Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Transorientale 2008 - ST Petersburg - Beijing

ionut73
 Share

Recommended Posts

http://www.transorientale.com

O competitie noua organizata de un veteran al rally raidului - Rene Metge.

Pentru cei cu timp si bani poate fi o experienta unica. E interesant ca pe langa concursul de rally au si un concurs de regularitate pentru cei cu mai putina adrenalina si cu masini mai "pamantene".

E de urmarit ce se va intampla cu aceasta competitie ...

Daca te uiti atent o sa vezi ca e si un Samurai.M-am uitat si la Rainforest(Malaesia) si in fiecare an au fost si suzuki.

Merge peste tot,depinde cum e preparat.

Cel mai greu e sa-l prepari pentru rallyraid,da nu cred ca merita,nu o sa mearga niciodata ca o masina cu suspensie independenta!!!

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

cunosc 4 temerari (2 echipaje), care se vor pregati anul acesta pentru anul viitor.

Pere interesant.La conferinta de presa, organizatorul a anuntat ca guvernul rus garanteaza securitatea concurentilor. In aceste conditii, s-ar putea ca reperele sa nu mai fie tufe si copaci, ci tancuri. Sa vezi pe road book :"550m dupa tanc la dreapta , ..." :grin:

NU. E mai frig :h5 .

Nu stiu la ce te referi. Stiu doar despre 4 oameni care se pregatesc. Apoi , in ce constau pregatirile, pentru ce se pregatesc, ce asteapta ei de la cursa asta, ei stiu.

Pina la urma, crezi ca e mai greu , sau mai usor? Asa, din experienta....

ca unu care a lucrat pe acolo.....pot spune ca daca ploua e groasa....asa noroaie n-am vazut si nici nu cred c-o sa mai vad vreodata......doar daca ma voi duce din nou pe acolo :grin: ......in rest rusnacii sunt oameni de gasca.....iar daca fac asemenea competitie....sigur nu-si bat singuri cuie-n talpa :grin: :grin: :grin:

Ps......sunt si la rusi niste calduri vara....de te lasa nervii :grin: :grin: :grin:

iar daca fac asemenea competitie....sigur nu-si bat singuri cuie-n talpa :

competitia n-o fac ei. Ei pun la bataie campurile nesfarsite si militia. Competitia e organizata de Renne metge, fost castigator al Dakarului.

Hai sa-ti spun un secret , de pe la noi:

-din masinile de curse (bune , rele), se cam da afara tot, si la noi , si la ei, AC, mochete, etc. Temperatura in interior -uneori chiar 45 grade, poate mai mult.

Deci daca e cald, tot atata e in masina.

-daca e frig, tot asta e.Dar e totusi vara.

Plus ca sint deja mai multi inscrisi. Si e la fel ptr. toti.

Inteleg ca regulamentul e mai permisiv, adica si grupe de masini mai putin pregatite dpdv FIA (adica tot-tot la sange, chestie care costa), si grupe de masini de serie, si gruope de regularitate.

Ceea ce-l face accesibil.

ciao Leo,bujetul minim ptr aceasta competitie(calculat de organizatorilor)este de circa 40.000 de euro,foarte scump(foatre ieftin in fata de dakar)

eu am informatie ca mult mai putin (cel putin ptr.taxa am auzit sume care nu se compara cu inscrierea la Dakar, nici pe departe).

Probabil ca o participare la o astfel de cursa , cat de cat apropiata de nivelul profi, cu mecanici, cu tot tacamul, are nevoie de un buget generos.

Pe de alta parte , insa, la nivel de amator, o astfel de cursa poate fi apogeul "carierei".

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use