Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnire cu monstru 4x4

cernescucosti
 Share

Recommended Posts

Re: Intalnire cu monstru 4x4

Da nene ! Nici in ruptul capului nu m-as fi gandit ca se poate iesi din noroiul acela cu atata calm! Meserie nenica!

Cred ca dadeam ca boul span dupa span pana terminam benzina!!!:br

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Da nene ! Nici in ruptul capului nu m-as fi gandit ca se poate iesi din noroiul acela cu atata calm! Meserie nenica!

Cred ca dadeam ca boul span dupa span pana terminam benzina!!!:br

Imi pare rau ca lipseste din filmare , defapt nu am mai avut loc pe card , masina a intrat mai departe in nori si a iesit pe roti mergand in fata fara troliere , nici eu nu credeam ca iese , dar am prins curaj cand am vazut ca misca .

Imi pare rau ca lipseste din filmare , defapt nu am mai avut loc pe card , masina a intrat mai departe in nori si a iesit pe roti mergand in fata fara troliere , nici eu nu credeam ca iese , dar am prins curaj cand am vazut ca misca .

Eu spun ca trebuie roti mai mari pe masina asta. 40"-uri. Parerea mea.:wink:

Costi, pui roti de TAF, si ai rezolvat problema rotilor mai mari.

Oricum cind vezi masina prin padure, gindul te duce la un TAF...

Cred ca mai bine imi cumpar un TAF , rezolv si problema cauciucurilor si mai fac si bani...:ha1

Vizibilitatea la roata ... face soferul sa ia decizia cea mai buna ...

Felicitari pentru masina! Ce roti are? Din cate am vazut eu ... are blocante!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Vizibilitatea la roata ... face soferul sa ia decizia cea mai buna ...

Felicitari pentru masina! Ce roti are? Din cate am vazut eu ... are blocante!

Multumesc . Roti 37 , blocant , fata ,spate , un alt secret ar mai fi greutatea redusa .

Din pacate, cred ca asta a fost ultima iesire a TUBULAREI :-(

Am trecut seara asta pe la atelier.

Ii las pe baieti sa va povesteasca ce s-a intimplat...

Nu s-a intamplat nimic :wink:

Edited by Astral

• 1 year later...

[ATTACH=CONFIG]125150[/ATTACH]Pentru a putea merge pe zapada am dezumflat rotile ,si am incercat sa urcam cat a[ATTACH=CONFIG]125149[/ATTACH]m putut de mult , zapada era viscolita si avea pe alocuri 50-80cm Asa am ajuns pe partile de schi de la Muntele Mic . Am sfarsit dejantand . [ATTACH=CONFIG]125148[/ATTACH]

188753042_PoianaMarului-MunteleMic022.thumb.jpg.dd7f6649c3598000223635c2d44e577a.jpg

Ati vazut am facut totul ca cricul sa functioneze , am incercat in multe feluri sa aruncam anvelopa pe janta cu ajutorul compresorului masini , fara rezultat . Situatia se transforma din gluma in disperare , frigul ne inclesta degetele , de parca eram la polul nord , atunci ne-a venit idea sa folosim benzina , am mai facut asta acasa , dar nu pe frig ,vant si mai ales fara o bricheta functionala la noi . Am facut un scurtcircuit la baterie si am reusit cu usurinta sa aprindem o carpa inmoiata in benzina , apoi am aruncat-o pe roata , bineinteles ca nu a mers din prima , mai degraba era sa ne dam foc , sarind pe janta in flacari ca sa ii provoc cumva explozia , cativa stropi de benzina aprinsa au sarit pe fata lu frate meu (n-a fost ceva grav )

Edited by cernescucosti

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use