Astral Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: anvelope de iarna, coforum guvernantilor Da` poate vreau sa ma inspir si sa vad exact ce gume are organu` la masina ca atunci cand o sa-mi cumpar sa fie exact ca la organ` !!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorel_cirjaliu Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: anvelope de iarna, coforum guvernantilor Salutare, din cate am citit in proiectul de lege, sunt multe scapari, teoretic ar trebui niste norme metodologice de aplicare. specificatia M+S (mud and snow) data de un producator exemplifica anvelope de iarna. Fulguletul specifica : "Simbol suplimentar ce apare imprimat pe o anvelopa M+S se indica faptul ca anvelopa intruneste criteriile necesare pentru a fi o anvelopa de iarna sigura " Specificatii producator http://www.conti-online.com/generator/www/ro/ro/continental/automobile/sectiuni/hidden/downloads/tyre_basic_information_ro.pdf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: anvelope de iarna, coforum guvernantilor Domnilor , Prieteni dragi , In afara de discutiile obisnuite si inerente pe un astfel de topic (ma refer la cele privitoare la "daca e corect sau nu " ,"daca e bine sau nu " ,"daca ne permitem sau nu " ) , va propun sa facem o lista cu cauciucurile asa zis 'agreate " -adica cele care au ,conform Directivei 92/23/CE unul din insemnele MS ,M.S ,M+S ,M&S cu sau fara "fulgulet de zapada" : - insa turbo sahara -general grabber AT2 .....si va rog sa continuati ..... sa stim cu totii ce avem sau ce sa ne "procuram " . Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: anvelope de iarna, coforum guvernantilor BFGoodrich AT(pe anvelopa scrie M+S, are si fulguletul si o creasta de munte, deci sunt perfecte pentru domnul Boc!) "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Noiembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: anvelope de iarna, coforum guvernantilor „61. anvelope de iarnă - anvelope omologate conform Directivei 92/23/CE a Consiliului din 31 martie 1992 privind pneurile autovehiculelor si ale remorcilor acestora, precum si montarea lor, Regulamentului Comisiei Economice pentru Europa a Organizaţiei Naţiunilor Unite (CEE-ONU) nr. 30 sau Regulamentului Comisiei Economice pentru Europa a Organizaţiei Naţiunilor Unite CEE-ONU nr. 54, după caz.” In lege deci scrie " anvelope de iarna" nu mixturi............. Cred ca acum trebuie sa vedem si concret ce vom face. Avem ceva de facut, noi cei AT, MT sau cu alte m+s? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: anvelope de iarna, coforum guvernantilor „61. anvelope de iarnă - anvelope omologate conform Directivei 92/23/CE a Consiliului din 31 martie 1992 privind pneurile autovehiculelor si ale remorcilor acestora, ..................................................................................... In lege deci scrie " anvelope de iarna" nu mixturi.... Pavele , am cautat in respectiva Directiva ce se intelege prin "anvelope de iarna" si am gasit ca sunt cele care poarta unul din inscrisurile : MS , M.S , M+S , M&S cu sau fara semnul "fulgulet de zapada" atasat . De aceea am deschis lista , cu anvelopele (AT , MT,.... ce o mai fi ) pentru auto de teren (conform obietului de activitate al acestui forum ) care , din fabrica (si nu pansonate de ...oricine cu fierul inrosit ),poarta unul din aceste inscrisuri . Acum e clar ??? Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Noiembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 (editat) Pavele , am cautat in respectiva Directiva ce se intelege prin "anvelope de iarna" si am gasit ca sunt cele care poarta unul din inscrisurile : MS , M.S , M+S , M&S cu sau fara semnul "fulgulet de zapada" atasat . De aceea am deschis lista , cu anvelopele (AT , MT,.... ce o mai fi ) pentru auto de teren (conform obietului de activitate al acestui forum ) care , din fabrica (si nu pansonate de ...oricine cu fierul inrosit ),poarta unul din aceste inscrisuri . Acum e clar ??? Mea culpa. Scuze. Ai dreptate. Domnilor , Prieteni dragi , In afara de discutiile obisnuite si inerente pe un astfel de topic (ma refer la cele privitoare la "daca e corect sau nu " ,"daca e bine sau nu " ,"daca ne permitem sau nu " ) , va propun sa facem o lista cu cauciucurile asa zis 'agreate " -adica cele care au ,conform Directivei 92/23/CE unul din insemnele MS ,M.S ,M+S ,M&S cu sau fara "fulgulet de zapada" : - insa turbo sahara -general grabber AT2 .....si va rog sa continuati ..... sa stim cu totii ce avem sau ce sa ne "procuram " . bf goodrich m/t km2 au M+S. Editat Noiembrie 9, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: anvelope de iarna, coforum guvernantilor BP Pneus Cross Country au M+S Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: anvelope de iarna, coforum guvernantilor Insa Ranger are M+S Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: anvelope de iarna, coforum guvernantilor Hai sa facem o lista corespunzatoare care sa poata fi completata cu "quote".Si va rog asta pentru ca eu ,de exemplu , nu stiam ca anvelopele pe care deja le am pe masina au inscrisul M/S si am comandat alt set ! Noroc ca m-am desteptat la timp si am anulat comanda , ca mai scoteam 20 de mil. din buget !!!! Deci : Insa Turbo Sahara Insa Ranger General Grabber AT2 BF Goodrich M/T KM2 BP Pneus Cross Country Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: anvelope de iarna, coforum guvernantilor Ce ma intriga este ce au cu cauciucurile mixte? Daca firma le indica capabile si pentru iarna si pentru vara, care e problema? Sa vezi ce de spagi o sa dea firmele sa le puna statul pe lista cu anvelope agreate.... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 (editat) Re: anvelope de iarna, coforum guvernantilor Insa Turbo Sahara M+S Insa Turbo Ranger M+S General Grabber AT2 BF Goodrich M/T KM2 M+S BP Pneus Cross Country M+S BFG Goodrich AT M+S / fulg de nea Insa Turbo Special Track M+S Editat Noiembrie 10, 2010 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: anvelope de iarna, coforum guvernantilor Ma asteptam ca BFG AT sa fie capul listei ...e celebru si confirmat si cu fulg . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: anvelope de iarna, coforum guvernantilor Ordinea e aleatorie......o putem reordona pe masura ce se completeaza...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: anvelope de iarna, coforum guvernantilor 'simexurile' mele insa turbo special track au 'marca' m+s (fara fulg de zapada insa) desi imi vine greu sa cred ca iarna se poate face ceva cu ele....:ha: sa le trecem si pe ele pe lista? http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: anvelope de iarna, coforum guvernantilor Au M+S asa ca le-am pus si pe astea in lista de mai sus......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: anvelope de iarna, coforum guvernantilor 'simexurile' mele insa turbo special track au 'marca' m+s (fara fulg de zapada insa) desi imi vine greu sa cred ca iarna se poate face ceva cu ele....:ha: Nu discutam calitatile unei anumite anvelope - pentru asta exista o sectiune speciala - ,ci doar existenta acelor inscrisuri din "nevoia " de a ne conforma unei legi (pe care iar nu vreau sa o discut ) si pentru a nu scoate din buzunar niste bani (care nu ne prisosesc ) si sa mai si avem niscavai "gume" mai acatarii . Insa Turbo Sahara M+S Insa Turbo Ranger M+S General Grabber AT2 M.S BF Goodrich M/T KM2 M+S BP Pneus Cross Country M+S BFG Goodrich AT M+S / fulg de nea Insa Turbo Special Track M+S Cooper Discoverer Radial M/S Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: anvelope de iarna, coforum guvernantilor Da-i cu "Edit" si pune la Cooper ce simbol au pe ele...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: anvelope de iarna, coforum guvernantilor BF Goodrich M/T KM1 M+S ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: anvelope de iarna, coforum guvernantilor Insa Turbo Sahara M+S Insa Turbo Ranger M+S General Grabber AT2 M.S BF Goodrich M/T KM2 M+S BP Pneus Cross Country M+S BFG Goodrich AT M+S / fulg de nea Insa Turbo Special Track M+S Cooper Discoverer Radial M/S BF Goodrich M/T KM1 M+S Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wld Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: anvelope de iarna, coforum guvernantilor Majoritatea gumelor pt SUV/4x4 sunt MS, deci lista are sanse sa creasca la infinit Am si eu 2 adnotari Michelin Syncrone 4x4 - M+S General Grabber AT2 are si fulgul de nea la majoritatea dimensiunilor Am actualizat lista si am ordonat-o alfabetic BFG Goodrich AT M+S / fulg de nea BF Goodrich M/T KM1 M+S BF Goodrich M/T KM2 M+S BP Pneus Cross Country M+S Cooper Discoverer Radial M/S General Grabber AT2 M+S / fulg de nea Insa Turbo Sahara M+S Insa Turbo Ranger M+S Insa Turbo Special Track M+S Michelin Syncrone 4x4 - M+S Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: anvelope de iarna, coforum guvernantilor N-are de ce sa creasca la infinit pt ca scopul acestei este sa identificam gumele care le au majoritatea celor cu 4x4 de pe aici si care vor sa stie daca isi mai iau alte gume sau le folosesc pe cele pe care le au deja pe masina..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: anvelope de iarna, coforum guvernantilor Si, cu voia Dvs, dar la coada listei (nu degeaba:dr3): Matador Izzarda AT M+S; cu asa ceva eram incaltat inainte de sahare, si am trecut prin zapada afanata de 40 cm fara probleme (a II-a in reductor si fara frana... dar cu un shpan de 5000 rpm...:dr1), pe un drum de vreo juma de kilometru... Dupa aia, cu Insa Turbo Sahara, zapada era joaca de copii. Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: anvelope de iarna, coforum guvernantilor BFG Goodrich AT M+S / fulg de nea BF Goodrich M/T KM1 M+S BF Goodrich M/T KM2 M+S BP Pneus Cross Country M+S Cooper Discoverer Radial M/S General Grabber AT2 M+S / fulg de nea Insa Turbo Sahara M+S Insa Turbo Ranger M+S Insa Turbo Special Track M+S Michelin Syncrone 4x4 - M+S Matador Izzarda AT M+S REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 (editat) Re: anvelope de iarna, coforum guvernantilor BFG Goodrich AT M+S / fulg de nea BF Goodrich M/T KM1 M+S BF Goodrich M/T KM2 M+S BP Pneus Cross Country M+S Cooper Discoverer Radial M/S General Grabber AT2 M+S / fulg de nea Insa Turbo Sahara M+S Insa Turbo Ranger M+S Insa Turbo Special Track M+S Insa Turbo Dakar M+S Michelin Syncrone 4x4 - M+S Matador Izzarda AT M+S Editat Noiembrie 11, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate