Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

FREELANDERE in dezmembrari.

BlackLord

Postări Recomandate

• 11 luni mai târziu...

Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI

Am luat de la Galati Cutie viteza + turbina de la o masina freelander TD4 2002 cu 115000 la bord rasturnat pe autostrada in Italia, motor complet, cardan, cutie transfer , VCU, discuri, fuzete, planetare, etc. Aratau surprinzator de bine . Baiat de treaba, preturi negociabile, Galati, tel. 0 7 6 0 6 6 4 5 0 5.

Editat de DKW
Caps Locck off!
miricavb
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI

Dezmembrări Auto Dascalu, Jud. Ilfov

Telefon: 0729357435

Aici am vazut un freelander 1, 1.8, adus de putin timp din anglia.Preturi ma bune decat la Econetauto(gagu).

Editat de Bordi
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
Vizitator cor73z

Piese second pentru land rover freelander pe internet

Buna, vad anunturi pe net la cei care vand din dezmembrari, oare cum imi dau seama ca sunt seriosi si imi trimit o piesa in stare buna de functionare? mi-e frica sa cumpar de la oricine, mai ales de pe tocmai si olx unde nu pot vedea feedback / calificative.

a mai cumparat cineva ? am inteles ca sunt foarte putini care dezmembreaza land rover.

Link spre comentariu

Re: Piese second pentru land rover freelander pe internet

Buna, vad anunturi pe net la cei care vand din dezmembrari, oare cum imi dau seama ca sunt seriosi si imi trimit o piesa in stare buna de functionare? mi-e frica sa cumpar de la oricine, mai ales de pe tocmai si olx unde nu pot vedea feedback / calificative.

a mai cumparat cineva ? am inteles ca sunt foarte putini care dezmembreaza land rover.

1. Dimpotriva, sunt destule oferte pe net pentru piese auto din dezmembrari LRF, altele decat tocmai si olx. Ba mai au feedback si calificative.

2. Daca cumperi din dezmembrari trebuie sa fii constient ca piesa provine de la o masina uzata. Uneori poti avea ghinion alteori noroc. Depinde si de piesa. Plasticaraia in general nu are moarte dar cand e vorba de pompe, vcu, cutie transfer, planetare, etc. e mai riscant.

Link spre comentariu

Re: FREELANDERE in dezmembrari.

eu am luat de la un domn din Mioveni,omul e f. serios,trimite prin curier,preturi bune,recomand!omul e specializat pe dezmembrat l.r.!0747948468/0760580588!:cl

Recomand si eu,ultima oara am luat webasto de la el si a omis sa-mi trimita pompa de motorina si mi-a trimis-o ulterior pe cheltuiala lui. :br

Link spre comentariu

da,domnul Alin de la Mioveni,nu se dezminte,e parolist omul!eu l-am gasit pe Google,ma pot considera norocos,omul negociaza,e genul care vrea sa faca bani si sa-si mentina clientii!deci,fara probleme apelati la el cu incredere!:cl

Link spre comentariu

Am gasit intre timp langa mine, la Roman un baiat tanar care se ocupa numai cu Land Rover :) are Discovery 1 si 2 plus toate variantele de Freelander. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx. have fun ! multumesc

Cat de josnic poti fi ca sa intri aici si sa faci pe prostul spunand ca ai gasit pe cineva care are piese de Landrover din dezmembrari si sa dai numarul de telefon, iar pe cand colo numarul de telefon e chiar al tau si afacerea cu dezmembrarile e chiar a ta?

Mi-e sila de indivizi de genul asta. Nu e nici primul si nu va fi nici ultimul cretin care incearca sa isi promoveze afacerea aici in felul asta de rahat...

:ban

Link spre comentariu

Imi cer scuze daca nu e frumos ce fac si rog admin sa mute sau sa stearga daca considera ca e abuz.

Am facut o nefacuta cu LRF-ul meu drept pentru care am "comandat" un donator din Anglia. Dupa ce o sa termin cu a mea o sa imi ramana o caruta de piese pe care doresc sa le vand la preturi cu mult sub piata de SH de la noi cu scopul de a-mi amortiza cat de cat cheltuiala. Donatorul este un LRF din 2000 , 1.8 benzina, RHD in 4 usi iar piesele vor fi disponibile dupa ce canibalizez eu ce am nevoie, undeva pe la mijl lunii Ianuarie. Sunt din Constanta in caz ca e cineva amator.

In frane si in femei sa nu ai incredere !
Link spre comentariu

Cand te vei decide iti deschizi un topic la sectiunea Mica Publicitate, iar restul de discutii pe PM.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare