Astral Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: 4x4Mania....homeland ........nimeni nu se naste invatat, te dai in teren inveti fara sa vrei........:h5 Si atunci de ce nu te vad pe lista de la Impotmoliada ??? Anul trecut, respecte, ai pus osu`la trasee, apoi ai inghetat pe traseu......:h5 Dar anul asta ??? Vino si da-te, fa spectacol !!! :h5 Cred ca te pun din oficiu pe lista de la OPEN.......si daca ma supar il pun si pe ALF, camaradul tau de nebunii frumoase !!! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: 4x4Mania....homeland Si atunci de ce nu te vad pe lista de la Impotmoliada ??? Anul trecut, respecte, ai pus osu`la trasee, apoi ai inghetat pe traseu......:h5 Dar anul asta ??? Vino si da-te, fa spectacol !!! :h5 Cred ca te pun din oficiu pe lista de la OPEN.......si daca ma supar il pun si pe ALF, camaradul tau de nebunii frumoase !!! :h5 sa fie cumva intrata ,,teama,, in oase ca ,,toyota,, este mai buna?????? ca altfel nu vad de ce nu se inscriu:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: 4x4Mania....homeland @Astral Stai sa se ocupe locurile la Open ...Dupa aia se inscrie Goganu ... Tot respectul ptr el si ptr altii ...(anul trecut ne-au ajutat la traseu :h5) ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: 4x4Mania....homeland Goganu e mai timid, asa. Nu-i plac privirile atintite asupra lui, prefera locurile mai umbroase, pe munti, prin salbaticie, sa miroasa coniferele, singur cu natura. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Re: 4x4Mania....homeland S.si daca ma supar il pun si pe ALF, camaradul tau de nebunii frumoase !!! :h5 Eu n-am cu ce sa me dau.... cum a dovedit Goganu Jeepul nu e masina... :ha::ha::ha: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate