Max Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Ce variante de soft-uri de navigatie specifice camioanelor cunoasteti? Si care asa se poate instala pe orice device care are sistem de operare Windows CE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Caut soft de navigatie pentru camioane Am o versiune IGO Amigo, care la setari are si o setare pentru autobuze, la aceasta setare am observat ca odata setata destinatia, pentru toate orasele intalnite pana acolo face traseul pe centura ( daca exista ). Am inteles ca exista unele softuri excelente si special facute pentru camioane, dar din pacate nu stiu nici unu. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Re: Caut soft de navigatie pentru camioane iGO 8.3 are si optiune de camioane pe langa cea de autobuz. Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bujetu Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Re: Caut soft de navigatie pentru camioane igo primo face ceva probleme la rutarea pt camion... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate