sorin_m Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Pun și eu câteva poze cu tractorul meu. Îi rog pe seniorii forumului să mă ajute cu niște sfaturi și un mecanic bun:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Salut Sorin si bine ai venit cu inca o Feroza.Eu am un mecanic la care apelez mereu si ma serveste fara probleme.A reparat si masina lui Baghy(de la el il stiu) set motor etc.Este in zona Tineretului daca vrei iti dau pe pm numarul de telefon.Deschide o pagina separata cu masina ta si spune-ne ce probleme ai. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_m Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 (editat) Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Salut Caphonne Sigur ca vreau; trimite-mi numarul și mersi! Probleme nu am cu mașina, doar că fiind abia achiziționată, trebuie verificată cu atenție, iar numai "feroz-iștii" cu experiență, așa ca voi, știu unde să se uite. În rest trebuie schimbate distribuția, uleiul, alte lichide și filtre nu? Editat Martie 4, 2013 de sorin_m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 (editat) Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Distributia eu nu am schimbat-o am mers la noroc avand in vedere ca pe parasolar era scris cu pixul de fostul proprietar data schimbarii ei.Mecanicul a desfacut capacul, s-a uitat acolo a zis ca este ok. In rest daca nu stii nimic de masina schimbi distributia, toate uleiurile (motor, cutie de viteze, cutie de transfer, punte fata si punte spate).Se mai schimba filtrul de aer si benzina iar daca vrei sa fii 100% linistit poti schimba si lichidul de frana si servo.Eu nu le-am schimbat pe aceste doua din urma.Ai numarul pe privat sa ma anunti dupa ce vorbesti cu el. Editat Martie 4, 2013 de Astral Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrionut16 Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Uite-o si pe mititica mea :D Sper sa va placa :D http://postimage.org/gallery/5wya5qa/2acef63b/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvaNic Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Frumoasa , sa o porti cu placere si sa ai parte de ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrionut16 Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Multumesc :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert tapuc Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Bine ai venit printre noi. Sa o stapanesti sanatos ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrionut16 Postat Martie 29, 2013 Partajează Postat Martie 29, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Multumesc Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu De la trial. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert tapuc Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu am dus-o la spalatorie si i-am tras ceva poze noi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Uite si "suricata" mea...tocmai ce i-am decupat aripile (mai bine decit body-lift) si i-am schimbat overfenderele vechi care se sparsesera... foarte frumoasa ...sa o porti cu mandrie si placere!!! Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvaNic Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Frumoasa , sa o porti cu placere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert tapuc Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Va multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu am dus-o la spalatorie si i-am tras ceva poze noi frumoasa tare masinuta :h5 PS: braaaaazi!!! :we Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Da cu ceva pe sasiu exista niste sprayuri antirugina sau macar cu wd40 cat de cat asa sa preintampine rugina.Sau nu vad eu bine?:) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert tapuc Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu ba da vezi bine ..:) Este rugina superficiala de suprafata . Tocmai am pregatit-o sa o duc la suflat sasiul cu ulei si parafina speciala. Ca regula , eu faca operatiunea asta dupa fiecare iarna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Am folosit o ceara pentru cavitati de la Ixell si un grund tot de la ei si sunt foarte multumit de rezultat. La grund mai am de lucru incerc sa revin si cu niste poze, poate facem un topic special pentru asa ceva. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucianer Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Daihatsu Terios 4x4 permanent Locatie :Bucuresti /Dristor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Adaus si eu o poza (este din anuntul din care am cumparat-o). Pe viitor o sa am si altele mai bune ...[ATTACH=CONFIG]179594[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Mai mica cu 20cm si mai lunga cu 20cm Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vatafu Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu asta e noua "gargarita"in familie.Recunosc, nu ea a fost prima optiune, da' lipsa de timp si posibiliatate de deplasare ma indrumat catre ea.Doream o masina mai mult de weekend si drumetii, eventual de offroad mai soft si mi-a picat cu tronc feroza, nus' de ce...mi-a placut.Toti amicii m-au indrumat catre vitare,samurai, draci laci,da eu asta am vrut, asta am luat, si cred cu tarie ca e alegerea potrivita.Hai noroc, si la mai multi ferozisti :)voi face un topic separat cu "aventurile"achizitiei.Multumesc lui Smeagle pentru "sfaturile" tehnice:sm: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert tapuc Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu felicitari pentru achizitie ! Foarte faina masina Sa o stapanesti sanatos . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vatafu Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu multumesc, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate