baghy Postat Decembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Vazand pozele mi s-a facut dor de masina. Sper sa o mai gasesc in parcare cand ma intorc :)):ha: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Cateva si cu fiara mea mai noi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 26, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu @Dcosmin:Parca nu prea e dragoste intre At-uri si noroi:bx @Mao. ce gume ai pe Feroza? Ce masura? Mersi Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Era un noroi foarte moale si am incercat initial doar cu spatele si am infipt-o repede in primul sant. A mers cuplat cu 4l dar nu ai mare control, o ia pe unde vrea ea. :al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Frumoasa veverita, s-o stapanesti sanatos! Cum te descurci cu Simex-urile pe zapada, ca am citit tot felul de pareri aici pe forum referitor la subiectul asta ? Salut si multam. Simexurile nu sunt pt zapada dar merg Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
elfinosconcept Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu @elfinosconcept cum te descurci cu cauciucile din poze iarna, pe zapada ? Sunt cumva Insa Turbo Sahara ? Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
elfinosconcept Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu sunt foarte incantat de ele pe zapada si noroi fara urme de tractor poti merge numai cu tractiune spate fata probleme aderenta maxima, sapa bine si nu se incarca dc vrei ceva mai mult cuplezi 4x4 si ai iesit ! dc mergi pe drumuri asfaltate nu recomand deoarece sunt foarte alunecoase nu au rizuri mici deloc si pierzi orice aderenta pe ud sau zapada putina! firma e puma marix reesapate din germania le-al luat si au fost ieftineala 250 de euro toate 4 fara transport . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
elfinosconcept Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu dupa suspension lift si body lift [ATTACH=CONFIG]97122[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 19, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Alta viata. Ce masura sunt gumele? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bypas Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu [ATTACH=CONFIG]97154[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b06dan Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Bypas prima poza e foarte frumoasa. Cum ai reusit sa asezi in modul ala zapada pe masina? Eu incerc demult dar imi tot aluneca :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Bypas prima poza e foarte frumoasa. Cum ai reusit sa asezi in modul ala zapada pe masina? Eu incerc demult dar imi tot aluneca :ypu A ta e mai naravasa :bannana Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
elfinosconcept Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Alta viata. Ce masura sunt gumele? 195 / 80 / 15 PUMA MARIX :bc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadsoso Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu poze rocky la inceput http://img4.imageshack.us/img4/6163/020220101090.jpg mai tarziu asa http://img34.imageshack.us/img34/8615/imgp0584c.jpg faza final http://img714.imageshack.us/img714/7016/soso0327.jpg daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Frumoasa bestie.:br Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calutul4x4 Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu sal @offroadsoso personal m-ar incanta sa imi povestesti un pic despre upgrade : ce cauciucuri ai pus, inaltata ori ba, bara custom la ce bani, statie etc. :tk ca asa in poze arata super! sa-i dai span sanatos! Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Calutule vezi ca nu e ca a noastra deci nu prea au legatura intre ele. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu salutare.asta e feroza mea.luni i-am schimbat cauciucurile si urmatorul pas este inaltatul.o am din septmbrie 2010. http://img18.imageshack.us/i/img1639l.jpg/ http://img687.imageshack.us/i/img1640i.jpg/ http://img689.imageshack.us/i/img1641om.jpg/ http://img43.imageshack.us/i/img1642zbp.jpg/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadsoso Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu sal @offroadsoso personal m-ar incanta sa imi povestesti un pic despre upgrade : ce cauciucuri ai pus, inaltata ori ba, bara custom la ce bani, statie etc. :tk ca asa in poze arata super! sa-i dai span sanatos! o sa fac un post pentru asta da mai am un pic de lucru pe el daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calutul4x4 Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Calutule vezi ca nu e ca a noastra deci nu prea au legatura intre ele. stiu @baghy dar tot sunt curios. am vazut ca e rocky cu 2,8d dar bara si troliu nu cred ca sunt diferite fata de ce ne-ar trebui si noua. Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calutul4x4 Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu upgrade estetic, sa ma laud si eu un pic.......:banana http://img580.imageshack.us/i/p1020951e.jpg/ http://img823.imageshack.us/i/p1020952t.jpg/ Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Sunt diferite, pentru ca Rocky e mult mai greu, deci trebuie bara mai rezistenta si troliu mai mare. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu De ce Starbucks? :)) Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calutul4x4 Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu pt ca eram in germania putin dezamagit ca nu-mi iesise afacerea opel frontera si trebuia sa ma intorc acasa cu ceva. si cum stateam la starbucks pe net am gasit feroza asta, m-am dus am vazut-o si a doua zi am plecat cu ea spre casa... Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate