Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lacul Vulturilor, Tabla Butii - 27-28 noiembrie 2010

Forte

Lacul Vulturilor, Tabla Butii - 27-28 noiembrie 2010  

24 membri au votat

1. 1. Lacul Vulturilor, Tabla Butii - 27-28 noiembrie 2010

• DA! Jud Buzau!
      6
    • DA! Jud Prahova
      3
    • DA! Jud Brasov
      2
    • NU!
      13

Postări Recomandate

Re: 26-28.11.2010

Cred ca am luat o decizie corecta atunci cand am renuntat sa mai urcam in tabla butii noaptea!

Intrarea care ati gasit-o voi noi nu am reusit s-o dibuim!

Am vazut unde ati facut stanga in padure si am fost si noi tentati sa o luam pe acolo. Am decis insa sa mergem pe marcaj in continuare intrucat asa ne zisese cabanierul - ''tineti tot timpul marcajul". Intrarea in padure era la vreo 3 km mai sus, undeva in dreapta.

Eu va felicit ca ati decis sa va intoarceti, traseul a fost greu ziua, noaptea cred ca era extrem de dificil. Mai ales sus in platou unde zapada era viscolita si drumul mergea pe cateva portiuni inguste cu rapa stanga/dreapta.

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 180
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

............

http://i1087.photobucket.com/albums/j480/davema1/vulturi%20la%20zapada/P1050426.jpg

http://i1087.photobucket.com/albums/j480/davema1/vulturi%20la%20zapada/P1050427.jpg

http://i1087.photobucket.com/albums/j480/davema1/vulturi%20la%20zapada/P1050427-1.jpg

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Audienta maxima ON LINE: ‎Forte, ‎avantra, ‎cristi 1, ‎davema, ‎doctoru', ‎fotografu'4x4, ‎georgei23+, ‎iwa, ‎mergioricrapa, ‎plastec, ‎RALLYMAN, ‎razvanutza, ‎Sclipici, ‎TOYO L

Sunt cateva poze geniale, Davema si Lord'Eko sunt extrem de talentati, au surprins incredibil unele momente. Iar Razvanutza a demonstrat ca filmele scurte si la obiect sunt delicioase! Eko multumesc pentru filmarea la panta buclucasa in care se vede clar cum trag blocantele! Pentru ca era actiune intensa pe un teren atat de greu, multe lucruri care le vad in poze si filme nu am apucat sa le vad live! Tare rau! Asa ca ii inteleg pe cei care zic mama ce frumusete, pacat ca nu am fost ... noi am fost si tot nu ne saturam de privit! O sa pun si eu mai tarziu un catalog cu sute de poze si voi edita cat mai repede ce am filmat ... mult alb, foarte mult ... Sunt inca in stare de soc! Am o oboseala dulce in mine ... mai vreau!

Off-topic: Beau o cafea si deschid google earth sa pregatesc un traseu de 1 Decembrie ... ca suntem cu totii romani! Dar din pacate, traseul este in Dobrogea!~

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Super iesire! Felicitari tuturor!

A fost vreo masina cu MT-uri?

Jeep-ul avea Insa Sahara, Nissan-ul avea BFG MT, iar Vitara din Cta avea anvelope de sosea!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Jeep-ul avea Insa Sahara, Nissan-ul avea BFG MT, iar Vitara din Cta avea anvelope de sosea!

Mai era un nebun cu un pajero lung care avea boogere :uameni

Traseul asta era pt AT-uri si pe locul 2 anvelope de iarna. Restul au avut morcovi mai ales pe zapada batatorita si inghetata de la alte masini

Link spre comentariu

M

Traseul asta era pt AT-uri si pe locul 2 anvelope de iarna.

Din cate am vazut eu, soferul conteaza! Dar toate masinile cu SIMEX au urcat primele! Este adevarat ca multe din ele aveau blocante! Cred ca blocantele le-au urcat! Defenderele aveau unul AT-uri si unul anvelope cu un profil agresiv, cel cu AT-uri s-a troliat pana sus!

P.S. Si eu vroiam sa-mi pun AT-uri pe masina pe timpul iernii, dar acum ma mai gandesc! Pun pariu ca daca eram cu Jimny cu anvelope de iarna ... ma jucam!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Re: Lacul Vulturilor, Tabla Butii - 27-28 noiembrie 2010

Foarte frumos traseul si cu zapada aia este ceva de vis.

Doctore iar te-ai dat cu bugerele pe zapada?

Vad ca a fost si rechinul si ma mir ca a fost cuminte dar sa nu-l deochi.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

1. nu mor CAII cand vor cainii... piesa dintre volan si scaun poate face diferenta.

2. la iesirea din teren, se umfla rotile la loc.

1. asa e ... dar eu sunt abea la a 3-a iesire off; masina am luat-o in august asa cum se vede. Si cred ca eram cel mai greu dintre toti, 2.3 t in viu! totusi cred ca era altceva daca as fi fost pe gume de iarna.

2. n-am mai avut cu ce:ha:

singurul compresor fiind inainte, facuse deja dreapta catre Tabla Butii. Ocazie cu care am probat ca la nevoie si cu atentie merge si pe 0.8:grin:

Link spre comentariu

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Din cate am vazut eu, soferul conteaza! Dar toate masinile cu SIMEX au urcat primele! Este adevarat ca multe din ele aveau blocante! Cred ca blocantele le-au urcat! Defenderele aveau unul AT-uri si unul anvelope cu un profil agresiv, cel cu AT-uri s-a troliat pana sus!

P.S. Si eu vroiam sa-mi pun AT-uri pe masina pe timpul iernii, dar acum ma mai gandesc! Pun pariu ca daca eram cu Jimny cu anvelope de iarna ... ma jucam!

Si eu aveam blocant, dar 'geaba! Parerea mea e ca o anvelopa dedicata pentru iarna nu ar fi avut probleme.

Materialul e moale, foarte aderent, si are mii de crestaturi mici care maresc enorm suprafata activa. Pe masina de strada am anvelope de iarna de cativa ani, si am iesit din niste situatii foarte dificile. Trag bine chiar si la deal, pe zapada batuta, unde cred ca profiluri gen Simex, AT sau MT ar avea probleme serioase.

Cred ca pe viitor Patrolul va merge iarna pe jantele originale cu gume de iarna.

Editat de Bif75
Link spre comentariu

Putem continua discutia despre anvelope aici:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=56647

Intrebare: cand mergeam noi pe forestier duminica spre Tabla Butii ... am vazut urmele de sambata in stanga, iar noi am luat-o in dreapta, exista un drum si prin stanga?!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Putem continua discutia despre anvelope aici:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=56647

Intrebare: cand mergeam noi pe forestier duminica spre Tabla Butii ... am vazut urmele de sambata in stanga, iar noi am luat-o in dreapta, exista un drum si prin stanga?!

Vezi ca intr-un post anterior Davema precizeaza ca au gresit drumul (spre sansa lor as adauga :grin:)

Si noi era sa o luam aiurea atunci cand drumul s-a infundat, chiar as face o data pe uscat variantele respective sa vad unde duc...

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Am vizualizat in Google Earth track-ul salvat in GPS. Asa arata cele 2 zile de plimbare prin Muntii Siriu!

http://img522.imageshack.us/img522/487/siriuforte.jpg

Incredibil ... cat de aproape este Lacul Vulturilor de Tabla Butii, am inteles ca acest traseu a fost deja facut:

http://img408.imageshack.us/img408/4546/siriuforte2.jpg

Noi am mers spre Tabla Butii pe semnul dunga albastra verticala, dar dupa cum se poate vedea in imagine ... erau mai multe drumuri care duceau pe creasta, drumuri este mult spus ... erau poteci sau albii de parau!

http://img718.imageshack.us/img718/6744/siriuforte3.jpg

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

http://s1186.photobucket.com/albums/z368/OffroadInDobrogea/20101128%20Tabla%20Butii/?action=view&current=Forte_105216.jpg#!oZZ51QQcurrentZZhttp%3A%2F%2Fs1186.photobucket.com%2Falbums%2Fz368%2FOffroadInDobrogea%2F20101128%2520Tabla%2520Butii%2F%3Faction%3Dview%26current%3DForte_105220.jpg

Asa arata locul de unde ne-am intors ... daca era uscat poate reuseam sa urcam, dar zapada si umezeala din sol nu ne-au permis sa mergem mai departe!

http://img839.imageshack.us/img839/916/siriuforte4.jpg

Sunt sanse mari sa duca sus pe creasta!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Este foarte aproape Tabla Butii de Lacul Vulturilor in linie dreapta.Am facut traseul asta in 2 zile pt ca am luat-o pe un drum interzis cardiacilor,de fapt am gresit drumul:ha: de nu mai stiam in ce judet ma aflam.Pe ruinile alea de langa tabla butii scrie Chiajdu si arata si o sageata dar eu nu stiam ca ala era un sat si ma gandeam ca un nebun si-a scris numele pe zid.Vazand pozele voaste mi-am adus aminte ce zone frumoase avem.

Traseul Tabla Butii-lacul vulturilor il puteti vedea aici.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=55272

Deja ma gandesc sa il fac si la anul.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Ioane, da cine a zis ca am fost cuminte? :ha::ha: M-au eclipsat astia cu boroboatele lor, dar tot am gasit o gaura sa ma bag :ypu. Si un lucru extrem de important, mi-a lipsit afinata voastra, cred ca asta-i spilul :ha: Asa ca alta data ajutati un om necajit sa-si pastreze tonusul si veniti draku la treaba ca v-am simtit lipsa :ha::ha: N-am si eu un Patrol dupa care sa sar!

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Eu m-am bucurat ca am mai cunoscut cativa colegi din Constanta si am baut o tuica si un sprit cu ei. M-am bucurat si pentru faptul ca le-a placut pe la noi si ii asteptam sa revina oricand vor dori.

Dupa ce am plecat de la Chiojdu ...nu stiu cat sa fi fost ceasul , militia de la Valeni isi facea cu sarg si demnitate datoria oprind masinile care mai treceau pe la acea ora. Pe noi ne-au vazut oameni seriosi si au considerat ca nu suntem nicidecum un real pericol .

Singura problema a fost ca am ajuns in Ploiesti si ni s-a facut foame din nou. Am mers , am cumparat doua shaorma si noroc cu Misu care prevazator a zis "da' daca ni se face si sete dupa ce mancam?" Si uite asa am luat si o sticla de vin , ne-am dus la mine la servici , am papat si baut tot si am plecat acasa pe la 4 si ceva.

:2dr

Link spre comentariu

Eu m-am bucurat ca am mai cunoscut cativa colegi din Constanta si am baut o tuica si un sprit cu ei. M-am bucurat si pentru faptul ca le-a placut pe la noi si ii asteptam sa revina oricand vor dori.

Dupa ce am plecat de la Chiojdu ...nu stiu cat sa fi fost ceasul , militia de la Valeni isi facea cu sarg si demnitate datoria oprind masinile care mai treceau pe la acea ora. Pe noi ne-au vazut oameni seriosi si au considerat ca nu suntem nicidecum un real pericol .

Singura problema a fost ca am ajuns in Ploiesti si ni s-a facut foame din nou. Am mers , am cumparat doua shaorma si noroc cu Misu care prevazator a zis "da' daca ni se face si sete dupa ce mancam?" Si uite asa am luat si o sticla de vin , ne-am dus la mine la servici , am papat si baut tot si am plecat acasa pe la 4 si ceva.

:2dr

cristi1 & michele :h5:2dr

doi baieti de nadejde...

auzi, da' v-ati si rugat ca a doua zi sa fie brusc vineri?:ha::ha::ha:

oare cine ar putea spune ca nu le-a placut pe la voi? mai baieti, voi ne oferiti atat de mult :y:y:tk:tkdin pacate noi nu putem intoarce oferta, in aceeasi moneda....

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare