Busu4x4 Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Multitool, pro si contra. Sa incepem asa: Sunt PRO!!!! :banana:banana:banana Prima data am avut unul nemtesc,no-name, luat din Vitan cu vre-o 40 ron. Era pur si simplu indistructibil. Fiind foarte ieftin, imi permiteam sa fac cam orice cu el (cu Leatherman-ul mi-e cam tarsa, ca am dat o gramada de bani pe el :ha: ) Acum 2 ani mi-am cumparat (primit) un Leatherman Charge TTi Al, care m-a costat atunci vre-o 800 Ron (luat din Italia, ca la noi nu aparuse Leatherman inca) Singurul lui dezavantaj, este ca, este varianta fara foarfeca :hw Vreau sa va spun ca este genial. Nu ma despart de el. Tot timpul il am la curea, si il folosesc de 3-4 ori pe zi. La masina, prima scula pe care o scot este Leatherman-ul. Saptamana trecuta am desfacut bordul la Samurai. Am folosit Leatherman-ul, cam 70%. La sevici, toti vin la mine: taie si mie asta, strange si mie asta, da si mie cutitul sa iau gatul sefului :ha::ha::ha: am incercat mai multe modele, unele noname altele de la letherman, gerber si in final am ramas la letherman charge TTi http://www.leatherman.com/product/Charge_TTi jucaria este chiar rezistenta, a trecut niste teste la care ar fi picat multe scule cu pretentii....pretul putin cam mare poate fi trecut ca o bila neagra. :g Buna alegere:h5 N-am scapat pina la urma si ala mic rosu de pe umarul sting m-a impins si am facut aseara comanda: http://www.leatherman.com/product/Surge%20Black Sigur va fi o unealta de mare ajutor dar sa nu zicem hop... Surge-ul Black este urmatorul pe lista,:pr1 :alvine iar Sf Nicolae, ziua mea, Craciunul, iar ziua mea :grin:. Cine stie, poate cu ocazia asta va primi si Stane un Leatherman :wink: (folosit vre-o 2 ani) :ha::ha::ha: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claunakis Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: Multitool, pro si contra. Personal nu sunt pentru multitool. De multe ori se intampla ca scula de care ai nevoie sa nu poata fi folosita deoarece nu incape datorita restului multitool-ului. Multitool pentru mers cu rucsacul ok dar la auto/moto prefer sculele dedicate chiar daca cantaresc mult mai mult. Despre calitate zic doar atat: cat dai atata face. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: Multitool, pro si contra. Am primit joia trecuta Leatherman-ul Skeleton... Este super tare!:banana L-am admirat si desfacut vre-o ora pana mi l-au luat colegii din mana cu forta. Arata beton, se simte f bine in mana, dimensiunile sunt f bine stabilite, nu te jeneaza in buzunar, desi nu este din seria pocket. Are sistem de blocare pentru toate uneltele si este f usor. Singura si marea problema la el este ca trebuie sa-l ofer colegului meu, vineri.:dr3 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Multitool, pro si contra. Am primit joia trecuta Leatherman-ul Skeleton... Este super tare!:banana L-am admirat si desfacut vre-o ora pana mi l-au luat colegii din mana cu forta. Arata beton, se simte f bine in mana, dimensiunile sunt f bine stabilite, nu te jeneaza in buzunar, desi nu este din seria pocket. Are sistem de blocare pentru toate uneltele si este f usor. Singura si marea problema la el este ca trebuie sa-l ofer colegului meu, vineri.:dr3 skeletonul este ok, pana in momentul in care vrei sa strangi cu patentul cu putere...in acel moment iti dai seama cat de prost a fost concepute bratele patentului...practic te taie la mana daca iti pui ambitia sa strangi cu putere....in rest e ok Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Multitool, pro si contra. ...Manusi de pele :wink: Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miko Istvan Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Multitool, pro si contra. Am un Leatherman ieftin (Charge) din USA. Are mai multe unelte decit Charge din Romania. Il consider practic. E putin mai mare decit un briceag, dar am si o surubelnita, un patent, etc. La Campulung 2009 am schimbat cu el conducte de apa, fortat furtun de rezerva mai ingust pe teava mai mare cu surubelnita. Am rupt pina la urma surubelnita. Trist de distrugerea uneltei noi am cautat pe net solutii de reparare si in final l-am trimis cu curier la Leatherman Romania in Bucuresti. Service-ul lor a spus ca nu se poate repara si in 5 zile de la expediere am primit unul nou-nout!!! Fara intrebari cum sa intimplat, factura, de ce nu il trimit in state daca il am de acolo etc. Schimbat cu unul nou si gata. Parca inca nu imi vine sa cred. Le-am si multumit telefonic ptr promtitudinea lor. Nu sint obisnuit cu asa deservire. Cine ar fi bagat mare seama in afirmatia Leatherman de 25 Ani Garantie! Costa cam 2x in Romania decit in USA. Dar asa e cu totul ca ne permitem. Astfel sincer pot recomanda Leatherman. De unde o procurati depinde de voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Multitool, pro si contra. E intreadevar ceva ciudat pt. Romania. Pt. cei interesati de achizitionare de pe ebay, va sfatuiesc sa nu incercati sa cumparati daca aveti cont pe ebay.co.uk. politica lor este foarte stricta cind vine vorba de articole ce pot fi catalogate drept arme. Eu a trebuit sa-mi fac inca un cont pe .com sa pot lua Surge-ul. '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviu1971 Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Multitool, pro si contra. Am un Leatherman ieftin (Charge) din USA. Are mai multe unelte decit Charge din Romania. Il consider practic. E putin mai mare decit un briceag, dar am si o surubelnita, un patent, etc. La Campulung 2009 am schimbat cu el conducte de apa, fortat furtun de rezerva mai ingust pe teava mai mare cu surubelnita. Am rupt pina la urma surubelnita. Trist de distrugerea uneltei noi am cautat pe net solutii de reparare si in final l-am trimis cu curier la Leatherman Romania in Bucuresti. Service-ul lor a spus ca nu se poate repara si in 5 zile de la expediere am primit unul nou-nout!!! Fara intrebari cum sa intimplat, factura, de ce nu il trimit in state daca il am de acolo etc. Schimbat cu unul nou si gata. Parca inca nu imi vine sa cred. Le-am si multumit telefonic ptr promtitudinea lor. Nu sint obisnuit cu asa deservire. Cine ar fi bagat mare seama in afirmatia Leatherman de 25 Ani Garantie! Costa cam 2x in Romania decit in USA. Dar asa e cu totul ca ne permitem. Astfel sincer pot recomanda Leatherman. De unde o procurati depinde de voi. Salutare Unde ai gasit reprezentanta Leatherman Romania sau ma rog service-ul care se ocupa de asemenea treburi.Intreb pentru ca sunt intr-o situatie cam la fel cu a ta. Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Multitool, pro si contra. http://leatherman.ro/default.asp?a=0&pg=1 '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Multitool, pro si contra. Ultima achizitie de care sunt incantat :http://www.victorinox.com/content/new_soldiers_knife_COM/category/1 Pana acum am folosit la iesiri tot un tool de la victorinox care desi a fost abuzat s-a comportat foarte bine: Si restul . Eu ma declar fan al multitool-urilor:grin:. My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 (editat) Re: Multitool, pro si contra. As vrea sa cer si eu o parere , vreau sa achiziotionez scula asta si nu stiu nimic despre ea.....doac ca scrie traveler. Daca o recunoaste careva....sa imi zica si mie Editat Ianuarie 28, 2011 de Astral Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Re: Multitool, pro si contra. Chiar nu a mai vazut-o nimeni? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 (editat) Re: Multitool, pro si contra. Chiar nu a mai vazut-o nimeni? Pozele de unde le ai ? De la pescari ? Vino cu un mic amanunt. Editat Septembrie 24, 2014 de Astral VINO....fara cratima !!! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviu1971 Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: Multitool, pro si contra. http://leatherman.ro/default.asp?a=0&pg=1 Mersi ,Mersi :x:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: Multitool, pro si contra. e de pe un forum de pescuit la musca , deaia e cutiuta cu muste acolo. Alte date nu stiu despre el si nici vanzatorul , l-a primit si el are un leatherman deaia il da. Am crezut ca a tinut careva in mana scula asta sau are in dotare si poate sa imi spuna ceva despre ea. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Multitool, pro si contra. probabil ca e una din miliardele de piese ce sunt fabricate in china sub diferite culori ne pare rau...tu o sa faci testele la ea forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Multitool, pro si contra. Avand in vedere ca stau de aproape o saptamana si nu mi-a fost trimis am renuntat la obiect. Multumesc oricum.:h5 Marcel avea parca niste multitool-uri . oare oare? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Multitool, pro si contra. Eu, am un pitic pe creier. Cind imi place ceva, cumpar in dublu exemplar. Am avut un herbertz. L-am trimis pe incredere la un coleg de forum. Trimis a ramas. Daca citeste mesajul asta, ii reamintesc pe aceasta cale, ca astept sa-l plateasca sau sa-l trimita inapoi. Nu conteaza daca l-a inceput. Il pot da cado' cuiva care merita. Adi, daca vrei, mai am un multitool folosit. Inca in stare de functionare. Ti-l dau sa-l pui la lucru. Daca iti place, il pastrezi. Daca nu, il pun inapoi in dulapul de pe hol, ca nu cere de mincare. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Multitool, pro si contra. Marcele , mare domn ca de obicei , il primesc cu placere ! lasa-mi un nr de celular sa te sun maine sa ne intalnim cand poti.:tk Scuze de off-topic Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
I.C. Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Multitool, pro si contra. Un meserias niciodata nu o sa foloseasca un multitol, acesta este pentru amatorii ce nu au nevoie niciodata de scule ,dar care vor sa aiba orice scula oricand. Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Multitool, pro si contra. Gresesti , am in garaj scule de mii de euro , dar cand ai nevoie de defacatoarea aia de conserva in natura , sau sa iti strangi varful de la undita cu un patent ca s-a slabit.....poti face ceva pe toate sculele de acasa , daca nu ai micul salvator universal!!! Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
I.C. Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Multitool, pro si contra. Ai dreptate si pescar fiind ,printre altele, de multe ori am simtit lipsa unui defacator in natura,dar m-am descurcat cu un super cutit...........iar de sculele de pescuit .....niciodata n-am sa pun patentul pe ele. Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Multitool, pro si contra. adevarul adevarat ca am vazut astfel de scule foarte bune calitativ eu nu am acordat atentie suficienta sa imi cumpar una.... am avut o piesa chinezezca care mi sa parut util sa o port in geanta de pescut si dupa vreo 3 ani de purtat, la o reevaluare si regandire a continutului...sa renuntat nu am folosit-o niciodata pricipala piesa de care au am nevoie e o lama, ca e cutit ca e briceag, sa fie buna..un multitul ieftin nu o are, cele scumpe...nu se justifica in rest, nu a fost niciodata sa nu ma descurc fara el... iar la masina, domnilor, ne aflam pe un forum de 4x4.. poti sa ai 3 din cele mai performante scule de acest gen... cheie de 24 nu au si nici mox mare, nici trusa de vulcanizat am la masini cate 10 kg de scule si inca nu sunt sigur ca imi ajung parerea mea reiterata, pentru lucruri marunte, care nu e neeaparat nevoie sa le faci altundeva decat in atelier, e bun mltitulul...daca il ai , daca nu , o sa te descurci si fara...daca e ceva neeaparat forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 (editat) Re: Multitool, pro si contra. Am un Leatherman Charge TTi de mai bine de vreo 7 ani. L-am folosit in zeci de situatii si de fiecare data m-a servit ireprosabil . Materialele din care este confectionat sunt de o calitate exceptionala la nivelul sculelor profesionale .Desigur daca vrei sa repari ceva , ia-ti geanta cu scule ! Daca insa te gasesti intr-o situatie neprevazuta si ai nevoie de ajutor Leatherman Charge TTi este o solutie extraordinara si la indemana , Sky. P.S. Nu este o reclama si nu am actiuni Leatherman Editat Septembrie 24, 2014 de Astral VREUN/VREO ...FARA CRATIMA !!! Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdancta Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Multitool, pro si contra. Din punctul meu de vedere, e ok sa-l ai cu tine la pescuit (cu barca, la stiuca, de ex.). Bun pentru: strins inele lingurite, reparat diverse unelte pescuit, scos lingurita din gura stiucii (daca prinzi ceva:grin:), mici reparatii de urgenta la motorul barcii, dat cu el in dinti la agresor:bx etc. Everything will be ok in the end... If it's not ok, it's not the end! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate