tomas Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Am gasit un IMS cu nr. vechi in stare foarte buna, ma bate gandut sa o cumpzr. Nefericirea e ca are nr. inmatriculare vechi.Din cate stiu e radiata din circulatie ca nu s-au schimbat numerele pe unele noi. Ce presupune reinmatricularea si cat costa? Multumesc. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Reinmatriculare IMS cu n. vechi imoprtante nu sunt numerele, noi sau vechi, vezi daca are carte de identitate! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuplaton Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Reinmatriculare IMS cu n. vechi Cand o radiezi din ciculatie primul lucru care ti-l cere, sunt numerele si cartea de identitate, posibil sa nu fie radiata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Reinmatriculare IMS cu n. vechi @Ce presupune reinmatricularea si cat costa? Intai de toate vezi daca are carte de identitate a vehiculului. Daca nu, te adresezi la RAR si o obtii. Chiar daca are numere de inmatriculare tip vechi nu este o problema pentru ca se socoteste ca fiind o reinmatriculare. Te costa C.I.V.-ul. I.T.P.-ul (cca 500lei), R.C.A.-ul,(cca 400 lei/6 luni), taxa de inmatriculare la Primarie (intre 52 si 75 lei) + 37 lei la C.E.C. pentru noul talon si bineinteles numerele noi (85 sau 40 lei) Una peste alta cam 1100 lei. Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Reinmatriculare IMS cu n. vechi @Ce presupune reinmatricularea si cat costa? Intai de toate vezi daca are carte de identitate a vehiculului. Daca nu, te adresezi la RAR si o obtii. Chiar daca are numere de inmatriculare tip vechi nu este o problema pentru ca se socoteste ca fiind o reinmatriculare. Te costa C.I.V.-ul. I.T.P.-ul (cca 500lei), R.C.A.-ul,(cca 400 lei/6 luni), taxa de inmatriculare la Primarie (intre 52 si 75 lei) + 37 lei la C.E.C. pentru noul talon si bineinteles numerele noi (85 sau 40 lei) Una peste alta cam 1100 lei. Mai trebuie sa si corespunda din punct de vedere tehnic. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Noiembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Reinmatriculare IMS cu n. vechi Masina nu are carte de identitate, are numai talonul acela tip vechi. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate