Vizitator Light Postat Decembrie 29, 2007 Partajează Postat Decembrie 29, 2007 ....si pentru ca am "invatat" :wink: sa nu plec singur la drum, a mers cu mine si varu' meu, pana la cascada Lotrisor ...un drum forestier usor dar dupa cum aveam sa descopar cu un peisaj ce se prezenta glacial ..si am gandit sa vedeti si voi din "raceala" lui Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 29, 2007 Partajează Postat Decembrie 29, 2007 drumul este f usor .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 29, 2007 Partajează Postat Decembrie 29, 2007 dar cum spuneam peisajul este .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 29, 2007 Partajează Postat Decembrie 29, 2007 si continua.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 29, 2007 Partajează Postat Decembrie 29, 2007 Cascada Lotrisor....natura in plina "inspiratie" creatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 29, 2007 Partajează Postat Decembrie 29, 2007 pe drum la intoarcere.. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Decembrie 29, 2007 Partajează Postat Decembrie 29, 2007 superbe peisaje !!!! :10 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 29, 2007 Partajează Postat Decembrie 29, 2007 Au inlaturat "blocajul" ce facea sa nu se ajunga pana acolo cu masina? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Decembrie 30, 2007 Partajează Postat Decembrie 30, 2007 Felicitari marelui artist NATURA. Felicitari pentru poze. Superb. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 30, 2007 Partajează Postat Decembrie 30, 2007 Multumesc! Multumesc! Au inlaturat "blocajul" ce facea sa nu se ajunga pana acolo cu masina? ..imi place ai revenit cu "dracones" ..cat despre "blocaj" nu a fost o problema pentru ca dezavantajul axelor inguste ale Sj-ului a devenit in astfel de situatie un avantaj putandu-ma strecura cu grija intre el si marginea drumului .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 30, 2007 Partajează Postat Decembrie 30, 2007 Multumesc.. am trecut pe langa zona de zeci de ori.. de zeci de ori am mancat la Petromul de vis-a-vis de unde incepe drumul asta... pana asta vara cand petromul nu aveau de mancare si eu vroiam sa-mi relaxez picioarele, de-abia atunci am mers si am vazut cascada .. Un drum destul de scurt (parca pana in 30 min pe jos, dar nu sunt sigur) si relaxant, neobositor. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Ianuarie 2, 2008 Partajează Postat Ianuarie 2, 2008 ...da asa e ....de la OMV mergi mai sus pana la Hanul Lotrisor si apoi faci la stanga pe drumul forestier....postez o harta cu drumu' :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate