Levo Postat Ianuarie 2, 2008 Partajează Postat Ianuarie 2, 2008 Incerc sa fac un rezumat al Campionatului National de Off Road pe 2007 sub forma de interviu cu cei care au participat la cat mai multe competitii organizate anul trecut. Cine a fost la majoritatea concursurilor si ar vrea sa-si spuna parerea, este binevenit. Iata intrebarile 1. Numele (cum vrei sa apari, poate fi si nickname) 2. La care concursruri ai participat in 2007? La ce categorie? 3. Care ti-a placut cel mai mult? De ce? 4. Care nu ti-a placut si de ce? 5. Cum ti s-a parut Campionatul pe 2007? 6. Ce ai schimba pentru 2008? ! pareri subiective, va rog ! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 2, 2008 Partajează Postat Ianuarie 2, 2008 concurs 1.Numele:Kiss Zoltan 2.Odorheiu Secuiesc ,Iasi,Campulung-Auto open 3.Od.Sec-Trasee lungi, dificultate ridicata,peisaje frumoase, lipsa totala din program a plimbarilor prin oras,cazare buna 4.Dezorganizare ,lipsa arbitrilor la sosire in prima zi de concurs,traseu foarte scurt parcurs in mai putin de 2 ore (prima zi), interpretarea rezultatelor in functie de necesitatile unora,alungirea premierii de sambata de la ora 15 la 21.Proba speciala din cariera trebuia facut diferi ca si dificultate pentru open si extrem ,valabil si la trial.Pozitiv la Iasi trasee technice de rally-raid 5.Partea cea mai placuta :ambianta de gasca ,trasee destul de frumos alese, organizare exemplara a unor cluburi Partea cea mai neplacuta: Obligativitatea de a intra in orase mari pentru a ajunge la cazari (aceste cazari de multe ori neoferind nimic in afara de cazare) 6.Recomandarile mele:(Va precizez ca m-am mutat de la rally-raid la off-road tocmai din cauza ca a fost distrus acest campionat si vad acelasi semne care le-am intilnit si acolo) -stabilirea unui regulament clar (nu trebuie sa fie super sever) dar respectarea intocmai a acestuia (pentru evitarea unor evenimente de genul de la Od. Sec. unde era un loc de trecere fixa pe extrem cu latime de 2m cand regulamentul prevede 2,5 m pentru care unele masini cu ecartament mai larg au lucrat 30 min pe 10 m sa treca la unghi de 45 grade) -incadrarea in catagorie corespunzatoare a fiecare utilaj pentru evitarea situatiilor:masina de extrem la open , "trocarici" la extrem , masina nepregatita la extrem care incurca concursul , atw si Quad separat.Daca nu sunt suficiente la categoria lui sa se puncteze partial locurile ocupate -incercarea de a scoate complet din oras concursurile exceptind trialul cautind cazari in afara sau macar la marginea acestuia -implicarea a suficienti oameni in organizare care sa se ocupe de toate detaliile (fara suparare Robert dar la voi in afara de tine si de Sef ceilalti erau marionete pe care daca-l intrebai ceva raspuns :nu stiu sau nu ma ocup eu ,poate ma insel dar eu asa am simtit) -verificarea traseelor cu max 24 h inainte de concurs si eliminarea posibilelor semne de confuzie (existenta unor bande de marcaj aflate de la alte concursuri anterioare)si intocmirea unor road-book -uri corecte -permiterea in folosinta a GPS pentru masurare de distante deoarece la suprafete cu noroi tripmastere-le dau eroare mare din cauza patinarii rotii -Limitarea orei de terminare a concursurilor duminica cel tarziu la ora 16 -Introducerea a min 2-3 probe speciale in fiecare zi de concurs Pentru comisia care intocmeste regulamentul de concurs: Sa aleaga 3-4 membri si dintre cei care nu fac parte dintr-un club ,propun o statistica cu numarul de participanti neafiliati (parerea mea peste 50 %) Acum pe moment nu imi aduc altele Pana la urma 90% mergem sa ne distram intr-un cadru organizat si nu sa ne facem portofoliu pentru participare internationala Cu stima si La Multi Ani ! 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 4, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 mersi :D http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 sugestie pentru traseele de moto - daca va hotarati sa-i bagati si pe motociclisti in oala voastra, trebuie sa implicati in realizarea traseelor oameni care stiu cu ce se mananca traseele de enduro si sa-i tratati cu egal respect ca si pe cei de la auto. La TAT si la buzau a fost ok (cu toate ca mai sunt si acolo unele lucruri de corectat), insa la Iasi si la c-lung a fost foarte rau. Traseele trebuiesc facute de oameni care s-au dat in CN Enduro. Extremul trebuie sa miunceasca. Open trebuie sa nu doarma in padure. Unele concursuri de off road nu au avut sectiune moto - jos palaria pentru organizatorii care se intind cat ii tine plapuma. E nasol sa bati juma de tara si sa te plimbi doar pe forestiere. Parerea mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 4, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 Si parerea motociclistilor este binevenita (sunt sigur), dar te rog frumos sa raspunzi si la celelalte intrebari sa nu fie un jumat de raspuns :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 ai dreptate Levo. Am scris in viteza Deci ... 1. Numele (cum vrei sa apari, poate fi si nickname) Ionut Mosteanu 2. La care concursruri ai participat in 2007? La ce categorie? Musaios Extrem Adventure Buzau/ Moto Extrem 3. Care ti-a placut cel mai mult? De ce? Organizarea. Atmosfera. Tabara 4. Care nu ti-a placut si de ce? - intarzierile orei de start - lipsa marcajelor in padure; s-a navigat pe GPS si in padure semnalul era foarte slab din cauza frunzisului des. IN astfel de zone trebuiesc marcaje. - lipsa de transparenta legata de acordarea penalizarilor (nu am fost afectat direct, dar au fost cateva anomalii) 5. Cum ti s-a parut Campionatul pe 2007? nu pot emite o parere obiectiva 6. Ce ai schimba pentru 2008? - organizatorii de curse auto off road care se hotarasc sa faca si clasa de moto trebuie sa trateze totul cu seriozitate. Daca nu pot sa faca traseu de moto si nu au logistica sa incarce peste noapte GPS-urile, atunci mai bine ii lasa pe motociclisti sa stea acasa. - trebuiesc implicati enduristi cu experienta la conceperea traseului (cum s-a facut la Buzau) - regulament mai strict. Sistemul cu suprapunerea track-urilor GPS nu este transparent si poate genera discutii interminabile. Respectarea traseului trebuie urmarita prin cat mai multe CP-uri (atat CP-uri normale cat si CP-uri secrete) - Ore de start clare. E f frustrant sa te trezesti la 7 dimineata dupa ce te-ai culcat la 1 noaptea si sa ti se dea startul la pranz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 Felicitari Ionut Asta mi-a scapat . Eu de felul meu sunt matinal imi vine sa ma inpusc cum trec orele din off-roadul nostru cu lalaieli organizatorice de dimineata. Jos palaria la Campulung , cine la ora afisata nu a luat startul era pe timpul lui in parcare si primeau accept de plecare doar prin respectarea startului celor care erau in timp 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 5, 2008 Partajează Postat Ianuarie 5, 2008 cel putin la rally tineau ora de start. tin minte ca la dracula am luat start la 6.49 dimineata!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 sugestie pentru traseele de moto - daca va hotarati sa-i bagati si pe motociclisti in oala voastra, trebuie sa implicati in realizarea traseelor oameni care stiu cu ce se mananca traseele de enduro si sa-i tratati cu egal respect ca si pe cei de la auto. La TAT si la buzau a fost ok (cu toate ca mai sunt si acolo unele lucruri de corectat), insa la Iasi si la c-lung a fost foarte rau. Traseele trebuiesc facute de oameni care s-au dat in CN Enduro. Extremul trebuie sa miunceasca. Open trebuie sa nu doarma in padure. Unele concursuri de off road nu au avut sectiune moto - jos palaria pentru organizatorii care se intind cat ii tine plapuma. E nasol sa bati juma de tara si sa te plimbi doar pe forestiere. Parerea mea.anul acesta te invit cu cea mai mare placere sa te ocupi tu de sectiunea moto la iasi :evil: 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 Salut Robert Sa nu ma intelegi gresit cu critica care am dus legat de Iasi. Dar nu se poate face lumea in doi si exact de ce te-ai ocupat tu de trasee era OK Oricum daca propunerea mea functioneaza si suntem invitati si cei extra cluburi la sedinte de organizare chiar si fara drept de vot vreu sa propun ca organizatorii in perioada moarta intre trial si premiere sa faca o evaluare a satisfactiei concurentilor, coorganizatorilor, echipelor de salvare etc. 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 anul acesta te invit cu cea mai mare placere sa te ocupi tu de sectiunea moto la iasi :evil: e normal sa te superi si te inteleg. Insa cred ca asta e scopul acestui topic - sa vedem ce se poate imbunatati. Daca toti zambim si declaram productii record la hectar nu exista evolutie. Ia-o si tu constructiv. Eu vreau sa vin sa ma dau la Iasi (sper sa nu mai rup nimic pana atunci). Voi bate insa drumul doar daca stiu ca traseul va fi facut de un endurist. Si mai sunt altii ca mine. Ca sa clarific pointul meu - sunt curse de off road care nu au sectiune moto si nu e nici o problema. Insa, daca se face sectiune moto si oamenii vin sa se dea de la sute de km, faceti-le cum trebuie si tratati-i pe motociclisti la fel ca pe cei de la auto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Salut Robert Sa nu ma intelegi gresit cu critica care am dus legat de Iasi. Dar nu se poate face lumea in doi si exact de ce te-ai ocupat tu de trasee era OK Oricum daca propunerea mea functioneaza si suntem invitati si cei extra cluburi la sedinte de organizare chiar si fara drept de vot vreu sa propun ca organizatorii in perioada moarta intre trial si premiere sa faca o evaluare a satisfactiei concurentilor, coorganizatorilor, echipelor de salvare etc.stai linistit ca nu se supara nimeni,sant resemnat in privinta concursului de la iasi2007 si am acceptat si criticile.eu caut perfectiunea pt anul acesta :oops: 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 anul acesta te invit cu cea mai mare placere sa te ocupi tu de sectiunea moto la iasi :evil: e normal sa te superi si te inteleg. Insa cred ca asta e scopul acestui topic - sa vedem ce se poate imbunatati. Daca toti zambim si declaram productii record la hectar nu exista evolutie. Ia-o si tu constructiv. Eu vreau sa vin sa ma dau la Iasi (sper sa nu mai rup nimic pana atunci). Voi bate insa drumul doar daca stiu ca traseul va fi facut de un endurist. Si mai sunt altii ca mine. Ca sa clarific pointul meu - sunt curse de off road care nu au sectiune moto si nu e nici o problema. Insa, daca se face sectiune moto si oamenii vin sa se dea de la sute de km, faceti-le cum trebuie si tratati-i pe motociclisti la fel ca pe cei de la auto..nu ma supar dar am vorbit cat se poate de serios,nu are cine face moto asa cum spui tu;dar cel putin la iasi vom anunta ca sectiunea moto v a avea acelasi traseu cu auto extrem si ca v a avea clasament propriu,ca nu puncteaza in campionat si ca cei care vor sa se dea intr un cadru organizat sa mearga dupa roadbuck,sa se intalneasca cu restul familiei offroad sant bineveniti.moto nu va veni la ETAPA de la iasi ci la INTALNIREA CU IMPATIMITII DE OFFROAD DIN TOATA TARA posesori de auto,moto,quad,trocarici si ce se va mai inventa pana atunci. 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 nu ma supar dar am vorbit cat se poate de serios,nu are cine face moto asa cum spui tu;dar cel putin la iasi vom anunta ca sectiunea moto v a avea acelasi traseu cu auto extrem si ca v a avea clasament propriu,ca nu puncteaza in campionat si ca cei care vor sa se dea intr un cadru organizat sa mearga dupa roadbuck,sa se intalneasca cu restul familiei offroad sant bineveniti.moto nu va veni la ETAPA de la iasi ci la INTALNIREA CU IMPATIMITII DE OFFROAD DIN TOATA TARA posesori de auto,moto,quad,trocarici si ce se va mai inventa pana atunci. E mai clar acum si e foarte fair asa. Eu nu pot sa vin sa ajut deoarece e departe si stau f prost cu timpul. Insa stiu un endurist cu experienta care e mai aproape de iasi si care s-ar putea sa fie dispus sa ajute. Mai vorbim. La moto e problema cu navigatia dupa roadbook deoarece nu stiu daca suntem 20 de motociclisti in RO care avem derulatoare de roadbook (care sunt o poala de bani). Asa ca mult mai practic ar fi cu GPS, ca la Buzau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate