pitonul Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: Rovigneta electronica Cel mai sigur e sa o ai la tine ca nu se stie peste ce prost dai. Sau macar o copie xerox. Rovigneta o ai pe stil nou sau vechi ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: Rovigneta electronica Cred ca e stil nou. Nu mai am adeziv de pus in parbriz. Doar o hartie si bonul fiscal de la Omv. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carbonchief Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: Rovigneta electronica In ultima saptamana am observat de 3 ori la km 19 pe A1 in sensul de mers catre bucuresti un dispozitiv mobil. Poate foloseste cuiva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Rovigneta electronica Ideea cu rovignieta este urmatoarea: Teoretic nu ai nevoie de bonul de la rovignieta, se verifica direct numarul de inmatriculare, fie manual fie automat (sistemul automat va garantez eu ca merge in conditii meteo normale). Totusi fiindca suntem in Romanica este bine sa se pastreze si rahatul ala de bon, te scuteste sa mai astepti pana butoneaza gaborul pe PDA... GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crivo Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Rovigneta electronica Am anteles ca pe autostrada pe banda de urgenta nu te prinde camera.Stiti ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Rovigneta electronica Am anteles ca pe autostrada pe banda de urgenta nu te prinde camera.Stiti ceva? Doar ca e ILEGALA circulatia pe acea banda......da` ce pusca mea , suntem in Ro si nimic nu conteaza......... @tractare: Apropo, vezi ca ai un pm referitor la ID-ul tau pe care te rog sa-l schimbi....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Rovigneta electronica Se gandesc sa ne intinda o palma de ajutor peste ochi si cei de la STS: http://www.money.ro/sts-va-face-reteaua-care-va-urmari-soferii-pe-strada_813151.html :dr1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliangr Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Rovigneta electronica la mine tot raul a fost spre bine. M-am dus la benzinarie sa cumpar rovinieta, pentru ca aveam d-aia veche si nu mai gaseam chitanta, si nu am vrut sa risc sa fiu amendat. Ma intreaba numarul, si imi spune: aveti rovinieta valabila pana la anu' in vara, nu aveti dece sa cumparati alta. Intre timp am gasit chitanta si intr-adevar asa este. Au incarcat deci in baza de date inclusiv rovinietele vechi. ------------------------------- Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend Volkswagen Polo 1.6 - munca Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa! -------------------------------- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Rovigneta electronica Va rog sa ma lamuriti cu niste chestii.De cand cu verificarea electronica a rovignetei mi s-a facut frica de amenzi. In localitati,Bucuresti de exemplu,n-ai nevoie de ea. Care e limita orasului? Soseaua de centura este drum national? Dar localitatile lipite gen Bucuresti-Popesti Leordeni sau Bucuresti-Voluntari. Am citit si ordonanta si e clar ca se refera numai la drumurile nationale. Pe drumurile judetene ai nevoie de rovigneta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Rovigneta electronica Hai ma Stane, pe bune acuma, chiar vrei sa fie totul clar si limpede in tara asta ?!? :ha: Trebuie sa le iasa si lor de-o spaga cumva, nu ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Rovigneta electronica In localitati,Bucuresti de exemplu,n-ai nevoie de ea. Sigur, in oras nu ai nevoie de ea dar te pot amenda daca te afli in localitate pe un drum national. Care e limita orasului? Soseaua de centura este drum national? Centura e DN. Ai voie fara rovigneta pana in centura. Practic pe centura te pot amenda ptr rovigneta si fi atent caci la cam toate iesirile mai mari din Bucuresti fie exista un nene cu PDA-ul de la drumuri sa te verifice, fie exista camere. Dar localitatile lipite gen Bucuresti-Popesti Leordeni sau Bucuresti-Voluntari. Atata timp cat te afli pe DN ai nevoie. Am citit si ordonanta si e clar ca se refera numai la drumurile nationale. Pe drumurile judetene ai nevoie de rovigneta? Asta e o intrebare buna. Daca e sa o luam dupa lege ...nu ai nevoie de rovigneta pe alte drumuri decat DN-uri ... Concluzia mea: Ai nevoie de rovigneta pe DE (drumuri europene) care sunt la randul lor DN-uri si pe DN-uri desigur. Nu ai nevoie de rovigneta pe DJ (drumuri judetene), DC (drumuri comunale) , DS (drumuri de servitute) si DEF (drumuri forestiere). Ptr autoturisme nu e asa o tragedie. Rovigneta este cam 28 euro / an. Ptr autoutilitate se schimba situatia. Un camion de 20to plateste cam 12e/zi (1200 euro pe an). Nu merita se mergi fara. In caz ca te prind fara se plateste o amenda destul de mare, o suprataxa si in plus ti se retine si certificatul de inmatriculare (totalul cheltuielilor indiferent de situatie este egal cu de 3X valoarea rovignetei). Daca esti prin in trafic iei amenda minima. Daca iti trimit amenda ptr ca ai fost depistat de camera atunci cheltuielile sunt 4X valoarea rovignetei. Si nu merita ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Rovigneta electronica Eu cumparam pe o saptamana cand aveam nevoie sa ies undeva afara dar folosesc deseori Centura pentru legaturi rapide. Din ce a explicat Ionutz se pare ca nu e bine. Totusi, se poate gasi pe undeva un nomenclator al DNurilor ? Pe saitul CNADNR nu gasesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Rovigneta electronica Cam asta ar fi lista: DN1 Bucureşti - Ploieşti - Braşov - Făgăraş - Sibiu - Alba Iulia - Turda - Cluj-Napoca - Oradea - Borş -> Ungaria 642 E60; E68; E68/E81; E81; E60/E81; E60 Cele mai des utilizate drumuri în România, în mod deosebit tronsonul Comarnic - Braşov care este cu o singura banda de mers pe ambele sensuri. DN1A Bucureşti - Buftea - Ploieşti - Vălenii de Munte - Săcele DN1B Ploieşti - Mizil - Buzău 67 E577 DN1C Cluj-Napoca - Gherla - Dej - Baia Mare - Halmeu -> Ucraina 217 E576/E58 DN1D Albeşti-Paleologu - Urziceni DN1E Braşov - Poiana Braşov - Râşnov DN1F Cluj-Napoca - Zalău - Sărmăşag - Carei -> Ungaria 178 E81 DN1G Huedin - Jibou DN1H Negreni - Jibou - Şimleu Silvaniei - Aleşd DN1J Şercaia - Comăna de Jos - Cuciulata - Hoghiz DN2 Bucureşti - Urziceni - Buzău - Focşani - Bacău - Roman - Fălticeni - Suceava - Siret -> Ucraina 482 E85 DN10 Braşov - Întorsura Buzăului - Nehoiu - Buzău DN11 Braşov - Târgu Secuiesc - Oneşti - Bacău DN11A Oneşti - Adjud - Podu Turcului DN11B Târgu Secuiesc - Cozmeni DN12 Braşov - Sfântu Gheorghe - Băile Tuşnad - Miercurea-Ciuc - Topliţa 164 E578 DN12A Miercurea-Ciuc - Târgu Ocna - Comăneşti - Oneşti DN12B Târgu Ocna - Slănic Moldova DN12C Gheorgheni - Lacu Roşu - Bicaz DN13 Braşov - Rupea - Sighişoara - Bălăuşeri - Târgu Mureş 165 E60 DN13A Miercurea-Ciuc - Praid - Sovata - Bălăuşeri DN13B Gheorgheni - Praid DN14 Sighişoara - Dumbrăveni - Mediaş - Copşa Mică - Sibiu DN14A Iernut - Târnăveni - Mediaş DN14B Alba Iulia - Blaj - Copşa Mică DN15 Turda - Luduş - Târgu Mureş - Topliţa - Poiana Largului - Piatra Neamţ - Bacău 369 E60, E578 DN15A Reghin - Sărăţel DN15B Poiana Largului - Târgu Neamţ - Cristeşti DN15C Piatra Neamţ - Bălţăteşti - Târgu Neamţ - Fălticeni DN15D Piatra Neamţ - Girov - Roman - Vaslui DN16 Cluj-Napoca - Apahida - Reghin DN17 Dej - Beclean - Bistriţa - Vatra Dornei - Câmpulung Moldovenesc - Gura Humorului - Suceava 252 E58 DN17A Câmpulung Moldovenesc - Moldoviţa - Rădăuţi - Siret DN17B Vatra Dornei - Poiana Largului DN17C Bistriţa - Năsăud - Moisei DN17D Beclean - Năsăud - Sângeorz-Băi - Cârlibaba DN18 Baia Mare - Sighetu Marmaţiei - Borşa - Cârlibaba - Iacobeni 220 DN19 Sighetu Marmaţiei - Câmpulung la Tisa - Negreşti-Oaş - Satu Mare - Carei - Oradea 234 E58, E81, E671 DN19A Satu Mare - Supuru de Jos DN19B Nuşfalău - Marghita - Săcueni DN2A Urziceni - Slobozia - Ţăndărei - Hârşova - Constanţa DN2B Buzău - Făurei - Brăila - Galaţi -> Ukraine DN2C Buzău - Pogoanele - Slobozia DN2D Focşani - Tulnici - Târgu Secuiesc DN2E Fălticeni - Gura Humorului DN2F Bacău - Vaslui DN2G Bacău - Moineşti - Comăneşti DN2M Focşani - Odobeşti - Andreiaşu de Jos DN21 Brăila - Însurăţei - Slobozia - Călăraşi DN21A Bărăganul - Ţăndărei DN22 Râmnicu Sărat - Brăila - Măcin - Isaccea - Tulcea - Babadag - Constanţa DN22A Hârşova - Nalbant - Tulcea DN22B Lumina - Năvodari DN22C Basarabi - Medgidia - Cernavodă DN22D Măcin - Horia - Baia DN24 Mărăşeşti - Tecuci - Bârlad - Vaslui - Iaşi - Sculeni -> Moldova 220 E583 DN24A Bârlad - Murgeni - Berezeni - Huşi DN24B Crasna - Huşi - Albiţa -> Moldova DN24C Vânători - Ştefăneşti - Rădăuţi Prut DN25 Tecuci - Lieşti DN26 Murgeni - Măstăcani - Galaţi DN28 Roman - Târgu Frumos - Iaşi - Albiţa DN28A Târgu Frumos - Paşcani - Moţca DN28B Târgu Frumos - Hârlău - Botoşani DN29 Suceava - Botoşani - Săveni - Manoleasa DN29A Suceava - Vârfu Câmpului - Dorohoi - Darabani - Rădăuţi Prut DN29B Botoşani - Dorohoi DN29C Cucorăni - Vârfu Câmpului - Siret DN29D Botoşani - Truşeşti - Stânca -> Moldova DN3 Bucureşti - Lehliu Gară - Călăraşi - Murfatlar - Constanţa DN3A Lehliu Gară - Feteşti DN3B Călăraşi - Feteşti - Hârşova DN31 Călăraşi - Olteniţa DN38 Constanţa - Negru Vodă -> Bulgaria DN39 Constanţa - Mangalia - Vama Veche -> Bulgaria DN4 Bucureşti - Olteniţa DN41 Olteniţa - Giurgiu DN5 Bucureşti - Giurgiu -> Bulgaria 65 E85 DN5B Giurgiu - Ghimpaţi DN5C Giurgiu - Zimnicea DN51 Alexandria - Zimnicea DN51A Zimnicea - Turnu Măgurele DN52 Alexandria - Turnu Măgurele DN54 Caracal - Corabia - Turnu Măgurele DN54A Corabia - Bechet DN55 Craiova - Bechet DN55A Bechet - Calafat DN56 Craiova - Calafat -> Bulgaria DN56A Maglavit - Vânju Mare - Drobeta-Turnu Severin DN57 Orşova - Moldova Nouă - Oraviţa - Moraviţa DN57A Moldova Veche - Baziaş -> Serbia DN57B Bozovici - Anina - Oraviţa DN58 Caransebeş - Reşiţa - Anina DN58A Soceni - Lugoj DN58B Voiteg - Bocşa - Reşiţa DN59 Timişoara - Voiteg - Moraviţa -> Serbia DN59A Timişoara - Jimbolia DN59B Cărpiniş - Cruceni - Deta DN59C Jimbolia - Sânnicolau Mare DN6 Bucureşti - Alexandria - Craiova - Drobeta-Turnu Severin - Lugoj - Timişoara - Cenad -> Ungaria 639 E70 DN61 Ghimpaţi - Crevedia Mare - Găeşti DN64 Caracal - Drăgăşani - Râmnicu Vâlcea DN64A Râmnicu Vâlcea - Băile Olăneşti DN65 Piteşti - Slatina - Craiova DN65A Piteşti - Costeşti - Roşiori de Vede - Turnu Măgurele DN65C Craiova - Rusăneşti DN66 Simeria - Haţeg - Petroşani - Târgu Jiu - Filiaşi 211 E79 DN66A Petroşani - Lupeni - Câmpu lui Neag DN67 Drobeta-Turnu Severin - Motru - Târgu Jiu - Horezu - Râmnicu Vâlcea DN67A Strehaia - Motru DN67B Scoarţa - Târgu Cărbuneşti - Rusăneşti - Drăgăşani - Piteşti DN67C Sebeş - Obârşia Lotrului - Novaci - Ciocadia DN67D Băile Herculane - Baia de Aramă - Târgu Jiu DN68 Caransebeş - Oţelu Roşu - Subcetate DN68A Lugoj - Făget - Săcămaş DN68B Deva - Hunedoara DN69 Timişoara - Arad DN7 Bucureşti - Găeşti - Piteşti - Râmnicu Vâlcea - Sibiu - Deva - Arad - Nădlac -> Ungaria 597 E68/E81 DN7A Brezoi - Voineasa - Petroşani DN7C Arpaşu de Jos - Bâlea Lac - Curtea de Argeş - Piteşti (cunoscut ca Transfăgărăşan) DN71 Tărtăşeşti - Târgovişte - Pucioasa - Sinaia DN72 Găeşti - Târgovişte - Ploieşti DN72A Târgovişte - Câmpulung DN73 Braşov - Râşnov - Rucăr - Câmpulung - Piteşti DN73A Predeal - Râşnov - Zărneşti - Şercaia DN73C Câmpulung - Curtea de Argeş - Râmnicu Vâlcea DN74 Brad - Abrud - Zlatna - Alba Iulia DN74A Câmpeni - Abrud DN75 Turda - Baia de Arieş - Câmpeni - Ştei DN76 Deva - Brad - Ştei - Beiuş - Oradea 181 E79 DN79 Arad - Chişineu-Criş - Salonta - Oradea 113 E671 DN79A Vârfurile - Ineu - Chişineu-Criş - Vărşand -> Ungaria + centura Bucurestiului (nu stiu sa aiba vreun numar - se numeste "DN de centura al Bucurestiului") ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Rovigneta electronica Legislatia privind rovigneta: 1.Ordonanta Guvernului nr. 15/2002 privind introducerea tarifului de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania 2.Legea 424/2002 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 15/2002 3.Ordonanta Guvernului nr. 51/2004 pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 15/2002, publicata la 28.07.2004 4.Legea 415/2004 privind aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 51/2004 pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 15/2002, publicata la 01.11.2004 5.Legea 101/2007 pentru modificarea Ordonantei Guvernului nr. 15/2002 privind introducerea tarifului de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania 6.Ordinul ministrului transporturilor, constructiilor si turismului nr. 1230/2005 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea tarifului de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania , cu modificarile si completarile ulterioare consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Rovigneta electronica Eu am pus-o cred. Acuma am aflat de prostia asta. Nu mi-am mai cumparat vinieta asta de un an iar in we am iesit pe A2. Cat e amenda care trebuie sa-mi vina? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Rovigneta electronica Daca e autoturism ... amenda intre 250-540 RON (asta o sa-ti vina platibila la 1/2 in 48h de la primire) + suprataxa de aproximativ 150 RON! Daca s-a intamplat azi fugi si ia una bucata rovigneta valabila de azi. Pe baza rovignetei luate poti face contestatie la amenda. O alta modalitate de atac a procesului verbal: viciu de completare (asta este acum destul de greu intrucat totul se autogenereaza in model tiparit din bazele SIE-DEP si IGPR) Sau ... pur si simplu nu semna ptr. confirmarea plicului care are in el amenda. Dar asta e doar o chestiune de amanare a platii amenzilor. :wink: Nimic mai mult! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Rovigneta electronica Daca e autoturism ... amenda intre 250-540 RON (asta o sa-ti vina platibila la 1/2 in 48h de la primire) + suprataxa de aproximativ 150 RON! Daca s-a intamplat azi fugi si ia una bucata rovigneta valabila de azi. Pe baza rovignetei luate poti face contestatie la amenda. O alta modalitate de atac a procesului verbal: viciu de completare (asta este acum destul de greu intrucat totul se autogenereaza in model tiparit din bazele SIE-DEP si IGPR) Sau ... pur si simplu nu semna ptr. confirmarea plicului care are in el amenda. Dar asta e doar o chestiune de amanare a platii amenzilor. :wink: Nimic mai mult! Fapta e consumata deja si nu am cum s-o mai repar acuma cumparand alta rovinieta. Sunt sigur ca-mi va veni o notificare prin posta. Daca nu ma duc sa ridic amenda de la posta sigur va trebui sa o platesc o data cu impozitul, dar oare atunci as mai putea sa o platesc la jumatate? S-a mai lovit cineva de treaba asta cu amenda prin posta? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Rovigneta electronica Daca Politia nu reuseste sa te informeze despre amenda in 6 luni de zile, aceasta se anuleaza.Asadar, daca nu te duci sa o ridici de la Posta timp de 6 luni, gata cu amenda.Eu unul daca primesc vre-o hirtiuta din aia de recomandata la cutia de scrisori, nu ma duc sa o ridic.Pentru ca intotdeauna este o instiintare de amenda sau sa ma prezint pe nu stiu unde dracu ca sa dau cu subsemnatu.Niciodata nu am primit vre-o recomandata cum ca am de luat bani sau sa fie oricum, de bine.Asa ca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Rovigneta electronica Conform legii orice amenda se poate plati la 1/2 din valoare (daca exista prevazuta chestia asta in PV) in 48 de ore de la instiintarea oficiala. Nu e vina ta ca posta nu te-a gasit ...Stiu asta de la amenzile de circulatie. Am platit cateva amenzi la 1/2 din valoare la cateva luni bune dupa ce le-am luat dupa ce nu am refuzat semnarea procesul verbal ca am luat la cunostinta si dupa ce plicurile s-au intors fara ca eu sa semnez ptr ele. La un moment dat am facut contestatie la una "nerecunoscuta" la fata locului ptr ca "organul" ...gresise CNP-ul ... :ha: Deci nu imi era adresata mie ...:uameni @PYZ ...asta cu 6 luni din cate stiu eu e relativa (nu stiu sigur). Amenda dupa 6 luni de plimbat prin posta se duce direct la financiar pe rolul tau ... Dupa alte 6 luni cand te hotarasti sa-ti platesti impozitele ...te duci si platesti si amenda! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Rovigneta electronica Conform legii orice amenda se poate plati la 1/2 din valoare (daca exista prevazuta chestia asta in PV) in 48 de ore de la instiintarea oficiala. Nu e vina ta ca posta nu te-a gasit ...Stiu asta de la amenzile de circulatie. Am platit cateva amenzi la 1/2 din valoare la cateva luni bune dupa ce le-am luat dupa ce nu am refuzat semnarea procesul verbal ca am luat la cunostinta si dupa ce plicurile s-au intors fara ca eu sa semnez ptr ele. La un moment dat am facut contestatie la una "nerecunoscuta" la fata locului ptr ca "organul" ...gresise CNP-ul ... :ha: Deci nu imi era adresata mie ...:uameni @PYZ ...asta cu 6 luni din cate stiu eu e relativa (nu stiu sigur). Amenda dupa 6 luni de plimbat prin posta se duce direct la financiar pe rolul tau ... Dupa alte 6 luni cand te hotarasti sa-ti platesti impozitele ...te duci si platesti si amenda! :ha: Asa stiam si eu, iar o colega avocat mi-a sugerat, sa o platesc direct la circa financiara o data cu impozitul pentru ca astfel fac un singur drum, altfel va trebui sa fac 3 drumuri: unu la posta, unu la cec si unu iar la posta (pentru trimis confirmarea de plata) :grin: In fine, cu scuze ca poate am dat-o deja in altele si am poluat topicul, va tin la curent cu amenda :grin: @pyz: ultima oara cand am fost curios sa semnez o prostie dinaia primita de la posta m-au concentrat astia in armata 2 saptamani. Se intampla in 2003 parca :ha: De atunci toate notificarile primite de la posta romana le mototolesc ca pe muc si le arunc... tot ca pe un muc :ha::ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Rovigneta electronica Ti-a sugerat f bine avocata.....plateste-o, pastreaza chitanta si scapi de o grija ca poate la un moment dat te vei trezi ca figurezi la Adm.fin cu vreo amenda neplatita din urma....... Si eu tot la Admin.fin le platesc si in felul asta deja se inregistreaza la ei si nu ma doare capul.....evident, pastrez chitanta.....ca deh, asa e la noi, niciodata nu se stie cum pica sistemul, cum se pierd bazele de date si hop, te trezesti ca figurezi bun de plata..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Rovigneta electronica Eu sunt prieten cu postasul si ma bazez pe el ca ma gaseste numai cand e ceva cu adevarat important. Ma suna inainte, sa afle daca ma gaseste.:grin: Ce-mi doresc cel mai mult Astrale e sa le pice sistemul si sa se piarda toate datoriile pe care le am la ei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Rovigneta electronica Eu am pus-o cred. Acuma am aflat de prostia asta. Nu mi-am mai cumparat vinieta asta de un an iar in we am iesit pe A2. Cat e amenda care trebuie sa-mi vina? au trecut 3 saptamani si inca nu am primit amenda :grin: sa mai astept un pic? :ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Rovigneta electronica au trecut 3 saptamani si inca nu am primit amenda :grin: sa mai astept un pic? :ha: nu te nelinisti :grin: poate sa-ti vina si dupa 3 luni fapt probat :ha: Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Rovigneta electronica nu te nelinisti :grin: poate sa-ti vina si dupa 3 luni fapt probat :ha: fooking bastards! :ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate