xbecux Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu by the way,in teren e mai bine sa fie mai teapana cred eu mai ales la forma pe care o are Rocky si cu centrul de greutate atit de jos,am urcat niste dealuri pe aici,asa tavalita cum e si cu cauciucuri de iarna sterse,de am ramas masca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Frumoasa jucaria, am urmarit un Rochy si cand ma hotarasem sa vorbesc cu omul a disparut si in locul lui aparuse un Jimny, dupa care mi-am luat Feroza :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xbecux Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu merci,pe mine m-a asteptat masina asta vreo 8 luni,cel putin de atita timp o aveau la vinzare baietii astia de la care am luat-o Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvaNic Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Intradevar frumusica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xbecux Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Urmeaza inaltare-incaltare dar numai dupa ce fac RAR-ul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xbecux Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Daca sta tot timpul acolo este in parametri. Daca vreodata o ia razna si urca mai mult, trebuie sa vezi ce e de facut. La mine dupa ce am rezolvat problema cu vascocuplajul de la ventilator nu s-a mai miscat acul niciodata. E valabil si la Rocky 2.8 td?ca eu i-am si luat termostat nou dar mecanicul n-a vrut sa-l schimbe,zice ca acolo trebuie sa stea?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xbecux Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Din pacate din stopul din stanga lipseste o bucatica.Cel dreapta e intreg. Foarte multe lucruri sunt identice cu feroza,intre altele si stopurile,semnalizarile fata,ceasurile difera dar bordul e acelasi. scaunele fata si bancheta spate se potrivesc si ele la de la Feroza la Rocky? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu off-topic Sta foarte bine pe inclinari laterale si urcari abrupte. Are ampatamentul perfect, nici scurt nici lung. Al nostru Rocky statea pe laterale lipit bine. Aveam si jante cu ET barosan....:grin: on-topic Haideti sa mai bagam ceva poze ca suntem pe langa subiect :h5 Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Martie 30, 2014 Partajează Postat Martie 30, 2014 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Prima "noroiala" de anul acesta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu La soare :D Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FRN Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu daca tot e cu namoale bag si eu poze:-) http://i1198.photobucket.com/albums/aa460/frnv40/IMG_20140316_165214_1_zpsf74a68c6.jpg http://i1198.photobucket.com/albums/aa460/frnv40/IMG_20140316_172418_1_zpsfafdd82c.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aditza08 Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 (editat) Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Imagini cu masina dupa restaurare. S-a inlocuit tabla la pasajele rotilor spate, la praguri, aripi spate bucati mici. Sasiul si burta masinii au fost curatate la perie si tratate cu kelfos. S-au aplicat 2 maini de grund la pensula, 2 de teroson si ceara de cavitati ambele la pistol. Masina a primit un BL de 3cm de la un vanzaror dupa acest forum. A fost nevoie doar de inaltarea barii fata. Paletul nu atinge in rama radiatorului. Bara spate este home made din profil U de 4mm. In iarna cand ajung eu acasa(sunt marinar si-s la nava acum) vom face si bara fata, dar mai rotunjita din acelasi profil ff probabil. Masina are arcuri de Rocky pe spate, au fost luate de la Milner, iar pe fata e ridicata din bari. Editat Septembrie 11, 2014 de Aditza08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Imagini cu masina dupa restaurare. S-a inlocuit tabla la pasajele rotilor spate, la praguri, aripi spate bucati mici. Sasiul si burta masinii au fost curatate la perie si tratate cu kelfos. S-au aplicat 2 maini de grund la pensula, 2 de teroson si ceara de cavitati ambele la pistol. Masina a primit un BL de 3cm de la un vanzaror dupa acest forum. A fost nevoie doar de inaltarea barii fata. Paletul nu atinge in rama radiatorului. Bara spate este home made din profil U de 4mm. In iarna cand ajung eu acasa(sunt marinar si-s la nava acum) vom face si bara fata, dar mai rotunjita din acelasi profil ff probabil. Masina are arcuri de Rocky pe spate, au fost luate de la Milner, iar pe fata e ridicata din bari. Ne dai si niste poze? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aditza08 Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Ne dai si niste poze? :) Gata si pozele. E mai greu cand ai net prin satelit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Gata si pozele. E mai greu cand ai net prin satelit. Frumoasa masinuta si tare reusita bara spate. Felicitari ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviuvacanta Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Uite pun si eu poza cu Feroza mea, nume de cod "GIPULICĂ". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aditza08 Postat Ianuarie 24, 2016 Partajează Postat Ianuarie 24, 2016 (editat) Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Iesirea de azi: Editat Ianuarie 24, 2016 de Aditza08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costti Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 (editat) Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Salut baieti,daca tot exista acest topic am sa pun si eu vreo doua poze cu jucaria mea [ATTACH=CONFIG]257668[/ATTACH :grin: Editat Ianuarie 26, 2016 de Costti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smihai Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Mie asa imi place de ea!:grin: Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aditza08 Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Mie asa imi place de ea!:grin: Cum ai iesit de acolo ? Super loc / poza !!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Salutare, Nu stiu cum de am ratat acest topic :grin: , pun si eu cateva poze cu Veverita mea :wink: Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smihai Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Cum ai iesit de acolo ? Super loc / poza !!!! A iesit singura:D Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu1705 Postat Februarie 27, 2016 Partajează Postat Februarie 27, 2016 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Aceasta este Feroza mea: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giumalau Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu salut, cateva poze cu fiara mea la zapada si noroi: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bahams Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Asa arata acum, luni intru in posesia ei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate