata duminica ? ??? sa facem traseul pana la concurs....cred ca o sa fie misto, conditiile sunt un pic mai vitrege...sa l facem dimineata cu noaptea in cap...ar fi misto . :h5

Link spre comentariu

Propun asa pt Sambata: Ne intalnim toti la 8 in Ploiesti , facem Lacul Vulturilor, coboram pe "derdelush" (o sa fie super interesant pt cine nu-l stie).O coborare doar cu a1a in Redurctor:old:old, apoi fugim repede pe asfalt pana la Vama Buzaului la concurs si ne benoclam si noi pe acolo . Ce ziceti? Facem asa sau nu facem? :banana

Link spre comentariu

Eu o sa ies duminica o fuga pe la Glina probabil cu un coleg, proaspat posesor de IMS sa vedem una/alta... daca mai este cineva interesat dati un semn.

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

As veni si eu dar trialul este Duminica la 9.00. Pana la urma plecati Sambata cu cazare pe acolo sau Duminica cu noapte-n cap sa vedem trialul. Am un Land Rover Discovery din 93 fara troliu deocamdata , si cauciucuri M+S iarna Fulda.Am vazut ca se vorbea de conditii vitrege si un derdelus....Spuneti-mi daca ma incadrez in coloana fara sa va intarzii sau sa va incurc.

Merci

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

:tkcel mai frumos ar fii DUMINICA asa aveti ocazia sa vedeti trialul de la ORR si sa urcati spre lacul vulturilor dupa aceea cu coborare in chiojd.

:h5

nu de alta dar ar fii frumos si putina sustinere pentru participantii la trial.

Link spre comentariu

As veni si eu dar trialul este Duminica la 9.00. Pana la urma plecati Sambata cu cazare pe acolo sau Duminica cu noapte-n cap sa vedem trialul. Am un Land Rover Discovery din 93 fara troliu deocamdata , si cauciucuri M+S iarna Fulda.Am vazut ca se vorbea de conditii vitrege si un derdelus....Spuneti-mi daca ma incadrez in coloana fara sa va intarzii sau sa va incurc.

Merci

Crezi ca eu as putea merge cu M+S urile?

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

m-as baga si eu pt duminica, daca sunt liber, dar sa nu mai coboram pe acolo, sau genul ala de tobogane... :old

altfel, urc si cobor orice, numai sa ating cu rotile pe pamant :grin:

ma "incadrez" pt traseul asta? ca acum stiti ce "pot" :old

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare