Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Wrangler 2011

ampopa

Postări Recomandate

Un bord nou, un hardtop cu geamuri mai mari si ceva electronica in plus (climatizare automata, oglinzi electrice incalzite, asistenta la coborarea pantelor, etc): http://www.caranddriver.com/news/car/10q3/2011_jeep_wrangler_wrangler_unlimited-official_photos_and_info. :uameniNici Jeep-ul nu mai e ce-a fost, ca sa citez un clasic in viata:h5

Un lucru este, totusi de apreciat (nu sunt sigur, dar cred ca sunt singurii care au asa ceva): o priza de 110 V in habitaclu (ma rog, la ei, la Americani - probabil ca pt Europa o sa fie disponibila o iesire de 220V).

Si o editie limitata: http://www.jeep.com/en/callofduty/?bid=4808930&pid=55309741&adid=232276501&rid=39207720&channel=display

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Wrangler 2011

Un lucru este, totusi de apreciat (nu sunt sigur, dar cred ca sunt singurii care au asa ceva): o priza de 110 V in habitaclu (ma rog, la ei, la Americani - probabil ca pt Europa o sa fie disponibila o iesire de 220V).

Si Durango are tot de 110 V :banana

Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele

SALVAMONT Predeal

Link spre comentariu

dap, incepe sa arate din ce in ce mai mult a ..... SUV.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Buna seara !

Las' ca vedem noi la cati 30,000 Euro ajunge la noi agregatu'... Si deja e soft, nu mai e pur-sange, cum era odata CJ-ul...

Stima,

Dragos

30,000 peste 50,000 poate:wink:

OFF-ROAD Club 4x4 CUGIR

VITARA 99 :lr

Link spre comentariu

... tinde sa merga inspre un SUV... iar partea de confort nu ma incanta deloc.... personal sunt profund dezamagit inca de modelul JK... si nu ma astept sa se schimbe ceva radical in bine la el.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

... tinde sa merga inspre un SUV... iar partea de confort nu ma incanta deloc.... personal sunt profund dezamagit inca de modelul JK... si nu ma astept sa se schimbe ceva radical in bine la el.

sincer sa-ti spun ,eu o vad destul de confortabila.eu am un rubicon unlimited modelul nou 2011...si mi se pare super.Nu e ca un luxury SUV,atsa e drept,dar am auzit multe comentarii de genul ca e frig inauntru sau ca zgomotul e mare la viteza si altele.SIncer,nu stiu de unde vin comentarile astea.Nu am avut modelele mai vechi,dar al meu e super.e ca si oricare alta masina relativ la sunet si incalzire si tot.se observa suspensia mai rigida,asta e drept si pozitia la volan care iti da de itneles ca esti intr-o masina gen armata,un veritabil offroader.Dar,e chestie de obisnuinta.Cand l-am luat ma tot intrebam daca o sa ma obisnuiesc cu parbrizul asa de aproape de mine si fara loc sa-ti pui cotul pe portiera..si mai stiu eu ce.Masina inainte de jeep fusese un chrysler pacifica cu toate optiunile posibile,iar diferenta de oberva rapid.Dar,ma surprins placut si m-am obisnuit cu jeep-ul.acum parca nu l-as mai da.Singurul lucru care e mai neplacut,mai ales pt sotie,e faptul ca e inalt si asa fara lift si se tot murdareste pe haine cand se urca si coboara din el(de la praguri) ea fiind mai scunda.in rest...e super,l-au modificat inauntru super frumos comparat cu modelul 2010 care e cam "ieftin".

"IF YOU CAN READ THIS ROLL ME OVER!!!"

2011 JEEP WRANGLER UNLIMITED RUBICON,Warn Powerplant HD,AEV snorkel,Bushwacker corner guards,SmittyBuilt SRC rocker guards,bari fata+spate Rugged Ridge XHD cu storage ends si tire carrier,CB radio Midland 5001z+antena 4feet Firestick.

2008 SUZUKI BOULEVARD M50-MOTO

2008 Chevrolet Express 2500 cargo

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare