Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lacul Vulturilor, Tabla Butii - 27-28 noiembrie 2010

Forte

Lacul Vulturilor, Tabla Butii - 27-28 noiembrie 2010  

24 membri au votat

1. 1. Lacul Vulturilor, Tabla Butii - 27-28 noiembrie 2010

• DA! Jud Buzau!
      6
    • DA! Jud Prahova
      3
    • DA! Jud Brasov
      2
    • NU!
      13

Postări Recomandate

Re: 26-28.11.2010

Din cate am vazut eu, soferul conteaza! Dar toate masinile cu SIMEX au urcat primele! Este adevarat ca multe din ele aveau blocante! Cred ca blocantele le-au urcat! Defenderele aveau unul AT-uri si unul anvelope cu un profil agresiv, cel cu AT-uri s-a troliat pana sus!

P.S. Si eu vroiam sa-mi pun AT-uri pe masina pe timpul iernii, dar acum ma mai gandesc! Pun pariu ca daca eram cu Jimny cu anvelope de iarna ... ma jucam!

Nu cred ca numai blocantele au facut diferenta ci si ordinea in care s-a urcat. Toyo L (LJ 70) a urcat fara blocanti, la fel si Davema si din cate imi aduc aminte si Lj 70-ul care conducea grupul, precum si prietenul cu Patrol care a urcat numai la prima incercare cu MT, dar cu 0.8 in roti... Eu de exemplu am urcat blocat fara probleme numai cu spatele la prima incercare, dar la a doua tura am avut nevoie si de fata...

In ceea ce priveste Simexul pe zapada eu cred ca ramane imbatabil atat timp cat dupa ce sapa ajunge la un suport mai dur (pamant sau piatra). Daca zapada este mare se afunda prea repede si zapada actioneaza ca o frana (exact ca nisipul). Un plus il reprezinta presiunea mica in roata (sub 1 atm) si anvelopa ne-resapata (cauciuc mai moale).

Daca zapada este batatorita, diferenta dintre anvelopa de iarna si ''restul lumii'' nu mai e data de crampoane, pentru ca acestea nu au ce sa mai agatze, ci de aderenta cauciucului la zapada:

9Is7xWXxHpI

Editat de razvanutza
Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 180
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Nu cred ca numai blocantele au facut diferenta ci si ordinea in care s-a urcat. Toyo L (LJ 70) a urcat fara blocanti, la fel si Davema si din cate imi aduc aminte si Lj 70-ul care conducea grupul, precum si prietenul cu Patrol care a urcat numai la prima incercare cu MT, dar cu 0.8 in roti... Eu de exemplu am urcat blocat fara probleme numai cu spatele la prima incercare, dar la a doua tura am avut nevoie si de fata...

In ceea ce priveste Simexul pe zapada eu cred ca ramane imbatabil atat timp cat dupa ce sapa ajunge la un suport mai dur (pamant sau piatra). Daca zapada este mare se afunda prea repede si zapada actioneaza ca o frana (exact ca nisipul). Un plus il reprezinta presiunea mica in roata (sub 1 atm) si anvelopa ne-resapata (cauciuc mai moale).

sa inteleg ca ati profitat de ocazie, toyotisti rai ce sunteti, si l-ati sufocat pe singurul patrolist....

ahhh, daca eram prin preajma, chiar si fara blocant cum ma stiti...

eu am marele talent de a ramane acolo pe unde trec toate jafurile:ha::ha::ha: si nu mai simplu, radeati dublu:ha::ha:

in schimb, cand e vorba de ceva cat de cat grav....

nu mai e mult (cateva zile....lumina:ha::ha:) si rezolv si cu blocantul....

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

sa inteleg ca ati profitat de ocazie, toyotisti rai ce sunteti, si l-ati sufocat pe singurul patrolist....

ahhh, daca eram prin preajma, chiar si fara blocant cum ma stiti...

eu am marele talent de a ramane acolo pe unde trec toate jafurile:ha::ha::ha: si nu mai simplu, radeati dublu:ha::ha:

in schimb, cand e vorba de ceva cat de cat grav....

nu mai e mult (cateva zile....lumina:ha::ha:) si rezolv si cu blocantul....

Patrolistul putea sa moara in glorie, dupa ce a fost singurul care a ramas la prima urcare serioasa, a fost de asemenea singurul fara Simex care a urcat la ''locul de joaca''. Dar cum spunea si el mai devreme, s-a scarpinat fara sa-l manance, asa ca a mai bagat o fisa si ... a coborat panta ce tocmai o urcase. Normal, nu a mai putut s-o urce la loc, cu toate incercarile mele de copilot de ocazie. Sunt sigur ca daca erai si tu acolo nu-l lasai sa moara singur :ha::ha::ha:

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

1. a fost de asemenea singurul fara Simex care a urcat la ''locul de joaca''. 2. Dar cum spunea si el mai devreme, s-a scarpinat fara sa-l manance, asa ca a mai bagat o fisa si ... a coborat panta ce tocmai o urcase.

3. Normal, nu a mai putut s-o urce la loc, cu toate incercarile mele de copilot de ocazie.

4.Sunt sigur ca daca erai si tu acolo nu-l lasai sa moara singur :ha::ha::ha:

1. ce simex bla bla...e un patrol...:br

2. este evident, pofta vine mancand...hai ca mai poti inca odata:ha::ha:stim din casnicie, nu:ha::ha::ha:

3. normal, daca avea si el un copilot ca lumea, urca din nou fara probleme.:h5

4. no comment:2dr

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Re: Lacul Vulturilor, Tabla Butii - 27-28 noiembrie 2010

Nu pot decat sa va felicit ptr iesirea reusita!!! Imi pare nespus de rau ca nu am putut sa raspund "prezent" la strigarea catalogului facuta de DAVEMA. Merci mult de mesaj dar sunt in uk de sapt trecuta. Sper ca la urmatoarea iesire sa fiu prin preajma si sa particip. Inca o data FELICITARI!!!:br:br:br

Daca noi nu,atunci cine?
Link spre comentariu

Foarte frumos traseul si cu zapada aia este ceva de vis.

Doctore iar te-ai dat cu bugerele pe zapada?

Vad ca a fost si rechinul si ma mir ca a fost cuminte dar sa nu-l deochi.

Rechinu cuminte?? Tu chiar crezi ca a ratat vreo groapa unde sa nu ramana intepenit?

:grin:

Link spre comentariu

:old Sa va fie de bine Domnilor!!!!!!!

Din pacate spatele meu nu ma lasa sa merg asa cum trebuie.....si am fost OBLIGAT sa stau pe langa casa omului....

Am mai pierdut o superiesire! zapada.....aveam si eu ocazia sa imi testez troliul......

Sper sa ma repar foarte repede si sa nu mai ratez astfel de iesiri....

Spiritul meu a fost cu voi!

Link spre comentariu

HD Lacul Vulturilor 27.11.2010.avi

[YOUTUBE]4OEj8cyZ_KA[/YOUTUBE]

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Repun urcarea cu DEFENDER Care efectiv m-a impresionat la modul in care gestioneazaa tractiunea!

daca era si cu folos la urcarea din panta aia cu zapada schimbam masina cu szarkozy!!!

Oricum pregatiti baietii!

Pacat ca nu am apucat sa fac o poza la gadget-urile din portbagajul minune!

S2qUVgtJFOI

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Interesant ca nu tureaza masina deloc si ca traction control isi face treaba!

In gasca "Off-road in Dobrogea", Laur/GLV asigura logistica necesara ... are un arsenal impresionant, are chiar si o ancora ... special adusa pentru ca stiam din filmele voastre ca vom avea de infruntat aceasta panta si nu vazusem copaci! Dar acolo la fata locului ... cei 2 brazi au fost de importanta nationala ... si apoi a fost mai usor/rapid sa tractam decat sa troliem!

La 13.03 primele masini ataca panta buclucasa si la 14.16 incepem sa ne continuam drumul! Iar operatiunea SAVE PATROL a inceput la 12.01 si s-a terminat la 12.39!

Daca nu erau aceste 2 momente ... plimbarea ar fi pierdut din fun!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Am gasit pe youtube un film datat cu 27.11.2010

[YOUTUBE]qR5XQPqe8w8[/YOUTUBE]

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Pai dupa plecarea voastra noi am mai intarziat vreo jumatate de ora. Dintr-o data s-a intunecat si a venit un val de ceata de abia cu greu am reusit sa gasim urmele lasate de voi cu 30 de minute inainte. Nu-i de gluma cu muntele, mai ales iarna!

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Patrolistul a fost un pic dezamagit de ce-a facut, dar nu abandoneaza! Si Toyotistii s-au comportat admirabil cu mine :tk Dar ca "sa spintec" eu cu ala lung, e clar ca-mi trebuie alte gume si troliu.

Link spre comentariu

Pai dupa plecarea voastra noi am mai intarziat vreo jumatate de ora. Dintr-o data s-a intunecat si a venit un val de ceata de abia cu greu am reusit sa gasim urmele lasate de voi cu 30 de minute inainte. Nu-i de gluma cu muntele, mai ales iarna!

Pai noi am plecat pentru ca GLV ne striga de sus de pe creasta ... ca vin nori negrii de furtuna!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Un lucru e sigur: cu muntele nu e de gluma. Dupa plecarea voastra a inceput sa bata vantul mult mai tare si viscolea toata zapada astfel incat eu nu il mai vedeam pe grasu_xxl desi era la 30 m in fata mea. I-am zis prin statie sa se opreasca ca sa nu ne ratacim, mai ales ca doar eu cu el aveam statie iar urmele rotilor deja nu se mai vedeau.. Vorbesc de zona cam de 1 km de dupa cruce. Imi pare rau ca nu am avut copilot sa faca poze, mie sincer nu prea mi-a ars de fotografii atunci.

O sa mai pun niste poze, din pacate doar cateva...

Link spre comentariu

Link spre comentariu

in aceasta zona adevarul este ca la absolut orice schimbare de vreme locul devine superb prin toate fenomenele meteorologice.

intradevar cred ca acesta a fost ultimul sfarsit de saptamana cu noroi si zapada combinat:tk

urmatoarea iesire va fii sigur in zapada:x

Link spre comentariu

Ia uite GLV-ule au aparut vederi cu tine:ha::ha::ha::ha::ha:

Asta mergea vanduta la Bai cum trimitea tataie acasa!!!:ha::ha::ha:

http://i1087.photobucket.com/albums/j480/davema1/vulturi%20la%20zapada/x-1.jpg

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

poze facute de grupul de Vranceni !

http://www.zippermedia.ro/download/lacul_vulturilor.swf

Sincer noi am fost mai pe extrem ... ca doar am avut in grup pe Rechinul(care nu rateaza nici o gaura) si pe GrasulXXL (care ne arata gaurile dar nu inteleg de cum nu ramane in ele )

Sunt 400 de poze ... merita vazute !

Link spre comentariu

@doctoru' Da, ala e:grin:.:tk:tk

La noi a plouat toata noaptea:dr3. Se pare ca azi stam prin casa:cr

nu stam in casa ! tot iesim la o noroiala mica prin zona !:h5:jp1:tr:j

• LJ 7O

Link spre comentariu

HD Tabla Butii 28.11.2010

[YOUTUBE]Zp0DjERCirM[/YOUTUBE]

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

poze facute de grupul de Vranceni !

http://www.zippermedia.ro/download/lacul_vulturilor.swf

Sincer noi am fost mai pe extrem ... ca doar am avut in grup pe Rechinul(care nu rateaza nici o gaura) si pe GrasulXXL (care ne arata gaurile dar nu inteleg de cum nu ramane in ele )

Sunt 400 de poze ... merita vazute !

foarte frumpase poze si graitoare privind greutatea traseului vostru!

bravo!!!:br:br:br

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Din pacate de cateva zile nu am acces la internet acasa, asa ca urmaresc actiunea de pe :cl pe unde apuc.. Dupa multe ore de vizionat poze si filmulete am ajuns la ultimul post din acest topic... Sincer sunt uimit de cum arata tara noastra , de ce vreme ati prins norocosilor :h5 Sa va fie de bine si va doresc cat mai multe iesiri de genul acesteia :wink: :banana

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare