GOGANU24cm Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Locatie: cheia Participanti: @alf + @donatello @gabipas @goganu24 http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/IMAG0501.jpg http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/IMGA0033-1.jpg http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/IMAG0496.jpg http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/IMG012-1.jpg http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/IMG004-1.jpg http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/IMG050.jpg http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/IMG048-1.jpg http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/IMG041-1.jpg Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: 4x4Mania....homeland sa va fie de bine. super iesire:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: 4x4Mania....homeland ......mai ai putina rabdare, inca nu ai vazut nimic....... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: 4x4Mania....homeland Bravo nene! Gogane , faci tu cum faci si mereu ne uimesti! Cum faci de gasesti mereu si mereu, alte si alte noroaie mei de soi....! O parte din traseu a fost standardul de la orr....restul trebe cautat!!!! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: 4x4Mania....homeland STII care i farmecul?......eu stiu pe unde intru dar niciodata pe unde ies:2dr Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: 4x4Mania....homeland Bravo nene! Gogane , faci tu cum faci si mereu ne uimesti! Cum faci de gasesti mereu si mereu, alte si alte noroaie mei de soi....! O parte din traseu a fost standardul de la orr....restul trebe cautat!!!! Nu stiu care a fost traseu standar de la ORR dar traseu care am facut a fost, pt. conuscatori, partea al doilea din traseu extrem de la Land Rover Academy, la Cheia, pe spate cabana lui Oresti, am facuto cap la coada si dupa asta de la coada la cap. La traseu am ajuns pe forestier despre Maneciu. Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: 4x4Mania....homeland STII care i farmecul?......eu stiu pe unde intru dar niciodata pe unde ies:2dr sincer asa cred si eu ca se face..... intri..... si cauti iesirea:ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) Re: 4x4Mania....homeland Editat Noiembrie 22, 2010 de Astral Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Re: 4x4Mania....homeland Gabipas is back in business?Ma bucur sa aud asta!!!!Gabi!!!bine ai revenit!!!!:2dr Gogane ...tu chiar vrei sa dobori vreun record?:ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 @ZOLI........fac off road de placere :tk http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) Re: 4x4Mania....homeland Editat Noiembrie 22, 2010 de Astral Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) Re: 4x4Mania....homeland .....si cu putina muzica......enjoy !!! Editat Noiembrie 22, 2010 de Astral Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: 4x4Mania....homeland Gogane :grin: am vazut la un moment dat in filmulet ca-i faceai o tehnica articulara lui ALF, mai mai sa-l arunci peste umar :ha: ..., ce ai frate cu el? Nu te gandesti si tu ca e amarat..., dupa ce ca are Jeep..., tu vrei sa-i mai rupi si mana... :ha: Nu-i suficient ca are Jeep, vrei sa-l nenorocesti si mai rau... :ha::ha::ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: 4x4Mania....homeland bai nene, voi ma faceti sa-mi vand masina! :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: 4x4Mania....homeland Stai calm, nu-i dracu' atat de negru! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: 4x4Mania....homeland eu cred ca Jeep-ul ala ai scoate din minti ....de aia-l streseaza pe saracul om :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: 4x4Mania....homeland @SENSEI............toyotist infect, in teren nu i ca pe asfalt :ha: @tractozaur.........@alf e fratele meu de teren, omu are cohones mai mari ca ale mele:x @booooo.......dar ai deja masina, ce rost are sa o schimbi, vino cu noi o data si o schimbi dupa :av @marius.......nu poti compara 2.8 cu 5.2, doar ne distram impreuna, eu compensez prin faptu ca stiu sa conduc :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: 4x4Mania....homeland invidiosilor :ha: Gogane...a trecut cam mult de cand nu ne-am mai intersectat prin padure :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: 4x4Mania....homeland .....o fi din cauza ca eu merg mult pe asfalt :old........ p.s....dar si cand ne vom intalni :ce:ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: 4x4Mania....homeland @SENSEI............toyotist infect, in teren nu i ca pe asfalt :ha: Nu raspund la provocari, mi-e frica sa nu ciobesc bibeloul. :grin: ...@alf e fratele meu de teren, omu are cohones mai mari ca ale mele:x Si cum era cu fundul de bebelus? :ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: 4x4Mania....homeland @sensei..........:h5.....doar cohones mai mari....cei drept in unele momente (pt cunoscatori:grin:) Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: 4x4Mania....homeland @booooo.......dar ai deja masina, ce rost are sa o schimbi, vino cu noi o data si o schimbi dupa :av pai de-aia zic... lasa, mai bine o schimb inainte... ca dupa, o mai schimb doar pe vreo trotineta, si aia fara roti...:grin: si doar ce ma hotarasem la urmatoarea masina, una mai cuminte, dar acum se pare ca trebuie sa-mi iau Patrol, ca sa pot raspunde provocarii :ang3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: 4x4Mania....homeland ........@boo000.....in teren nici nu trebuie sa stii sa conduci daca ai patrol merge singur :2dr Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: 4x4Mania....homeland iti dai seama ca daca adaug si talentul meu nativ... :n1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: 4x4Mania....homeland ........nimeni nu se naste invatat, te dai in teren inveti fara sa vrei........:h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate