dansoare Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 buna ziua! vreau un sfat despre rubicon 2009. consum,performante off-road,potenta motorului,cutia automata,cost piese,service si fiabilitate in general. am gasit unul cu 22000 km si ma tenteaza un schimb cu omul-eu am un forester 2009,11000km,2.5T benzina,230 hp. multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: sfat achizitie jeep wrangler Dupa cum zice regulamentul (http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=53876) ar trebui sa va faceti o prezentare aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=41601 si sa completati locatia. :rules buna ziua! vreau un sfat despre rubicon 2009. consum,performante off-road,potenta motorului,cutia automata,cost piese,service si fiabilitate in general. am gasit unul cu 22000 km si ma tenteaza un schimb cu omul-eu am un forester 2009,11000km,2.5T benzina,230 hp. multumesc anticipat! Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Noiembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: sfat achizitie jeep wrangler scuze! am facut prezentarea dar am uitat sa trec locatia,bucuresti.multumesc pt intelegere. astept un raspuns la intrebarea mea despre rubicon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 20, 2010 Partajează Postat Noiembrie 20, 2010 Re: Sfat achizitie Jeep Rubicon 2009 Locatia o poti completa de la "Panoul utilizatorului", stanga sus, apoi "Editare detalii personale. Putintica rabdare ca o sa apara si cunoscatorii sa-ti raspunda la intrebarea ta.......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Sfat achizitie Jeep Rubicon 2009 buna ziua! vreau un sfat despre rubicon 2009. consum,performante off-road,potenta motorului,cutia automata,cost piese,service si fiabilitate in general. am gasit unul cu 22000 km si ma tenteaza un schimb cu omul-eu am un forester 2009,11000km,2.5T benzina,230 hp. multumesc anticipat! O sa incep altfel . Daca Subaru e singura masina si ai familie, nevasta, copil, copii, soacra,faci excursii mai lungi sau mai scurte, dar des, etc. si mai ales daca o ai de noua, nu merita schimbul. Nu ai spatiul necesar ptr. toata lumea si toate bagajele, iar un drum lung va fi un chin ptr. pasageri. Pasagerii din spate stau inghesuiti. Incearca unul din acele locuri, nu numai cel al soferului. Omul de ce vrea sa scape de ea ? Consumul dat de calculator, tragand doar cu spatele, este in medie 12%. Nu am putut afla pe cati km rulati face media. In teren, utilizata la maxim, consumul afisat nu a sarit de 15%, dar, cu mentiunea anterioara, nu are afisaj instant al consumului. In teren, masina asa cum vine de la mama ei se descurca foarte bine. Piesele nu sunt exagerat de scumpe, ma refer mai ales la consumabile. Motorul este ok, cutia este de generatie noua si te ajuta foarte mult si in teren. Nu te astepta sa ai zvacul foresterului, iar ca service iesi undeva mai bine cu rubiconul. La masina ar trebui sa mai ai garantie, in rest cum ti-e norocul. Eu am cu a mea 50.000 km, si una peste alta, exceptand niste neintelegeri cu garantia la schimbarea rulmentilor pe fata, sunt foarte multumit. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
G-fun Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Sfat achizitie Jeep Rubicon 2009 Am avut si eu Rubicon 2,8 CRD din 2008. Consum? Eu nu am reusit sub 17% in oras si sub 14 afara... Nu mai tare de 130 ca-i sareau rotile, intra motorul in avarie si nu se mai tura mai mult de 2000rpm. Am schimbat in garantie tot ce inseamna amortizoare, cel de directie de 3 (trei) ori, tot ce inseamna pivoti si capete de bara. A, masina am luat-o de noua de la reprezentanta din Sibiu. In teren nu consuma niciodata mai mult de 35-40 % ceea ce eu cred ca aici era ok. Intr-adevar, atunci cand mergea, mergea intr-un mare fel in teren. In rest la drum la mai mult de 100km/h nu-ti mai auzi nici gandurile, in oras nu cred ca exista vreo imbinare la masina asta care sa nu scartaie sa nu pocneasca, sa nu trosneasca... In rest, de mare efect vara cand o decapotai! Am facut-o si eu de vreo 2 ori si atat... vara si dupa o insolatie si o rinita am trecut la hardtop definitiv, am renuntat de tot la prelata. Oricum, de unul singur sa recapotezi masina este... nu zic imposibil, dar pe aproape este! RAMAI LA SUBARU !!!!! Cer scuze fanilor JEEP, da' asta-i parerea mea si nu ma pot abtine sa nu mi-o exprim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Sfat achizitie Jeep Rubicon 2009 @G-fun . La Sibiu este o firma care comercializeaza si astfel de masini, dar care trebuie evitata. Provenienta produselor si calitatea lor, ptr. mine, este un mare semn de intrebare. Am simtit-o si o simt in continuare. Revenind, cum ai stabilit consumul ? iar cu zgomotul conteaza foarte mult tipul anvelopelor. Daca prelata este aplicata, nu ai cum sa faci insolatie . Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Re: Sfat achizitie Jeep Rubicon 2009 nu superi pe nimeni,tu ti-ai exprimat experienta ta,fiecare cu ale lui. parerea mea de novice este ca la ora actuala rubiconul are cele mai multe calitati de off-road in varianta stok. la ora asta daca vrei o masina noua capabila de off road in varianta stok nu ai nici-o alta varianta. este o masina destinata off road-ului si numai atit,restul nu a fost luat in calcul de pe vreme wyllis-ului,partea proasta ca in ziua de azi calitatea lasa de dorit cel putin in industria auto si asta doare cind platesti o masina noua la preturile de astazi ai pretentii sa nu ai probleme majore cel putin citiva ani. de aceea vad ca inpatimitii de off road aleg cu ochii inchisi masini din vechea generatie cind otelul era otel nu ca in ziua de azi,cu cit mai putina electronica cu atit mai bine,nu foarte comoda dar de neoprit. parerea mea ca rubiconul este o masina strict de off-road,pe asfalt trebuie sa stea de acasa pina la prima aratura.daca ai exigente pt o masina de familie chiar nu gasesti in rubicon caracteristicile necesare. parerea mea ca la ora actuala o masina comoda,pt familie si cu o buna tinuta off road este patrolul si land cruiser,dar din punctul meu de vedere nr.1 este MB G series,dar costurile sar semnificativ cu toate ca unul mai vechi nu lasa loc la dubii. tin sa precizez ca nici pe departe nu ma pricep la masini off road pt ca si eu sunt la inceput dar parerile mele sunt rezultatul documentarii din cele relatate de catre cei ce se pricep la asa ceva. iar foresterul este o masina nemaipomenita dar doar pe asfalt indiferent cu ce este acoperit dar doar asfaalt si atit. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Sfat achizitie Jeep Rubicon 2009 salut baieti! va multumesc pt raspunsurile prompte si pt sfaturile pertinente! dupa cele citite cred ca modelul rubicon e cam mult pt ce off road vreau eu sa fac. cred ca e super pt off greu dar inconfortabila in rest. fie voi ramine la subaru,fie ma voi gindi la grand cherokee sau land cruiser. cum e quadra track 2 drive 4wd de pe grand cherokee? masina asta are si reductor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: Sfat achizitie Jeep Rubicon 2009 Buna ziua ! Grand-ul actual cu Quadra Drive II are reductor si limited slip fata/spate. Reductorul se cheama NV245, iar treapta de mic este 2.72 la unu. Quadra Trac II e tot cu reductor (NV245), acelasi raport pe mic, dar nu are LSD in punti. Quadra Trac I nu are reductor, cutia de transfer se cheama NV1240, si nu are nici macar neutral-ul selectabil, in caz de remorcare... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate