sorin_g Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Salutare, Dupa cum se vede si in titlu suntem in situatia de a cumpara anvelope cu care sa se mearga 12 luni pe an pentru Land Cruiser J9 cu dimensiunile 265/70/R16. Precizare la stilul de condus si utilizarea masinii: - proportie asfalt 95%, restul drumuri de pamant, tara, fara niciun fel de probleme pentru LC, deci teren accidentat cu adevarat probabilitate foarte mica, eventual eu s-o mai incerc, ca e pacat :grin: - remorca se va tracta in cel mult 5% din drumuri, greutatea ei la gol fiind de 400 kg, si sarcina variabila, cateva sute de kg, pana la 2-2.5 tone,adica capacitate maxima, dar asta mult mai rar - stil de condus batraneste, viteza de deplasare cam pana in 100-110 km/h, km anuali undeva in jurul a 15.000-17.000 km Datele de comparatie pentru dimensiunile cerute 265/70/R16 sunt urmatoarele: 1. BF Goodrich All-Terrain T/A KO - pret in jurul a 600 Ron bucata. Avantajele ar fi: - au o durabilitate foarte buna - ma astept sa se poata ajunge pe la 80-100.000 km cu ele din cauza exploatarii lejere. - se poate merge cu ele si iarna pe zapada, cu atentie bineinteles, dar oricum la stilul lui de condus nu cred ca va intampina probleme - tehnologie: ShoulderLock™ technology, plus chestia aia cu sipes sau ceva de genul asta - o anvelopa cu performante dovedite, una dintre cele mai populare in categoria AT pentru masini 4x4, cotata foarte bine Nu stiu la capitolul economie combustibil cum se comporta, ca daca ne luam dupa americani nu este prea stralucita, dar nici altele din aceeasi categorie nu cred ca au cum sa aiba caracteristici mult mai bune. 2. Insa Turbo RANGER - reesapate Spania, copie fidela BFG All-Terrain T/A KO - pret 350 Ron. Aici insa nu stiu foarte multe despre modelul asta, am vazut pe forum doar vreo 1-2 persoane care au luat. Ma gandesc ca dezavantajele aici ar putea fi: - cauciucul posibil sa nu aiba aceleasi proprietati ca cele originale BFG, asta insemnand performante inferioare sau poate mult inferioare iarna pe zapada sau asfalt uscat, neavand aceeasi aderenta - durabilitatea la fel cred ca va fi considerabil mai scazuta, dar posibil sa se poate merge 30-40.000 km sau poate chiar si 60.000, aici iar nu am niciun fel de informatie, ma bazez pe logica mai mult. Avantajul este efortul financiar considerabil mai mic la 4 bucati si faptul ca neavand un regim de exploatare prea dur posibil sa reziste fara probleme. Va cer ajutorul, celor care au utilizat fie ambele anvelope, fie Insa Turbo sau cei care cunoasc bine situatia si pot sa dea niste informatii pertinente. Nu as vrea sa transformam subiectul in anvelope noi originale vs. reesapate, ci sa vedem in mod real daca merita varianta Insa Turbo, in special in conditiile descrise mai sus. Mentionez ca pe fostul Aro 243 a avut cred ca cel putin 3 schimburi de reesapate Malatesta care nu au avut probleme si au avut un stil de exploatare ceva mai greu, cu poveri mai mari, mai dese. Deci nu am exclus din start anvelopele Insa Turbo si ma gandesc ca daca au o tehnologie buna de reesapare si o compozitie buna a materialului ar putea fi o varianta avantajoasa. Vad ca sunt mult mai multi care au luat Insa Turbo, insa profilurile mai agresive, copii Simex etc, ceea ce cred ca nu are legatura cu profilul Ranger, in sensul ca pe profilurile agresive pot fi foarte ok, dar e clar ca sunt utilizate covarsitor in teren, iar la RANGER este exact opusul si ca atare pot fi destul de bune sau nu, ramane de vazut! Multumesc anticipat tuturor si sper ca topicul asta sa elucideze "misterul" :ha:, in mare parte constand in informatii despre Insa Turbo Ranger. SUZUKI Grand Vitara LWB 2.0 TD 110 CP 2001 TOYOTA Land Cruiser J9 3.0 D4-D 163 CP 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: BFG All-Terrain T/A KO vs. Insa Turbo Ranger care sunt reesapate si au profil copie fidela BFG Am eu Ranger pe Korando. Utilizare asfalt, exploatari agricole si padure/ munti. Nu ma pot plange de ele, eu nu fac off-road adevarat, doar imi place sa ma plimb pe munti. Singura chestie deranjanta a fost ca, dupa un an, unul din cauciucuri a inceput sa se exfolieze (fasiute de 1-2 mm cu o grosime neglijabila) langa talon. Nu a afectat in nici un fel cauciucul, tine aerul fara probleme. Am taiat cat mai scurt fasiile dezlipite si le-am tratat cu superglue. De atunci fenomenul s-a stopat iar la celelalte nu a mai aparut. S-au echilibrat usor, iar uzura dupa ceva mai mult de 1 an si 5000 km este nesemnificativa - nici dintisorii nu au sarit inca. Pe asfalt se comporta bine, fara zgomote, pe zapada la fel, pe drum forestier/ agricol fara probleme. In noroi mare de 20 cm am ramas intepenit. Drumuri de piatra sparta serveste in fiecare zi, nu au nici o taietura. Am mers cu ele si cu 140 km/h. Una peste alta sunt multumit de ele. Nu pot face o comparatie cu BFG AT ca n-am avut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: BFG All-Terrain T/A KO vs. Insa Turbo Ranger care sunt reesapate si au profil copie fidela BFG Cam greu sa gasesti utilizatori ai ambelor anvelope. Cine si-a permis sa-si ia BFG-uri noi nu au cum compara cu Insa. Cine si-a luat Insa, si-a luat din motive economice, si iar nu poate fi obiectiv la o comparatie. Concluzia e usor de tras. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: BFG All-Terrain T/A KO vs. Insa Turbo Ranger care sunt reesapate si au profil copie fidela BFG am pe lc 95 bfg at luate noi si rulate cca 40000 km, uzura foarte mica la km astia. insa turbo nu am avut dar stiu ca sunt mai grele, deci consum mai mare, durata de viata mai scurta aproape la jumatate deci la pret aproape la fel mai ales ca bfg 265 gasesti mai ieftin daca cauti putin. parerea mea ca economia este doar la achizitie dar pe lunga durata poate iesi chiar mai scump. plus ca nu e recomandata o viteza peste 120 km cu reesapate. LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 Re: BFG All-Terrain T/A KO vs. Insa Turbo Ranger care sunt rEsapate si au profil copie fidela BFG Prima observatie : resapat are un singur "E" !!!!!!!!!!! A doua observatie : comparam mere cu .....mere !!! Singura diferenta este ca pe cele de la Insa Turbo nu scrie cu litere albe.......in rest, toata lumea stie ca Insa Turbo are gume resapate care se echilibreaza f bine !!! Greutate ??? Cine a cantarit comparativ cele doua marci cu acelasi profil ??? Chiar as fi curios sa vad diferenta de gramaj , in special la AT-uri..... Din ce scrii tu acolo, se cam intrevede intre randuri ca ai cam vrea la pret de Insa Turbo sa te tina, ba chiar sa fie mai bune decat originalele BFG AT.......Nu incerca sa ma contrazici, ca altfel nu vad de ce ai fi scris atatea randuri degeaba...... In concluzie , e simplu : ai bani de BFG AT, iti BFG AT.....ai bani doar de Insa Turbo Ranger, ti le iei si nu vei fi dezamagit..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_g Postat Noiembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: BFG All-Terrain T/A KO vs. Insa Turbo Ranger care sunt rEsapate si au profil copie fidela BFG @Astral: multumesc de corecturi, intr-adevar "resapate" e corect. :grin: In niciuncaz nu vreau sa te contrazic:grin: si in niciun caz nu as afirma ca Insa poate fi la vreun capitol peste BFG. Dar vroiam sa aflu cat de mare e diferenta asta in mod real. E adevarat ca cine are bani de anvelope noi isi ia BFG-uri clar. Practic exista banii si balanta inclina inspre ele, dar nestiind despre Insa Ranger am zis ca trebuie vazut. Legat de greutatea anvelopelor chiar si daca Insa ar fi putin mai grea, adica 2-3-4oo grame nu ar fi ceva semnificativ la cat cantareste oricum o anvelopa de dimensiunile astea :grin:. Intr-adevar utilizatori ai ambelor anvelope slabe sanse sa vedem. @TOYO L: multumesc de sfat, am inceput cautarile de BFG-uri si sper sa gasesc la pret cat mai bun. Daca ai vreun pont pe unde sa incerc, da-mi, te rog un PM eventual sau posteaza. Multumesc tuturor de pareri. SUZUKI Grand Vitara LWB 2.0 TD 110 CP 2001 TOYOTA Land Cruiser J9 3.0 D4-D 163 CP 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: BFG All-Terrain T/A KO vs. Insa Turbo Ranger care sunt rEsapate si au profil copie fidela BFG Pentru preturi , chiar bune, la BFG, urmareste topicul asta : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=57198 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: BFG All-Terrain T/A KO vs. Insa Turbo Ranger care sunt rEsapate si au profil copie fidela BFG Pentru preturi , chiar bune, la BFG, urmareste topicul asta : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=57198 nu cred c-o sa posteze lista de preturi BFG...dar sa nu ne pierdem speranta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: BFG All-Terrain T/A KO vs. Insa Turbo Ranger care sunt rEsapate si au profil copie fidela BFG @sorin_g : Uite aici o parere a unui utilizator de Insa Turbo Ranger : vezi posturile #46 si #47 : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=635308#post635308 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: BFG All-Terrain T/A KO vs. Insa Turbo Ranger care sunt rEsapate si au profil copie fidela BFG Avand in vedere ca se va circula cu aceste anvelope in permanenta, inclusiv iarna, iti recomand sa arunci un ochi la General Grabber AT2. Am auzit ca s-ar comporta mai bine iarna decat BFG. Spor Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: BFG All-Terrain T/A KO vs. Insa Turbo Ranger care sunt rEsapate si au profil copie fidela BFG Avand in vedere ca se va circula cu aceste anvelope in permanenta, inclusiv iarna, iti recomand sa arunci un ochi la General Grabber AT2. Am auzit ca s-ar comporta mai bine iarna decat BFG. Spor No offence.......topicul nu este unul de recomandare de ALTE gume , ci doar de comparatie intre gume originale si resapate !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_g Postat Noiembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: BFG All-Terrain T/A KO vs. Insa Turbo Ranger care sunt rEsapate si au profil copie fidela BFG @deadnoise: Intr-adevar am remarcat si General Grabber AT2. Am cautat acum pret si am gasit pe la 569 sau 589 Ron bucata, deci cam cu 10% mai ieftine fata de BFG. @Astral: in legatura cu topicul in care asteptam lista de preturi :grin:, il urmaresc chiar inainte sa postez, ba chiar eu deja am primit un pret pe PM. Nu stiu daca este ok sa il fac public, cred ca e corect sa asteptam toti lista, cum a spus si @tomitza. Vazusem inainte sa postez si impresiile pozitive postate de @grandvitara. Ideea este ca cred ca trebuie sa ma misc sau sa ne miscam toti cei care avem nevoie ca se pare ca sunt semnale de marire a preturilor. Am citit zilele trecute o stire cum ca zonele importante producatoare de cauciuc, gen Thailanda parca, au fost puternic afectate de furtuni, uragane etc, ceea ce afecteaza productia de cauciuc natural => crestere pret productie. Poate e pe bune, poate e doar manipulare, nu stiu exact. Dar si @tomitza se pare ca trebuie sa primeasca o noua lista de preturi, deci posibilitatea sa se mareasca preturile se intareste, din pacate. Tocmai din cauza asta ziceam ca trebuie sa vedem repede banii alocati, decizia si achizitia. Am pe cineva de la care iau majoritatea pieselor auto si la preturi preferentiale. Ne-am uitat scurt zilele trecute cand am facut si distributia la Toyota la preturile pentru BFG, iar pentru mine pretul era sub 600 Ron/buc. Nu am si sunat sa vedem daca erau pe stoc si sa avem pretul confirmat. Acum ca mi-a amintit Deadnoise de Grabber AT2, o sa caut mai multe informatii despre anvelopele astea. Oricum imi inspira si ele incredere, le stiu de pe Land Rover-uri echipare originala, doar pe Defender parca. Cred ca pentru anvelope 4x4 sunt o marca la fel de buna ca si BFG, doar ca mult mai putin cunoascuta la noi. Multumesc inca o data, o sa revin cu informatii noi cand le am. SUZUKI Grand Vitara LWB 2.0 TD 110 CP 2001 TOYOTA Land Cruiser J9 3.0 D4-D 163 CP 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: BFG All-Terrain T/A KO vs. Insa Turbo Ranger care sunt rEsapate si au profil copie fidela BFG Momentan chiar folosesc ambele marci(bf si insa) din anumite motive pe care nu are rost sa le mai insir.Cu bf am facut deja vreo 10.000 km si sunt ok,nu am apucat sa le vad inca pe zapada,iar cu insa turbo ranger am in jur de 3000 km deja si in afara ca sunt mega grele(4 bucati-72 kg) am fost multumit de cum sau comportat pina acum chiar si la o iesire prin padure.Normal ca as opta numai pt bf dar din cite am vazut pina acum nici insa turbo nu sunt rele cu specificatia ca,am distante de frinare usor mai mari cu insa turbo si dupa 100km/h zgomotul e mai ridicat la rulare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_g Postat Noiembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: BFG All-Terrain T/A KO vs. Insa Turbo Ranger care sunt rEsapate si au profil copie fidela BFG Da, interesant ce zici, fiindca folosesti ambele marci. Dupa toate informatiile de pana acum lucrurile s-au schimbat, se vrea achizitia de anvelope noi si alegerea se va da intre BFG si General Grabber AT2. Conform tyretest.com si tyrerank se pare ca Grabber-ul AT2 este ceva mai buna fata de BFG, doar la capitolul durabilitate BFG-ul isi pastreaza suprematia, oricum diferente foarte mari intre ele nu sunt, ci mai degraba ceva de genul care marca e mai buna Audi, BMW sau Mercedes? Acum este foarte important sa vad la ce pret gasesc cele doua variante. Grabber-ul AT2 are si M+S, ceea ce BFG-ul are, dar voi afla. Ciudat acum ca din topicul initial s-a ajuns la versus intre 2 modele noi, resapatele iesind din discutie, dar mai intai sa finalizam achizitia si apoi poate modificam titlul in BFG All-Terrain T/A KO vs. GENERAL GRABBER AT2 vs. INSA TURBO RANGER resapate. SUZUKI Grand Vitara LWB 2.0 TD 110 CP 2001 TOYOTA Land Cruiser J9 3.0 D4-D 163 CP 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: BFG All-Terrain T/A KO vs. Insa Turbo Ranger care sunt rEsapate si au profil copie fidela BFG Dupa cum troncanesc astia pe la stiri ca se vor scumpi cu 20% produsele care contin latex si implicit cauciucurile nu cred ca voi mai cumpara vreodata pt gv cauciucuri noi si voi opta intotdeauna pt insa turbo pt ca diferenta la pret este si acum destul de mare(bf-580ron,insa-317 ron).In afara chiar este incurajata folosirea avelopelor reconstruite in detrimentul celor noi ca cica se protejeaza resursele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: BFG All-Terrain T/A KO vs. Insa Turbo Ranger care sunt rEsapate si au profil copie fidela BFG As veni cu urmatoarele observatii: Ranger / BFG AT sunt niste compromisuri ... Eu as spera la ceva mai mult ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: BFG All-Terrain T/A KO vs. Insa Turbo Ranger care sunt rEsapate si au profil copie fidela BFG As veni cu urmatoarele observatii: Ranger / BFG AT sunt niste compromisuri ... Eu as spera la ceva mai mult ... :grin: Oricum traim intr-o tara si in niste vremuri in care "compromisul" e dus la rang de arta asa ca ce mai conteaza ....:ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: BFG All-Terrain T/A KO vs. Insa Turbo Ranger care sunt rEsapate si au profil copie fidela BFG Voiam sa spun ca acest compromis ...nu e maxim in teren si nu e maxim pe asfalt ... Ptr asfalt iei gume de strada ...de exemplu Brigestone Dueler D694 iar ptr teren iei un Silverstone MT117 ...profil Simex. In ambele cazuri in cazul in care le vei folosi vei avea randament maxim. Mai sunt si alte tipuri care nu imi vin acum in minte ... Profilul BFG AT sau ITR mi se pare un fel de frectie la picior de lemn ... Profilul este frumos, dar doar atat ...fara performate deosebite. Stii ce se zice: suntem prea saraci sa ne mai carpim ... sau sa incercam aceste compromisuri (parerea mea) ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_g Postat Noiembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: BFG All-Terrain T/A KO vs. Insa Turbo Ranger care sunt rEsapate si au profil copie fidela BFG Am fost azi pe la Pestera, Magura, cu coborare pe la Prapastiile Zarnestiului (jud. Brasov, pentru cine nu stie zona) si am vazut o Toyota Hilux echipata tocmai cu 4 bucati anvelope noi BFG All-Terrain si am vazut si eu cu ochii mei ca scrie si M+S si mai au si fulguletul de zapada. Acum sunt 100% convins ca sunt ok si iarna chiar si cand se va da legea cu obligativitatea anvelopelor de iarna. Ce am mai remarcat este adancimea profilului anvelopei care era foarte bun, cred ca mai mult de 12 mm. @Yonutz: in legatura cu compromisul anvelopelor All-Terrain ai perfecta dreptate, nu vei avea nici pe asfalt, nici un teren foarte dificil performante bune. Dar pentru ceea ce are nevoie tatal meu sunt exact ceea ce ii trebuie, adica off-road la care sa aiba nevoie de mai mult decat pot astea, nu cred ca va face el vreodata si pe langa asta stie sa conduca bine in teren. Pentru stilul de condus batranesc, relaxat, 95% drumuri prin zona, deci nu drumuri lungi prin tara, plus avantajul ca te descurci onorabil si iarna cu ele si nu ai cheltuieli suplimentare pentru ca nu le schimbi vara-iarna. SUZUKI Grand Vitara LWB 2.0 TD 110 CP 2001 TOYOTA Land Cruiser J9 3.0 D4-D 163 CP 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: BFG All-Terrain T/A KO vs. GENERAL GRABBER AT2 vs. INSA TURBO RANGER @sorin_g : 1. Ti-am schimbat titlul, dar am scos "resapate" de langa Insa Turbo pt ca e "putin" pleonasm Insa Turbo fiind DOAR resapate...... 2.Daca citeai topicul de mai jos, ai fi aflat deja ca pe BFG AT exista si M+S si fulgul de zapada....... : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=57030 Sfat : rasfoiti cu incredere topicurile mai vechi.....sunt pline de surprize utile !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_g Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: BFG All-Terrain T/A KO vs. GENERAL GRABBER AT2 vs. INSA TURBO RANGER Multumesc Astral, este perfect titlul topicului acum pentru ca exact asta se discuta. Am vazut si topicul de care zici :grin: si de acolo stiam sigur ca BFG-urile sunt M+S, dar nu confirma nimeni ca au si fulguletul efectiv, ci doar ca austriecii le accepta ok. Acum cand le-am vazut cu ochii mei ca au si fulgulet e clar de ce le accepta austriecii ca fiind ok de iarna :grin:. Acum insa dupa ce am tot citit review-uri despre GENERAL GRABBER AT2, inclin tot mai mult spre ele. Despre ele stiu ca au si M+S si am primit confirmare ca ar avea si fulguletul de zapada de la un furnizor, altul a zis ca nu are si cred ca cel din urma nu prea stie cum sta treaba. Cei care au zis ca are fulguletul le aveau in depozit si s-au uitat direct pe ele, deci tind sa le dau dreptate. Plus de asta mi se pare absolut normal sa aibe fulguletul, avand in vedere ca unii spun ca s-ar comporta ceva mai bine pe zapada decat BFG-urile. Deocamdata atat, acum ma ocup sa vad ce gasesc si sa trec la achizitie, apoi urmeaza sa vin cu deznodamantul. Precizare: am gasit Grebber AT2 4 bucati - ultimele acum pe stoc, cu DOT 5009, deci au deja un an vechime. Nu cred ca e un capat de tara, daca nu gasesc altele cred ca le voi lua pe astea, desi nu vor sa faca niciun discount pentru asta, decat transport gratuit sau montaj, echilibrat gratuit. SUZUKI Grand Vitara LWB 2.0 TD 110 CP 2001 TOYOTA Land Cruiser J9 3.0 D4-D 163 CP 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wld Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: BFG All-Terrain T/A KO vs. GENERAL GRABBER AT2 vs. INSA TURBO RANGER BFG AT si Grabber AT2 au marcaj m+s indiferent de dimensiune. Unele dimensiuni au in plus si simbolul de anvelopa de iarna, respectiv fulgul pe munte. Gasiti in linkurile de mai jos toate dimensiunile disponibile in SUA, precum si ratingul pt zapada. http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=BFGoodrich&tireModel=All-Terrain+T%2FA+KO http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=General&tireModel=Grabber+AT+2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: BFG All-Terrain T/A KO vs. GENERAL GRABBER AT2 vs. INSA TURBO RANGER @sorin_g : Si daca eu iti spun ca sambata m-am uitat special la BFG-urile AT care sunt pe Mazda pe care am vandut-o prietenului meu si am vazut CLAR pe ele, si M+S si fulguletul buclucas, e suficient ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: BFG All-Terrain T/A KO vs. GENERAL GRABBER AT2 vs. INSA TURBO RANGER de ce vrei tu sa aiba musai , betesigul ala de fulgulet? nu scrie destul de mare pe ele M+S? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: BFG All-Terrain T/A KO vs. GENERAL GRABBER AT2 vs. INSA TURBO RANGER Fulguletul semnifica faptul ca este o "anvelopa sigura de iarna" : http://www.franck.ro/ghid-anvelope.php http://www.fankia.ro/forum/viewtopic.php?f=95&t=1467 http://www.conti-online.com/generator/www/ro/ro/continental/automobile/sectiuni/hidden/downloads/tyre_basic_information_ro.pdf REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate