cristeaandm Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: Sfat achizitie - pentru inceput e OK un Suzuki Samurai... ? Da cele noi la 200e sunt manuale, cele automate sunt mult mai scumpe. Ca sa te lamuresti citeste aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Locking_hubs S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Sfat achizitie - pentru inceput e OK un Suzuki Samurai... ? si ce ziceau baietii mai sus la 200 euro sunt tot manuale?Ceea ce nu inteleg este de ce trebuise sa te dai jos din masina sa cuplezi 4x4 si asta in sensul -cum se cupleaza atunci 4x4 la modelele fara MRL-uri?Adica ai MRL manual =te dai jos din masina,nu ai =cuplezi 4x4 din masina. salut a cupla 4x4 un samurai cu mrl manuale se face in 2 ,,trepte''-1.cuplezi maneta mica pe..low si cobori sa rasucesti putin la roata ..mrl-ul(cuplezi planetara)/ 2.la cele automate cuplezi doar din masina pe..low pt ca planetarele tale se invart continuu,mereu,intotdeauna--recomandarea este sa-ti iei,sa ai cu MRL pt.ca ai multe avantaje si primul ar fii ca cele automate cedeaza mult mai repede si sunt mai scumpe samuraiul este o masina super,(am avut si-mi pare rau ca nu mai am)daca mai ai si alta masina e ok, pt.ca te limiteaza in foarte multe situatii: spatiu-comfort-putere motor-tinuta de drum lung etc -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: Sfat achizitie - pentru inceput e OK un Suzuki Samurai... ? Vin si eu n completrae cu citeva cuvinte.Ca sa intelegi ce spun, trebuie sa sti un pic despre trenul de rulare al masinii si cum functioneaza el.ca sa cuplezi 4x4 trebuie sa cuplezi maneta reductorului(al-II-lea schimbator) in 4x4.Acum ai cuplat cardanul fata, grupul si planetarele.Daca ai MRL-uri, trebuie sa te dai jos si sa le cuplezi la roata.Adica cuplezi roata la planetara.Pe scurt cam asta e povestea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costas Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 (editat) Re: Sfat achizitie - pentru inceput e OK un Suzuki Samurai... ? Samurai cu GPL ?????? bun sau nu?! Editat Octombrie 27, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Re: Sfat achizitie - pentru inceput e OK un Suzuki Samurai... ? Daca nu iti lipseste locul ocupat de instalatia de gaz, ar putea sa te ajute pe sosea. In teren... probabil ai merge pe benzina, nu stiu daca functionarea pe gaz ajuta la o masina oricum submotorizata. Dar asta e doar parerea mea si eu o aplic doar Samuraielor cu carburator. In rest cred ca ar trebui sa o incerci. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: Sfat achizitie - pentru inceput e OK un Suzuki Samurai... ? Daca nu iti lipseste locul ocupat de instalatia de gaz, ar putea sa te ajute pe sosea. In teren... probabil ai merge pe benzina, nu stiu daca functionarea pe gaz ajuta la o masina oricum submotorizata. Dar asta e doar parerea mea si eu o aplic doar Samuraielor cu carburator. In rest cred ca ar trebui sa o incerci. Am instalatie gpl si nu stiu daca este diferenta cu benzina, pot sa spun ca motorul trage altfel si are un relanti mai placut urechii. Instalatia noua a fost pusa si reglata la firma autorizata. In teren si in span nu simte diferente. Daca sunt off delete. SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirelax Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: Sfat achizitie - pentru inceput e OK un Suzuki Samurai... ? Este prima mea iubire de off road motiv pentru care subscriu la pret versus potenta in teren . Cel mai important lucru ramane totusi acea "bucsa" dintre volan si scaun. Un avantaj ,eu il vad foarte mare, fata de cele mari este latimea masinii,care pe potecile inguste din munte se strecoara MUULT mai usor. Succes! Te salut! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucs Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: Sfat achizitie - pentru inceput e OK un Suzuki Samurai... ? 410 este mult mai fiabil dar este mai vechi si gasesti mai greu in stare buna. se poarta 413 cu cutie de transfer de 410. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Sfat achizitie - pentru inceput e OK un Suzuki Samurai... ? "410 este mult mai fiabil" Fals, dupa parerea mea. Motivul: punti mai inguste, motor mai slab, blocant de forma, greu de gasit unul in stare buna. Singurul avantaj e reductorul pe care il cumperi cu 250 euro, iar daca vrei ceva serios e deja slab. Legat de inceput sau sfarsit, eu unul in ambele cazuri as alege Samurai SJ413 Japonia. Reprezinta o baza f solida pt proiecte mari. In marea majoritate a competitiilor internationale de profil vezi Suzuki Samurai ca baza. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate