Vizitator esox lucius Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Salut baieti, am un nissan Y61 scurt si vreau sa va intreb, acum ca vine iarna, care ar fi cele mai mari gume pe jentile de 16 pe care le pot pune pe masina, fara sa-i fac modificari? Ma gandesc la niste BFG Allterrain. Multumesc, Mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: gume Nissan Y61 la limita maxima iti intra 295/75/16 si arata fenomenal forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator esox lucius Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: gume Nissan Y61 ma', vere, nu sunt mari? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: gume Nissan Y61 1. baga o prezentare la sectiunea de prezentare a membrilor 2. ai intrebat, eu am raspuns in functie de experienta mea, am dat la un prieten 295/75/16 at de la bfg si le-a pus pe un Y61 standard fara alte probleme, si desi era la limita, nu freca nicaieri, daca si la tine e suspensia ok, (sa nu fie lasata si desalata) nu vad de ce sa nu intre forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator esox lucius Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: gume Nissan Y61 1. am bagat 2. mersi. eu stiu cum o fi suspensia? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: gume Nissan Y61 1. am bagat 2. mersi. eu stiu cum o fi suspensia? Pai...Atinge?! Bag-o oleaca prin şanţ si fa niste poze ! La viraj maxim, ating cauciucurile undeva ?! Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: gume Nissan Y61 Mihai luati cauciucurile care v am zis azi la cafea pt ce faceti cu patrocle e suficient:2dr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator esox lucius Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: gume Nissan Y61 Ok, Hary. Next question: de unde?:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: gume Nissan Y61 de aici Vand toata gama de anvelope BFGoodrich :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate