Ovidiu.I Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Re: anvelope de iarna, conform guvernantilor Eu nu sunt lamurit de un lucru: Trebuie neaparat sa ai pe guma "muntele cu fulgul" sau e suficient doar inscriptia M+S?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Re: anvelope de iarna, conform guvernantilor ba eu cred ca nu ai chef sa citesti, e destul de clar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Re: anvelope de iarna, conform guvernantilor Haide mai, Jihad, tu ai citit topicul asta sau nu? Cred ca sunt destule informatii clare legate de asta. M+S, MS, M&S. Conform normelor europene. Gata! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Re: anvelope de iarna, conform guvernantilor http://www.gandul.info/news/ce-cauciucuri-de-iarna-sa-iti-cumperi-si-care-este-probabilitatea-ca-politia-sa-te-prinda-fara-anvelope-speciale-8860496 Poate asa va convingeti ca e de ajuns M+S. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 (editat) Re: anvelope de iarna, conform guvernantilor (...) Mentionam insa ca din punct de vedere tehnic anvelopa all season nu este recomandata pentru utilizarea pe tot parcursul anului in tari cu o clima ca a Romaniei, acestea fiind destinate mai degraba unor tari cu o clima mai temperata, precizeaza RAR. Eu am invatat ca Romania se afla in climatul temperat continental. Am intrebat o ruda care e profesor de geografie (tocmai isi da doctoratul) si mi-a spus ca in aceasta privinta nu s-a schimbat nimic. De cand habarnistii de la R.A.R. au mutat Romania in alt climat? si care ar fi acela? Editat Octombrie 12, 2011 de stelea 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex suv Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: anvelope de iarna, conform guvernantilor Eu am invatat ca Romania se afla in climatul temperat continental. Am intrebat o ruda care e profesor de geografie (tocmai isi da doctoratul) si mi-a spus ca in aceasta privinta nu s-a schimbat nimic. De cand habarnistii de la R.A.R. au mutat Romania in alt climat? si care ar fi acela? :ha: nu trebuie sa avem pretentii la cei de la rar si nici la guvernanti astia au lipsit la orele de geografie aici se face o confuzie intre anvelopele de iarna care au acel fulg si creasta de munte + M+S, M.S, M&S si anvelopela care au doar M+S, M.S, M&S Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: anvelope de iarna, conform guvernantilor :ha: "anvelopa all season nu este recomandata pentru utilizarea pe tot parcursul anului in tari cu o clima ca a Romaniei" :ha: Parca am fi in Alaska ... nu ca ar fi neaparat rau sa facem schimb de locatie geografica :grin: Pana la urma (din mai multe surse) ramane "cum am stabilit" : M+S (si derivatele lingvistice M.S. M&S) e OK ... cel putin deocamdata. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: anvelope de iarna, conform guvernantilor :ha: nu trebuie sa avem pretentii la cei de la rar si nici la guvernanti astia au lipsit la orele de geografie aici se face o confuzie intre anvelopele de iarna care au acel fulg si creasta de munte + M+S, M.S, M&S si anvelopela care au doar M+S, M.S, M&S Mai degraba se face confuzie intre anvelopele All Season marcate ca atare si cele vandute ca fiind All Season de diversi producatori sau comercianti obscuri habarnistilor care pun botu la orice reclama daca are reducere. Parerea mea. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: anvelope de iarna, conform guvernantilor iar eu imi doresc sa nu ninga si noi sa nu ne cumparam anvelope sa dea faliment smecherii cu legi din astea de doi bani...... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate