Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

anvelope de iarna, conform guvernantilor

pavel_vn

Postări Recomandate

• Răspunsuri 207
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: anvelope de iarna, conform guvernantilor

(...)

Mentionam insa ca din punct de vedere tehnic anvelopa all season nu este recomandata pentru utilizarea pe tot parcursul anului in tari cu o clima ca a Romaniei, acestea fiind destinate mai degraba unor tari cu o clima mai temperata, precizeaza RAR.

Eu am invatat ca Romania se afla in climatul temperat continental. Am intrebat o ruda care e profesor de geografie (tocmai isi da doctoratul) si mi-a spus ca in aceasta privinta nu s-a schimbat nimic. De cand habarnistii de la R.A.R. au mutat Romania in alt climat? si care ar fi acela?

Editat de stelea
4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am invatat ca Romania se afla in climatul temperat continental. Am intrebat o ruda care e profesor de geografie (tocmai isi da doctoratul) si mi-a spus ca in aceasta privinta nu s-a schimbat nimic. De cand habarnistii de la R.A.R. au mutat Romania in alt climat? si care ar fi acela?

:ha: nu trebuie sa avem pretentii la cei de la rar si nici la guvernanti astia au lipsit la orele de geografie

aici se face o confuzie intre anvelopele de iarna care au acel fulg si creasta de munte + M+S, M.S, M&S si anvelopela care au doar M+S, M.S, M&S

Link spre comentariu

:ha: "anvelopa all season nu este recomandata pentru utilizarea pe tot parcursul anului in tari cu o clima ca a Romaniei" :ha:

Parca am fi in Alaska ... nu ca ar fi neaparat rau sa facem schimb de locatie geografica :grin:

Pana la urma (din mai multe surse) ramane "cum am stabilit" : M+S (si derivatele lingvistice M.S. M&S) e OK ... cel putin deocamdata.

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

:ha: nu trebuie sa avem pretentii la cei de la rar si nici la guvernanti astia au lipsit la orele de geografie

aici se face o confuzie intre anvelopele de iarna care au acel fulg si creasta de munte + M+S, M.S, M&S si anvelopela care au doar M+S, M.S, M&S

Mai degraba se face confuzie intre anvelopele All Season marcate ca atare si cele vandute ca fiind All Season de diversi producatori sau comercianti obscuri habarnistilor care pun botu la orice reclama daca are reducere. Parerea mea.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

iar eu imi doresc sa nu ninga si noi sa nu ne cumparam anvelope sa dea faliment smecherii cu legi din astea de doi bani......

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare