BlackLord Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 (editat) Va rog sa postati doar zona si eventual un nr de telefon. Pentru restul de discutii exista PM. DKW Salut. As vrea daca se poate sa postam aici cand gasim un Freelander in dezmembrari pentru ca e imposibil sa nu isi doreasca cineva cate un capacel, un surubel... Am observat ca la noi exista o mentalitate gresita in randul celor ce dezmebreaza si anume daca vrei o anumita piesa trebuie sa iei tot ansamblul cu toate ca logica DEZMEBRARII e alta prin definitie. Insa mai sunt si exceptii... de aceea cand le gasiti va rog sa ne anuntati pentru a ciuguli fiecare ce firimitura de Freelander doreste. Exista mai multe Freelander in parcul de dezmembrari din comuna Gagu la cativa km de Bucuresti pe directia NE. Voluntari-Stefanesti-Dascalu-Gagu. Sunt cam 25km de la mine din Titan pana acolo. Partea proasta ca nu prea te intelegi cu patronul la pretul pieselor. Doar el pune pretul si pentru ce am intrebat eu mereu mi s-a parut exagerat daca totusi reuseai sa il convingi sa nu iti faca pret pentru tot ansamblul. In concluzie are masini dar preturi cam aiurea. Toate din Anglia din ce am vazut.. RH drive. PS: Avea si Discovery... :) Editat Decembrie 20, 2014 de DKW Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
treger_felix Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI In judetul Cluj la Nadasel e un Freelander cu volan pe dreapta la dezmembrari. Land Rover Freelander TD4 Alfa Romeo 166 2.5V6, 24v - ex. Alfa Romeo 156 2.0TS - ex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mozo Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 (editat) Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI in craiova, un td4 din 2003 si un 1.8 benzina din 2000 , nr de tel 0767488788 Editat Februarie 17, 2011 de mozo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI Tot in craiova un service repara tot ce tine de tractiune,cutii transter,cardan.Am vorbit cu baiatul gasit pe net si pare foarte de treaba,teoretic mi-a reparat vasco,mai urmeaza sa fug pana la el. Aici este un link prin care poate fi gasit pt. cei cu probleme de genul+ca are si in dezmembrare cateva. http://land-rover.anunturi-auto.4tuning.ro/anunturi-auto/masini-second/land-rover-freelander-1-9980030.html Enjoy, Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI reconditioneaza vasco? ce pret? cred ca pe multi ar interesa. care e procedura, schimba lichidul din el? Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI Zice ca se mai pot debloca doar cele blocate pana intr-un anumit punct.Depinde de cat de puternica este franarea.La mine banuieste ca isi poate da drumul incercandu-l pe...am uitat denumirea,are si stand de centrare.Preturi pt. unul bun zicea ca este de la 100-250e.Dar cel mai bine este sa fie contactat,are si mail si telefon.Eu il vizitez sapt. ce vine,decat sa sparg vreo cutie mai bine o mica excursie. Scuze de offtopic, Le:nu se poate umbla in vasco,cica ar fi catalogat ca si consumabil,mi-a trimis un text in care scria ca se schimba dupa aprox,100mii km/sau 70mii mile. Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
G Saftoiu Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI Inca un Freelander la "Dezmembrari Cosereni",(Bucuresti-Urziceni)preturile sunt 50%din pretul unei piese noi. Freelander TD4 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dantrofin Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI In podul iloaiei jud iasi langa lukoyl este un freelander la dezmembrat si mai este un baiat in piatra neamt care are cateva freelander la dezmembrat Land Rover Freelander TD4 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
G Saftoiu Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI Parc dezmembrari S.C.D & L AUTO S.R.L.COM.COSERENI, DN 2 Buc-Urziceni , Km48 Ialomita Mobil:0723200245 tel: 0243/206199 fax. 0243/318470 mail :dlautosrl@gmail.com web:www.masiniuzate.ro Cauta pe "Google" si gasesti mai multe informatii, cred ca nu este asa de greu..... Freelander TD4 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Martie 28, 2011 Autor Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI Un Freelander 1 - 3 usi hardtop model pana in facelift in Stefanesti de Arges. Am cumparat cateva plastice de interior si oglinda de la el, mi le-a trimis omul prin curier. Preturi la jumatate fata de cat mi se cerea pe ele la Gagu (zona Stefanesti Ilfov). Tel: 0724.931.979 Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI http://www.landroverdemontage.nl/epages/62878179.sf/nl_NL/?ObjectPath=/Shops/62878179/Products/TAG000230 Au de toate. Daca aveti pe cineva in Olanda este mai bine. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
titiromm5 Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI Pt ca am avut nevoie de un diferential am gasit urmatoarele masini la dezmembrari : Cosereni VIN: SALLNABB8XA658934 (nu am mai apucat sa cumpar de aici , am aflat de masina telefonic ) ; Tulcea ( D-nul Marian pe Viticulturii ) VIN : SALLNABB7WA627208 ( am luat de la dansul diferential spate si planetare 2000RON). Succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 (editat) Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI Pragurile sunt date. Pentru dezmembrari Freelandere , mai puteti incerca si pe http://www.dezmembrarimasini.ro/piese-auto-marca-land-rover/piese-marca-land-rover-model-freelander/pagina-2/ Editat Iulie 1, 2011 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI pentru cei ce mai cauta piese din dezmembrari http://stiriauto.autoplazza.ro/cautari/Dezmembrez-orice-piesa-land-rover-freelander/0 Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI Dezmembrari http://www.produsieftin.ro/auto-moto/piese-auto/vand-alternator-caseta-directie-cutie-viteze-motor-land-rover-discovery-2-freelander-1.html Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Popix Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI In judetul Alba, in Sard (com. Ighiu) are un nene 2 caroserii de Freelander I. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Popix Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI Nu ati zis care dintre acestea sunt cu volan pe dreapta sau pe stanga... Stiti careva vreun Freelander I care sa mai aiba ceasurile de bord in km (nu in mile)? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Popix Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI ..stie cineva un numar de tel de la dezmembrarile din judetul Alba, in Sard ? Am aflat numarul de telefon 0744614325. Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI ..mare Domn... :tk Asa trebui sa fim toti,ca frati ! La pitesti 0766286824,dezmembreaza mai mult pe benzina , de meserie popa,dar cinstit. La bucuresti 0766227152,mai si repara,are si ceva piese,langa bucur obor. Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radanu Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI Am aflat numarul de telefon 0744614325. Bafta am sunat, ambele sunt cu 4 usi ,benzinare de 1,8. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nerows Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 (editat) Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI In Mures este un tip care are mai multe Land Rover Freelander, pe care le dezmembreaza. Daca mi se permite sa ii dau numarul 0 7 4 8 9 7 5 9 9 0. Editat August 17, 2012 de DKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlexStrugariu Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI Salutari, La iesirea din Suceava spre Ipotesti, pe partea dreapta erau (acum 3 saptamani) 4 LR Freelander 1, atat pe benzina cat si diesel (insa nu m-am uitat daca erau TD4 sau motorul vechi), in 3 si 5 usi, toate cu volan pe dreapta. P.S.: A vazut cineva pe langa Iasi freelandere cu volan pe stanga la dezmembrari? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.giurgiu Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI La Dej in judetul Cluj. Am sunat zilele trecute si au un freelander din 2001 parca, diesel Info: http://www.tocmai.ro/dezmembrez-orice-piesa-marca-land-rover-freelander-4248436.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiuu Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI scuzee..si mersi entru informatie.. Dezmembrari in Arges numai land rover..0747948468 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dom Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI Este o dezmemrare linga Cluj spre Zalau telefon 0744515310 sau in Cluj tel 0745019686. Sper ca nu e reclama. Bafta:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate