cernescucosti Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 (edited) Sambata am fost in Poiana Marului , zi superba , ne -am jucat putin... Edited November 9, 2010 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDeko Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Re: Intalnire cu monstru 4x4 Foarte frumos utilajul. Felicitari!!!!:br:br. Daca imi aduc bine aminte ati prezentat-o si pe 4tuning. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlady_V Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Re: Intalnire cu monstru 4x4 S-au intalnit doi monstrii, numai ca unu inca mai produce bani pe cand celalalt ii cam papa:grin: oricum super demonstratia si felicitari pentru proiect a iesit super:br Link to comment Share on other sites More sharing options...
davema Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Re: Intalnire cu monstru 4x4 Da nene ! Nici in ruptul capului nu m-as fi gandit ca se poate iesi din noroiul acela cu atata calm! Meserie nenica! Cred ca dadeam ca boul span dupa span pana terminam benzina!!!:br p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link to comment Share on other sites More sharing options...
cernescucosti Posted November 10, 2010 Author Share Posted November 10, 2010 Re: Intalnire cu monstru 4x4 Da nene ! Nici in ruptul capului nu m-as fi gandit ca se poate iesi din noroiul acela cu atata calm! Meserie nenica! Cred ca dadeam ca boul span dupa span pana terminam benzina!!!:br Imi pare rau ca lipseste din filmare , defapt nu am mai avut loc pe card , masina a intrat mai departe in nori si a iesit pe roti mergand in fata fara troliere , nici eu nu credeam ca iese , dar am prins curaj cand am vazut ca misca . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Re: Intalnire cu monstru 4x4 Imi pare rau ca lipseste din filmare , defapt nu am mai avut loc pe card , masina a intrat mai departe in nori si a iesit pe roti mergand in fata fara troliere , nici eu nu credeam ca iese , dar am prins curaj cand am vazut ca misca . Eu spun ca trebuie roti mai mari pe masina asta. 40"-uri. Parerea mea.:wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kato Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Re: Intalnire cu monstru 4x4 Am vazut masina live...arata intr-un mare fel...:br:br:br Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cernescucosti Posted November 11, 2010 Author Share Posted November 11, 2010 Re: Intalnire cu monstru 4x4 Eu spun ca trebuie roti mai mari pe masina asta. 40"-uri. Parerea mea.:wink: Cred ca mai bine imi cumpar un TAF , rezolv si problema cauciucurilor si mai fac si bani...:ha1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sensei Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Re: Intalnire cu monstru 4x4 Titlul topicului ar fi fost mai potrivit "Intalnirea a doi monstri 4x4". :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
manu-2lgp Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Re: Intalnire cu monstru 4x4 Costi, pui roti de TAF, si ai rezolvat problema rotilor mai mari. Oricum cind vezi masina prin padure, gindul te duce la un TAF... Cred ca mai bine imi cumpar un TAF , rezolv si problema cauciucurilor si mai fac si bani...:ha1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
romeo Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Re: Intalnire cu monstru 4x4 admiratieeee...:br romeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forte Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Re: Intalnire cu monstru 4x4 Vizibilitatea la roata ... face soferul sa ia decizia cea mai buna ... Felicitari pentru masina! Ce roti are? Din cate am vazut eu ... are blocante! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manu-2lgp Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Re: Intalnire cu monstru 4x4 Din pacate, cred ca asta a fost ultima iesire a TUBULAREI :-( Am trecut seara asta pe la atelier. Ii las pe baieti sa va povesteasca ce s-a intimplat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cernescucosti Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 (edited) Vizibilitatea la roata ... face soferul sa ia decizia cea mai buna ... Felicitari pentru masina! Ce roti are? Din cate am vazut eu ... are blocante! Multumesc . Roti 37 , blocant , fata ,spate , un alt secret ar mai fi greutatea redusa . Din pacate, cred ca asta a fost ultima iesire a TUBULAREI :-( Am trecut seara asta pe la atelier. Ii las pe baieti sa va povesteasca ce s-a intimplat... Nu s-a intamplat nimic :wink: Edited November 18, 2010 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
cernescucosti Posted December 18, 2011 Author Share Posted December 18, 2011 Re: Intalnire cu monstru 4x4 Dupa mai bine de un an ne-am intors in zona si am mers in cautarea "Monstrului" l-am gasit odihnidu-se , asa ca n-am vazut de treaba ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cernescucosti Posted December 18, 2011 Author Share Posted December 18, 2011 Re: Intalnire cu monstru 4x4 [ATTACH=CONFIG]125150[/ATTACH]Pentru a putea merge pe zapada am dezumflat rotile ,si am incercat sa urcam cat a[ATTACH=CONFIG]125149[/ATTACH]m putut de mult , zapada era viscolita si avea pe alocuri 50-80cm Asa am ajuns pe partile de schi de la Muntele Mic . Am sfarsit dejantand . [ATTACH=CONFIG]125148[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
cernescucosti Posted December 18, 2011 Author Share Posted December 18, 2011 Re: Intalnire cu monstru 4x4 frig mare , cricul a inghetat si nu mai functioneaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cernescucosti Posted December 18, 2011 Author Share Posted December 18, 2011 Re: Intalnire cu monstru 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cernescucosti Posted December 18, 2011 Author Share Posted December 18, 2011 (edited) Re: Intalnire cu monstru 4x4 Ati vazut am facut totul ca cricul sa functioneze , am incercat in multe feluri sa aruncam anvelopa pe janta cu ajutorul compresorului masini , fara rezultat . Situatia se transforma din gluma in disperare , frigul ne inclesta degetele , de parca eram la polul nord , atunci ne-a venit idea sa folosim benzina , am mai facut asta acasa , dar nu pe frig ,vant si mai ales fara o bricheta functionala la noi . Am facut un scurtcircuit la baterie si am reusit cu usurinta sa aprindem o carpa inmoiata in benzina , apoi am aruncat-o pe roata , bineinteles ca nu a mers din prima , mai degraba era sa ne dam foc , sarind pe janta in flacari ca sa ii provoc cumva explozia , cativa stropi de benzina aprinsa au sarit pe fata lu frate meu (n-a fost ceva grav ) Edited December 18, 2011 by cernescucosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
cernescucosti Posted December 18, 2011 Author Share Posted December 18, 2011 Re: Intalnire cu monstru 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cernescucosti Posted December 18, 2011 Author Share Posted December 18, 2011 Re: Intalnire cu monstru 4x4 cricul a ingetat iar , s-a consumat si ultima solutie ....:grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cernescucosti Posted December 18, 2011 Author Share Posted December 18, 2011 Re: Intalnire cu monstru 4x4 <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/qyomEg4C-MM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Link to comment Share on other sites More sharing options...
manu-2lgp Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Re: Intalnire cu monstru 4x4 cred ca stiu ce urmeaza, daca incepe sa va placa zapada in locul noroiului: "SENILE" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucuci Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Re: Intalnire cu monstru 4x4 Superbe peisaje pe-acolo. Superba si iesirea. Urmeaza beadlock-uri dupa aceasta experienta? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cernescucosti Posted December 19, 2011 Author Share Posted December 19, 2011 Re: Intalnire cu monstru 4x4 Da beadlock-uri cu siguranta trebuie , defapt asa-i in proiect , dar iti dai seama cum ar fi mers cu senile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts