BoZo Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 puneti aici intrebari si poate va pot ajuta eu sau alt membru; lucez in domeniu si poate cunostintele mele va vor fi de ajutor Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: intrebari legislatie(penal, ordine publica, atoaparare etc) In cazul in care, una bucata politist de comuna, rupt de beat, prost de gura si violent fizic ma agreseaza verbal ( si cat pe ce si fizic ) facand abuz de uniforma si fiind in afara orelor de program. Am sanse sa scap cu basma curata daca-l bat mar si-l manjesc cu c***t intru loc public? Mentionez ca nu este gluma, nu fac misto de nici un fel si nu scriu doar de dragul de a scrie. Dar zilele trecute am avut de a face un specimen si cred ca voi mai avea de a face el fiind din acelasi sat cu parinti mei. Si cand vine de la servici, e zmeul zmeilor. Plangere scrisa la cineva mai sus, degeaba ca-i si pilos. Asa barem, il fac de c***t la propriu. Mentionez ca am si eu in familie cativa "cap de creta" si mi-au zis sa stau calm. Multumesc anticipat. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: intrebari legislatie(penal, ordine publica, autoaparare etc) Solutia ta nu este buna... Provoaca-l dar inregistreaza audio-video.Fa-l sa se dea in spectacol si apoi livrezi in internet,media si la emisiunile de scandal.Cu siguranta va avea ceva probleme pe linie de uniforma....Dupa ce sare din uniforma vor fi cu siguranta si altii care vor avea de platit polite...Succes:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: intrebari legislatie(penal, ordine publica, autoaparare etc) mirciulica violenta nu e o solutie; exista tot felul de camere disimulate in obiecte, destul de ieftine; nu conteaza daca e in timpul serviciului sau nu, poate oricand invoca, calitatea de politist; Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: intrebari legislatie(penal, ordine publica, autoaparare etc) @mirciulica ,ai uitat sa ne spui daca era comunitar(de obicei acestia fac probleme)...sti ca de regula is nepoti primarului s-au al secretarului,s.a.m.d. Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: intrebari legislatie(penal, ordine publica, autoaparare etc) Este sef de post la 15 km de casa si vine aproape in fiecare seara sa-si numere succesul la crasma. Un cacat in palarie tot ii bag asa pe sestache...sau ulei de motor. Later edit: am sa caut o solutie sa-l filmez. Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate