Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Transorientale 2008 - ST Petersburg - Beijing

ionut73

Postări Recomandate

http://www.transorientale.com

O competitie noua organizata de un veteran al rally raidului - Rene Metge.

Pentru cei cu timp si bani poate fi o experienta unica. E interesant ca pe langa concursul de rally au si un concurs de regularitate pentru cei cu mai putina adrenalina si cu masini mai "pamantene".

E de urmarit ce se va intampla cu aceasta competitie ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca te uiti atent o sa vezi ca e si un Samurai.M-am uitat si la Rainforest(Malaesia) si in fiecare an au fost si suzuki.

Merge peste tot,depinde cum e preparat.

Cel mai greu e sa-l prepari pentru rallyraid,da nu cred ca merita,nu o sa mearga niciodata ca o masina cu suspensie independenta!!!

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

cunosc 4 temerari (2 echipaje), care se vor pregati anul acesta pentru anul viitor.

Pere interesant.La conferinta de presa, organizatorul a anuntat ca guvernul rus garanteaza securitatea concurentilor. In aceste conditii, s-ar putea ca reperele sa nu mai fie tufe si copaci, ci tancuri. Sa vezi pe road book :"550m dupa tanc la dreapta , ..." :grin:

Link spre comentariu

NU. E mai frig :h5 .

Nu stiu la ce te referi. Stiu doar despre 4 oameni care se pregatesc. Apoi , in ce constau pregatirile, pentru ce se pregatesc, ce asteapta ei de la cursa asta, ei stiu.

Pina la urma, crezi ca e mai greu , sau mai usor? Asa, din experienta....

Link spre comentariu

ca unu care a lucrat pe acolo.....pot spune ca daca ploua e groasa....asa noroaie n-am vazut si nici nu cred c-o sa mai vad vreodata......doar daca ma voi duce din nou pe acolo :grin: ......in rest rusnacii sunt oameni de gasca.....iar daca fac asemenea competitie....sigur nu-si bat singuri cuie-n talpa :grin: :grin: :grin:

Ps......sunt si la rusi niste calduri vara....de te lasa nervii :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

ai dreptate...n-o fac ei.....ei pun la bataie locul in care se desfosoara....o nimica toata...

:grin: :grin: :grin:

acum lasand gluma deoparte....pe la ei au mai trecut si celebrul Paris- Pekin.....deci nu ar fi chiar o noutate

Link spre comentariu

Hai sa-ti spun un secret , de pe la noi:

-din masinile de curse (bune , rele), se cam da afara tot, si la noi , si la ei, AC, mochete, etc. Temperatura in interior -uneori chiar 45 grade, poate mai mult.

Deci daca e cald, tot atata e in masina.

-daca e frig, tot asta e.Dar e totusi vara.

Plus ca sint deja mai multi inscrisi. Si e la fel ptr. toti.

Inteleg ca regulamentul e mai permisiv, adica si grupe de masini mai putin pregatite dpdv FIA (adica tot-tot la sange, chestie care costa), si grupe de masini de serie, si gruope de regularitate.

Ceea ce-l face accesibil.

Link spre comentariu

Vizitator ultimo
ciao Leo,bujetul minim ptr aceasta competitie(calculat de organizatorilor)este de circa 40.000 de euro,foarte scump(foatre ieftin in fata de dakar)
Link spre comentariu

eu am informatie ca mult mai putin (cel putin ptr.taxa am auzit sume care nu se compara cu inscrierea la Dakar, nici pe departe).

Probabil ca o participare la o astfel de cursa , cat de cat apropiata de nivelul profi, cu mecanici, cu tot tacamul, are nevoie de un buget generos.

Pe de alta parte , insa, la nivel de amator, o astfel de cursa poate fi apogeul "carierei".

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare