NICU007 Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Masina mea, un SJ 413 din 1992 este trecuta in acte autoutilitara cu doua locuri. Initial nu am dat importanta faptului dar acum am inceput sa resimt taxele sensibil mai mari :dr3. Mai este cineva cu samurai autoutilitara? Sau sunt singurul "norocos". M-am interesat la RAR si transformarea din N1 in M1 implica legal muuuulta bataie de cap si costuri. A transformat cineva aceasta masinuta din utilitara in turism? Exista si alta cale decat firma autorizata/proiect ? Costurile variantei propuse de RAR ajung undeva pe la 1000 eur. ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Suzuki Samurai autoutilitara Cum naiba vine asta ??? Cum ai impozitul mai mare ??? Multi se chinuie sa-si masinile autoutilitare, tocmai pt impozitul mai mic....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Noiembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Suzuki Samurai autoutilitara Impozitul pt o utilitara de 1300 cmc este 230 ron, pentru aceeasi capacitate autoturism este 60 ron (persoana fizica). Asiguratea este 750 ron/ an fata de 380 la turin Rovinieta este 410 ron fata de 120. ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Suzuki Samurai autoutilitara Pt ca la autoturism cu cilindree de genul asta, impozitul e ... vreo 48 ron :top http://www.ghidtransport.ro/resurse/impozit-auto.html Sa nu mai vorbim de RCA, CASCO... Am un prieten cu Tiguan 1.4 160 cp, impozit, 48 ron, RCA f mic, lafel si la casco....sa spunem ca il frec la cap cu chestia asta de fieccare data cand am ocazia. F amuzant a fost cand l-au pus la casco sa semneze ca are cilindree de doar 1.4...nu il credeau. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Suzuki Samurai autoutilitara Exact ca in semnatura , mic si voinic ... si la propriu si la figurat :grin: Succes pe mai departe :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Suzuki Samurai autoutilitara Daca aveai Patrol sau LC cu motor de 4.2 erai cel mai fericit acum:ha: N-are cum sa coste 1000 euro omologarea. Maxim 1000 lei poate. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Noiembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Suzuki Samurai autoutilitara Am sunat acum la RAR din nou si am intrebat ce trebuie. Hartie de la o firma autorizata RAR care a efectuat modificarea (adica montarea scaunelor spate si a centurilor). Acea firma trebuie sa fie autorizata pt marca si modelul respectiv. Am sunat la C&I, aia de pe splai care modifica microbuze si raspunsul lor a fost ca autorizarea lor pentru marca si modelul respectiv si proiectul costa 2500 ron:dr3. ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Suzuki Samurai autoutilitara Bine ca nu am luat o Feroza care era utilitara in actele din Belgia. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Suzuki Samurai autoutilitara Bine ca nu am luat o Feroza care era utilitara in actele din Belgia. Si noi ne bucuram nespus ca nu ai cumparat-o, ne-ai ajutat foarte mult spunandu-ne asta. la subiect: cunosc cazul, ma interesez precis si revin cu detalii zilele astea. Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: Suzuki Samurai autoutilitara Incearca totusi cu colegii din provincie, poate te pot ajuta cu o astfel de transformare. Ma gandesc, ca in multe alte cazuri, ca un atelier din provincie nu-ti ia atatia bani, ca "meseriasii" (a se citi taranii) de capitala. Intrebare : o recarosare nu ar fi mai ieftina? Bafta :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Suzuki Samurai autoutilitara Impozitul pt o utilitara de 1300 cmc este 230 ron, pentru aceeasi capacitate autoturism este 60 ron (persoana fizica). Asiguratea este 750 ron/ an fata de 380 la turin Rovinieta este 410 ron fata de 120. Ramai cu ea asa si gata, te complici prea tare si nu face masina cat o sa te coste.... unii dintre noi am prins trenul anul trecut sa le trecem din autoturisme in autoutilitare si acum ne felicitam ca nu prea se mai poate dar aici vorbesc de motoare de 4 litrii unde taxele sunt cam asa: Autoturism: impozit 6800 ron / an RCA: 850 ron / an Autoutilitara: impozit 600 ron / an RCA: 1150 ron / an asa ca masina la fisc si in carte e autoutilitara, iar talonul nu le-am mai schimbat si le-am lasat pe autoturism.... 600 + 850 ron / an Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Noiembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Suzuki Samurai autoutilitara Intrebarea care ma framanta cel mai tare este cum au reusit cei de la RAR Brasov sa il omologheze la autoutilitara. Nu indeplinea nici conditiile de utilitara nici conditiile de turism, adica nu are plasa despartitoare intre sofer si bena, nici scaunele pe spate, acum le are. O sa incerc ca ma duc la RAR cu ea asa, fara hartie de la firma autorizata, sa vedem poate reusesc s-o omologhez. Am vb cu cineva de acolo si mi-a zis ca ar exista o sansa. Daca ar fi ca investitie doar taxa de omologare aprox 700 Ron s-ar amortiza in max doi ani. Se merita zic eu....... ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate