Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

achizitie jenti wrangler

chitidinu

Postări Recomandate

va salut ! doresc sa-mi schimb jentile 17 sa pun de 16 ,din lipsa anvelope si modele mt,sa-mi incapa un 32, ce jenti indicate otel,aluminiu ? roata are 5 prezoane este posibil sa mai am probleme la viraj din cauza balonului mai lat,exista flanse pentru a mai scoate roata in afara ?in caz de, netotal viraj, multumesc anticipat !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: achizitie jenti wrangler

Buna seara !

Daca masina e dedicata preponderent off-road-ului, jantele de tabla sunt cele mai recomandate. In primul rand pentru ca se pot repara mai usor, in al doilea rand, pentru ca sunt o gramada de variante de ET si J, spre deosebire de cazul celor de aliaj.

Cauta jante cu ET-ul corespunzator, si nu mai e nevoie de flanse...

Si nici probleme cu atingeri nedorite ale anvelopei pe ceva nu o sa ai.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

am un jeep din 2008,modificari ma gandesc doar cauciucurile sa le schimb cu ceva profil mt,pe 17 nu am gasit ceva mai bun de ce are momentan original M+S ,acum ma gandesc la jenti pe 16 sa pot baga gume de 32 .

Link spre comentariu

am un jeep din 2008,modificari ma gandesc doar cauciucurile sa le schimb cu ceva profil mt,pe 17 nu am gasit ceva mai bun de ce are momentan original M+S ,acum ma gandesc la jenti pe 16 sa pot baga gume de 32 .

Mt-uri gasesti si la noi relativ usor 265/70/17. Eu am Cooper STT. Am schimbat si jantele(ProComp) cu un et 0 si nu am nici un fel de probleme. Teoretic. Practic, rotile nu mai ating in bara stabilizatoare ceea ce se intampla cu jantele originale care aveau et-l pozitiv, am mai mult noroi pe masina, fiind iesite in exterior fata de aripi si am avut mari necazuri la service ca vezi doamne sunt mai mari si mai grele decat cele standard(255/75/17). Mai mari nu sunt, chiar mai mici cu aproape 2 cm in diametru, dar pe ansamblu anvelopa/janta, cu 1,8 kg mai mult fata de cea stoc si de aici discutii . Schimba et-ul indiferent cu ce janta, dar nu apela la flanse.Eu nu am gasit de otel.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

este adevarat ?trebuie sa te uiti si la foile din placinta,si eu iau in calcul ca orice modificare de la normal dauneaza intrengului lant, totusi nu-mi vine a crede ca la 5kg in plus pe roata se defecteaza ceva,ideia de a schimba doar cauciucurile de la cooper stt este prioritar ,numai ca in talon este maxim 255,ma gandesc ca 265 loveste si ma determina sa procur jenti.la ce-mi doresc eu cred ca si 245 ma avantajeaza pescuit la dunare.icona%20(179).gif acesta este motivul:cort pe orice timp:tk

multumesc de discutii si sfat ,sanatate !

Link spre comentariu

este adevarat ?trebuie sa te uiti si la foile din placinta,si eu iau in calcul ca orice modificare de la normal dauneaza intrengului lant, totusi nu-mi vine a crede ca la 5kg in plus pe roata se defecteaza ceva,ideia de a schimba doar cauciucurile de la cooper stt este prioritar ,numai ca in talon este maxim 255,ma gandesc ca 265 loveste si ma determina sa procur jenti.la ce-mi doresc eu cred ca si 245 ma avantajeaza pescuit la dunare.icona%20%28179%29.gif acesta este motivul:cort pe orice timp:tk

Vezi ca la vanzari este un anunt cu mt-uri cooper :y pe 17.

Link spre comentariu

este adevarat ?trebuie sa te uiti si la foile din placinta,si eu iau in calcul ca orice modificare de la normal dauneaza intrengului lant, totusi nu-mi vine a crede ca la 5kg in plus pe roata se defecteaza ceva,ideia de a schimba doar cauciucurile de la cooper stt este prioritar ,numai ca in talon este maxim 255,ma gandesc ca 265 loveste si ma determina sa procur jenti.la ce-mi doresc eu cred ca si 245 ma avantajeaza pescuit la dunare.icona%20(179).gif acesta este motivul:cort pe orice timp:tk

1. De unde ai scos cele 5 kg in plus pe roata ?

2. In talon nu este trecuta dimensiunea cauciucurilor

3. Faci ptr. inceput o echivalenta intre 255/75/17 si 265/70/17 si pe urma te mai gandesti la 245. Eu ti-am spus ca la 255/75 si jantele originale atingeam bara stabilizatoare. Cu noua echipare, nu.

4. Ai Wrangler din 2008, dar ce model ?

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

1. De unde ai scos cele 5 kg in plus pe roata ?

2. In talon nu este trecuta dimensiunea cauciucurilor

3. Faci ptr. inceput o echivalenta intre 255/75/17 si 265/70/17 si pe urma te mai gandesti la 245. Eu ti-am spus ca la 255/75 si jantele originale atingeam bara stabilizatoare. Cu noua echipare, nu.

4. Ai Wrangler din 2008, dar ce model ?

1 presupun ca mt cantareste mai mult decat st ,analizand dupa infatisare cele cinci kg sunt imaginabile.

2 ok ,aici te scoti la control politie dar de RAR or fi surprize.

3 este valabil si in cazul meu daca pun 265.

4 este model JK.:tk

Link spre comentariu

1 presupun ca mt cantareste mai mult decat st ,analizand dupa infatisare cele cinci kg sunt imaginabile.

2 ok ,aici te scoti la control politie dar de RAR or fi surprize.

3 este valabil si in cazul meu daca pun 265.

4 este model JK.:tk

1. Ce ai analizat teoretic nu are nimic cu realitatea. Cooper STT are profil MT . Eu ti-am dat aceasta diferenta de greutate prin cantarirea efectiva.

2. Tu ai pomenit de talon. Le poti trece in carte fara probleme, fiind mai mici

3. Ce este valabil in cazul tau daca pui 265 si cum ai tras concluzia ?

4. Dupa 2007 toate se cheama JK. Dar poate fi JK Rubicon, JK Sahara, JK Sport in 2 sau in 4 usi ( Unlimited ).

5. Daca nu sti ce model ai, poate ne spui ce jante si ce anvelope ai acum pe masina

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

pune si tu niste poze cu cotetu' sa vada si lumea cum arata JK-ul tau...sa te salute in trafic :wink:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

pune si tu niste poze cu cotetu' sa vada si lumea cum arata JK-ul tau...sa te salute in trafic :wink:

la tine am pus capestanu ,la atelier il sti.am sa pun si poza.

cotetu :ha:

Link spre comentariu

1. Ce ai analizat teoretic nu are nimic cu realitatea. Cooper STT are profil MT . Eu ti-am dat aceasta diferenta de greutate prin cantarirea efectiva.

2. Tu ai pomenit de talon. Le poti trece in carte fara probleme, fiind mai mici

3. Ce este valabil in cazul tau daca pui 265 si cum ai tras concluzia ?

4. Dupa 2007 toate se cheama JK. Dar poate fi JK Rubicon, JK Sahara, JK Sport in 2 sau in 4 usi ( Unlimited ).

5. Daca nu sti ce model ai, poate ne spui ce jante si ce anvelope ai acum pe masina

in carte scrie 255-245 are voie sa poarte,eu zic ca daca este mai lat 265 sigur loveste si trebui sa-i schimb alte jenti .

masina daca nu ma intrebai nu stiam ,in talon zice; jeep jk jxhf9 wrangler unlimited si are doua usi sport, masina am luat-o printr-o vanzare de garsoniera,avans si diferenta lipsa(masina):dr3 m-am pricopsit:ha:

Link spre comentariu

Gata, imi aduc aminte :wink: ... troliu doar cu placa....si ramasese sa te gandesti la o bara de fata....:wink:

sa treci sa-ti dau niste abtibilde cu JeepMania cand ai timp!

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Gata, imi aduc aminte :wink: ... troliu doar cu placa....si ramasese sa te gandesti la o bara de fata....:wink:

sa treci sa-ti dau niste abtibilde cu JeepMania cand ai timp!

ok, multumesc :tk

Link spre comentariu

@chitidinu , multumesc ca ai avut amabilitatea de a raspunde , dar nu mai baga un leu in masina cat timp nu cunosti ce masina ai si ce-ti trebuie cu adevarat ptr. ea .

O seara buna !

mda,cand am luat masina asa este nu aveam habar de aceste jucarii,azi sunt multumit,am cerut un sfat la care multumesc de raspunsuri,m-am lamurit, concluzia o trag singur in legatura cu investitiile,pentru ce am eu nevoie, ma rezum la niste cauciucuri.jentile au cazut .:tk

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Iti recomand niste jante cu boltul 5:5 pe 17 cu et negativ 9x17 iar gumele <12,5.

E adevarat ca la rar si eu am primit observatii la gumele de 265x70x17 insa am trecut testul. Jantele mele sunt Mickey Thomson Clasic II un producator sinonim in SUA cu numele de Jeep. Da-mi de veste si hai sa vezi ce-ti spuneam mai sus. Eu nu sunt adeptul flanselor care asa cum spune Pitonul e musai sa le pui daca cresti gumele la jantele Mopar originale ale masinii.:h5

Ionut

2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac

http://www.jeepromania.ro

Link spre comentariu

multumesc de insistente,este adevarat ca n-am luat nimic la ea, jenti sau incaltari,gasesc cauciuc pe 16 dar atinge, fiind mai lat,cauciuc am gasit dar acum ma sacaie ideia ca parca ar fi mai bine sa am doua seturi si uite asa n-am buget pentru capra si varza,ma tot uit cum este afara si ma roade tare idea de achizitie.

in concluzie optam pentru ceva secan,la mine janta este pe 17 cauciuc gy mtr,din lipsa oferta MT pe 17 gandeam sa-mi pun jenti pe 16 fiind mai accesibile si ofertante,nu-mi doresc extrem la ea ,pa urma incepe o nebunie de-ti prinzi urechile,in carte scrie 245 sau 255 /75 r16-r 17.:tk

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare