Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

FREELANDERE in dezmembrari.

BlackLord

Postări Recomandate

Va rog sa postati doar zona si eventual un nr de telefon. Pentru restul de discutii exista PM.

DKW

Salut.

As vrea daca se poate sa postam aici cand gasim un Freelander in dezmembrari pentru ca e imposibil sa nu isi doreasca cineva cate un capacel, un surubel...

Am observat ca la noi exista o mentalitate gresita in randul celor ce dezmebreaza si anume daca vrei o anumita piesa trebuie sa iei tot ansamblul cu toate ca logica DEZMEBRARII e alta prin definitie. Insa mai sunt si exceptii... de aceea cand le gasiti va rog sa ne anuntati pentru a ciuguli fiecare ce firimitura de Freelander doreste.

Exista mai multe Freelander in parcul de dezmembrari din comuna Gagu la cativa km de Bucuresti pe directia NE. Voluntari-Stefanesti-Dascalu-Gagu. Sunt cam 25km de la mine din Titan pana acolo.

Partea proasta ca nu prea te intelegi cu patronul la pretul pieselor. Doar el pune pretul si pentru ce am intrebat eu mereu mi s-a parut exagerat daca totusi reuseai sa il convingi sa nu iti faca pret pentru tot ansamblul.

In concluzie are masini dar preturi cam aiurea. Toate din Anglia din ce am vazut.. RH drive.

PS: Avea si Discovery... :)

Editat de DKW
Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Re: FREELANDERE in DEZMEMBRARI

Tot in craiova un service repara tot ce tine de tractiune,cutii transter,cardan.Am vorbit cu baiatul gasit pe net si pare foarte de treaba,teoretic mi-a reparat vasco,mai urmeaza sa fug pana la el.

Aici este un link prin care poate fi gasit pt. cei cu probleme de genul+ca are si in dezmembrare cateva.

http://land-rover.anunturi-auto.4tuning.ro/anunturi-auto/masini-second/land-rover-freelander-1-9980030.html

Enjoy,

Captiva 4x4 2.0 VCDI

Freelander 2.0 DIESEL

Logan Pickup 1.5 DCI

Link spre comentariu

Zice ca se mai pot debloca doar cele blocate pana intr-un anumit punct.Depinde de cat de puternica este franarea.La mine banuieste ca isi poate da drumul incercandu-l pe...am uitat denumirea,are si stand de centrare.Preturi pt. unul bun zicea ca este de la 100-250e.Dar cel mai bine este sa fie contactat,are si mail si telefon.Eu il vizitez sapt. ce vine,decat sa sparg vreo cutie mai bine o mica excursie.

Scuze de offtopic,

Le:nu se poate umbla in vasco,cica ar fi catalogat ca si consumabil,mi-a trimis un text in care scria ca se schimba dupa aprox,100mii km/sau 70mii mile.

Captiva 4x4 2.0 VCDI

Freelander 2.0 DIESEL

Logan Pickup 1.5 DCI

Link spre comentariu

Parc dezmembrari S.C.D & L AUTO S.R.L.COM.COSERENI, DN 2 Buc-Urziceni , Km48 Ialomita Mobil:0723200245 tel: 0243/206199 fax. 0243/318470 mail :dlautosrl@gmail.com web:www.masiniuzate.ro Cauta pe "Google" si gasesti mai multe informatii, cred ca nu este asa de greu.....

Freelander TD4 2001
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Un Freelander 1 - 3 usi hardtop model pana in facelift in Stefanesti de Arges.

Am cumparat cateva plastice de interior si oglinda de la el, mi le-a trimis omul prin curier. Preturi la jumatate fata de cat mi se cerea pe ele la Gagu (zona Stefanesti Ilfov). Tel: 0724.931.979

Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Pt ca am avut nevoie de un diferential am gasit urmatoarele masini la dezmembrari : Cosereni VIN: SALLNABB8XA658934 (nu am mai apucat sa cumpar de aici , am aflat de masina telefonic ) ; Tulcea ( D-nul Marian pe Viticulturii ) VIN : SALLNABB7WA627208 ( am luat de la dansul diferential spate si planetare 2000RON). Succes!

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Pragurile sunt date.

Pentru dezmembrari Freelandere , mai puteti incerca si pe http://www.dezmembrarimasini.ro/piese-auto-marca-land-rover/piese-marca-land-rover-model-freelander/pagina-2/

Editat de DKW

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

pentru cei ce mai cauta piese din dezmembrari http://stiriauto.autoplazza.ro/cautari/Dezmembrez-orice-piesa-land-rover-freelander/0

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Nu ati zis care dintre acestea sunt cu volan pe dreapta sau pe stanga... Stiti careva vreun Freelander I care sa mai aiba ceasurile de bord in km (nu in mile)?

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

..mare Domn...

:tk

Asa trebui sa fim toti,ca frati !

La pitesti 0766286824,dezmembreaza mai mult pe benzina , de meserie popa,dar cinstit.

La bucuresti 0766227152,mai si repara,are si ceva piese,langa bucur obor.

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

In Mures este un tip care are mai multe Land Rover Freelander, pe care le dezmembreaza. Daca mi se permite sa ii dau numarul 0 7 4 8 9 7 5 9 9 0.

Editat de DKW
Link spre comentariu

Salutari,

La iesirea din Suceava spre Ipotesti, pe partea dreapta erau (acum 3 saptamani) 4 LR Freelander 1, atat pe benzina cat si diesel (insa nu m-am uitat daca erau TD4 sau motorul vechi), in 3 si 5 usi, toate cu volan pe dreapta.

P.S.: A vazut cineva pe langa Iasi freelandere cu volan pe stanga la dezmembrari?

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare