Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Y61: Patrolul suiera

Vizitator patrol4x4

Postări Recomandate

Vizitator patrol4x4

Buna,

Am urmatoarea problemla la un patrol 3.0 scurt din 2001,cutie automata.

Masina suiera cand o accelerez in sarcina (cand plec dupa loc) .Daca o accelerez la relanti nu suiera.Face asta doar cand este motorul rece. Dupa se calmeaza. Peste turbina de turbo este o supapa in care intra un furtunas care face vacum. Daca scot furtunasul din supapa acea metalica nu mai scoate nici un zgomot dar nici motorul nu se mai accelereaza peste 2000 de ture.

Am fost cu ea la service si nu da nimic pe tester ,totul este in regula,electronic vorbind. nimeni nu stie de unde apare suieratul acela enervant. Masina nu scoate nici un pic de fum negru pe esapament cand este accelerata in blana...oare este normal? am ceva la turbo si din cauza asta si suiera?

Editat de Yonutz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Patrolul suiera

Salut.Am si eu un zgomot asemanator,care la inceput mia dat multe batai de cap. Verifica si evacuarea,la mine de acolo e,o gaura mica inainte de toba finala.

Link spre comentariu

Vizitator patrol4x4

La intercoler am verificat...mai ramane partea de turbo sa o verific..ca vine iarna si abia astept sa bag monstrul in zapada!!!:banana:banana:banana

Link spre comentariu

Salut.

Am avut si eu o problema de genul asta la y60 si am constatat ca era garnitura metalica dintre turbo si motor, cand acceleram tare:dr3 suiera si pierdeam si din putere in mers.

fii om cu mine ca sa fiu si eu om cu tine:2dr
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
Vizitator nissan_y61

Re: Y61: Patrolul suiera

Probabil e de la turbo, mergi la un service si rezolva problema inainte sa se agraveze mai mult problema.

Link spre comentariu

:clAm avut si eu problema asta si era din turbina.era axu de la turbina stramb.pune un ceas (barometru )pe circuitul turbinei si vezi ce presiune are.daca vrei te pot ajuta.tel 0722209936

la ce presiune mege?

cat ar trebui sa faca ?

Link spre comentariu

:clAm avut si eu problema asta si era din turbina.era axu de la turbina stramb.pune un ceas (barometru )pe circuitul turbinei si vezi ce presiune are.daca vrei te pot ajuta.tel 0722209936

Ciudata treaba cu axul de la turbina stramb, eu la Y61 am suierat in sarcina de foarte mult timp dar turbina a fost verificata si este in parametri maximi lucreaza foarte bine..din curiozitate am sa mai fac o testare :tk

Y60 am zis!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator patrol4x4

am vandut masina intre timp...noul propietar nu este deranjat de suierat.:)))

Toate cele bune!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Vad ca ai trecut intre timp la lunga ...care o vinzi si paia ...:grin: ... ca e lunga! :ha: De ce nu incerci si alta marca?

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare