cosmyn Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 cine ar vrea sa iasa in weekendu asta pe undeva? Astept doritori si cu ideei de traseu:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: iesire in week 30, 31.10 Salutarea Cosmin, ... si io .... si io. ceva usurel, la categoria "plimbarica offroad - nu rupem cardanu".... e totdeuna o idee bine venita. :2dr Toate cele bune de la Macinicu :cl " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: iesire in week 30, 31.10 Ma abonez si eu pt week-end. ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: iesire in week 30, 31.10 si eu . si inca 2 masini cred. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: iesire in week 30, 31.10 La ce zi v-ati gandit? Sambata sau Duminica? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: iesire in week 30, 31.10 cum vreti , mie imi e indiferent...cum poate toata lumea sa fim cat mai multi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: iesire in week 30, 31.10 Salut si eu astept detalii si voi fii on:wink::cl Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: iesire in week 30, 31.10 Salut si eu astept detalii si voi fii on:wink::cl pai hai sa facem aia ce vorbisem noi , dar stabileste cand sambata duminica ? ??? sa facem traseul pana la concurs....cred ca o sa fie misto, conditiile sunt un pic mai vitrege...sa l facem dimineata cu noaptea in cap...ar fi misto . :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: iesire in week 30, 31.10 Eu m-as baga pentru sambata :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: iesire in week 30, 31.10 Va asteptam la trial la vama.....dar sa nu veniti decat prin lacul vulturilor cu cobarare in crasna si de aici gata......tre sa am si eu sustinatori:cl p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: iesire in week 30, 31.10 Propun asa pt Sambata: Ne intalnim toti la 8 in Ploiesti , facem Lacul Vulturilor, coboram pe "derdelush" (o sa fie super interesant pt cine nu-l stie).O coborare doar cu a1a in Redurctor:old:old, apoi fugim repede pe asfalt pana la Vama Buzaului la concurs si ne benoclam si noi pe acolo . Ce ziceti? Facem asa sau nu facem? :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: iesire in week 30, 31.10 Asa facem dar sambata trebuie sa plecam la 8 din Blejoi. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: iesire in week 30, 31.10 Asa facem dar sambata trebuie sa plecam la 8 din Blejoi. Nessum- SPUNE MI TE ROG DACA MASINA MEA E APTA PTR TRASEUL PE CARE L AI PROPUS...DACA SPUI CA DA....EU VIN :tk:2dr:2dr:2dr:2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: iesire in week 30, 31.10 Nessum- SPUNE MI TE ROG DACA MASINA MEA E APTA PTR TRASEUL PE CARE L AI PROPUS...DACA SPUI CA DA....EU VIN :tk:2dr:2dr:2dr:2dr:2dr DA. Faci fata:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: iesire in week 30, 31.10 Eu o sa ies duminica o fuga pe la Glina probabil cu un coleg, proaspat posesor de IMS sa vedem una/alta... daca mai este cineva interesat dati un semn. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: iesire in week 30, 31.10 DA. Faci fata:h5 :2dr:2dr:2dr:2dr:2dr:2dr:2dr:2dr:2dr:2dr:2dr:tk:tk:tk:tk:tk:tk:tk Atunci eu sunt PENTRU , vb si cu Gury si cu Ady cu Vitara albastra si va anunt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: iesire in week 30, 31.10 As veni si eu dar trialul este Duminica la 9.00. Pana la urma plecati Sambata cu cazare pe acolo sau Duminica cu noapte-n cap sa vedem trialul. Am un Land Rover Discovery din 93 fara troliu deocamdata , si cauciucuri M+S iarna Fulda.Am vazut ca se vorbea de conditii vitrege si un derdelus....Spuneti-mi daca ma incadrez in coloana fara sa va intarzii sau sa va incurc. Merci LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: iesire in week 30, 31.10 A... hai eko sau nessum bagati traseul nu de alta sa stim si noi cand plecam,pe unde,unde ne intalnim:wink:hai detalii ca abia astept :tk:h5 Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: iesire in week 30, 31.10 :hlgury 3 prezent dar fara frana de mana ca nu mai am oala de la ultima iesire si nu o gasesc pe nicaieri sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: iesire in week 30, 31.10 mai sunt tobogane pe traseu? :hl duminica as fi liber, daca-mi pleaca musafirii sambata :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: iesire in week 30, 31.10 :tkcel mai frumos ar fii DUMINICA asa aveti ocazia sa vedeti trialul de la ORR si sa urcati spre lacul vulturilor dupa aceea cu coborare in chiojd. :h5 nu de alta dar ar fii frumos si putina sustinere pentru participantii la trial. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmyn Postat Octombrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: iesire in week 30, 31.10 salut am vorbit cu @nicu si @cipytu si noi am vrea sa facem un traseu ori pe valea doftanei ori pe azuga - sorica daca mai sunt doritori pentru sambata dimineata.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: iesire in week 30, 31.10 Nessum- SPUNE MI TE ROG DACA MASINA MEA E APTA PTR TRASEUL PE CARE L AI PROPUS...DACA SPUI CA DA....EU VIN :tk:2dr:2dr:2dr:2dr:2dr Faci fata fara probleme. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: iesire in week 30, 31.10 As veni si eu dar trialul este Duminica la 9.00. Pana la urma plecati Sambata cu cazare pe acolo sau Duminica cu noapte-n cap sa vedem trialul. Am un Land Rover Discovery din 93 fara troliu deocamdata , si cauciucuri M+S iarna Fulda.Am vazut ca se vorbea de conditii vitrege si un derdelus....Spuneti-mi daca ma incadrez in coloana fara sa va intarzii sau sa va incurc. Merci Crezi ca eu as putea merge cu M+S urile? LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: iesire in week 30, 31.10 m-as baga si eu pt duminica, daca sunt liber, dar sa nu mai coboram pe acolo, sau genul ala de tobogane... :old altfel, urc si cobor orice, numai sa ating cu rotile pe pamant :grin: ma "incadrez" pt traseul asta? ca acum stiti ce "pot" :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate