opinion Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 salutare tuturor stie cineva cum se calculeaza RCA. sunt interesat de formula de calcul aia care da suma initiala din care incep firmele sa faca diverse reduceri. daca nu am postat unde trebuie rog un moderator sa mute postul acolo unde ar trebui sa fie o seara faina Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: RCA - cum se calculeaza Nu stiu, exista asa ceva? Credeam ca tarifele sunt la dispozitia asiguratorilor. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Noiembrie 7, 2010 Partajează Postat Noiembrie 7, 2010 Re: RCA - cum se calculeaza salutare tuturor stie cineva cum se calculeaza RCA. sunt interesat de formula de calcul aia care da suma initiala din care incep firmele sa faca diverse reduceri. daca nu am postat unde trebuie rog un moderator sa mute postul acolo unde ar trebui sa fie o seara faina Nu este nici-o formula.Un broker in functie de volumul de vanzari obtine un procent mai mic sau mai mare.Eu de ex am fost agent la ardaf si luam 15%.Acuma lucrez cu o firma de asigurari care ara mai multe asigurari la un loc(euroins,carpatica,astra si altele) si am procent intre 12-7%.Acuma dc te referi la calculul in functie de capacitate este altceva si nu mai ai nici-un tabel pt ca toate se fac online si vezi numai cand completezi pasii din calculator cat ai de plata.Unele firme mai baga cate o reducere de 5-10% la pretul afisat pe calculator. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: RCA - cum se calculeaza @dulceanu da, exact la asta ma refeream, eu cred ca trebuie sa fie o formula care sa ia in calcul cativa factori, gen capacitatea cilindrica. dupa aceea mai intervin diverse +/- in functie de varsta, judet etc. poate totusi o stie cineva Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dragos 75 Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: RCA - cum se calculeaza Buna dimineata, ma numesc Dragos si lucrez la o firma de brokeraj in asigurari si sper sa va dau un raspuns care va poate ajuta! O firma de asigurari isi stabileste tariful asigurarilor RCA (si nu numai) in functie de daunalitatea anilor anteriori pe categorii gen capacitate cilindrica,virsta, sexul soferului, daca are sau nu copii, etc. Din aceasta cauza apar mari diferente intre tarifele practicate de diferite societati de asigurare. Pe linga acestea, soc. de asig. mai ofera reduceri pt. parcuri auto, angajati bugetari, pensionari, invalizi! Sper sa va ajute, Cu stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: RCA - cum se calculeaza Tarifele la RCA sunt stabilite pe piata. Restul de calcule si formule sunt numai o `justificare` pentru preturile mari neadaptate la piata ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: RCA - cum se calculeaza Ai PM, Opinion. Putea fi considerata reclama, de aceea am trimis pe privat. Nu stiu daca te ajuta, poate nu asta vroiai, dar vezi tu :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Noiembrie 8, 2010 Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: RCA - cum se calculeaza La mine au pus 50 lei in plus fata de pretul initial pentru un accident facut anul trecut si apar in baza de date indiferent la ce societate de asigurare m-as duce. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2010 Re: RCA - cum se calculeaza @f_zoltan : mersi, e ok Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate