Vizitator costinell Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Se poate iesi de la Petrimanu sau Galbenu in Strategica cu motocicleta? As vrea sa intru pe la Polovragi-Curmatura Oltetului si ar i perfect daca as putea iesi in Strategica pe undeva. As aprecia orice sfat, maine vreau sa plec mai devreme Multam Cosmin 0724 205 722 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Re: Transalpina - Strategica din cate am inteles eu de pe alt forum, de la Galbenu ar fi posibil cu un Enduro... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinell Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Transalpina - Strategica Am fost, sunt 3 cai de acces pe creasta in Strategica, iesire in Saua Stefan in transalpina Am pus o harta in linkul de mai jos http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=603460&st=10 Este atit drum pentru moto cit si pentru 4x4 Peisajul este fenomenal, si mai pastreaza ceva din farmecul Transalpinei inante de asfaltare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Transalpina - Strategica din cate inteleg, nu ai urcat de la Galbenu... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinell Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Transalpina - Strategica Nu se poate decit cu capra pe la Galbenu din cite am inteles, eu am fost cu Transalp, e mai greu. Oricum am urcat cu 2 ore inante de a se innopta, plouase inainte si erau namoale gramada, nu cunosteam drumul, am iesit pe negura in Transalpina. Dar a fost frumos sa vezi cum apune soarele in creierii muntilor si sa nu stii sigur daca esti pe drumul cel bun :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate