ionutzt Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 am stat o saptamana (ca si anul trecut de altfel) pe valea sebesului, capat de transalpina. impreuna cu pretenul floriandan de aici de pe forum am incercat sa exploram un pic zona. ceva zapada, cotetze prea mici si low power nu prea ne-au lasat sa merem mai departe decat ce au desfundat TAF-urile. orisicum zona la fel de superba cum o stiam. am plecat cu gandu ca o sa ma fac mai mare si revin la iarna urmatoare.... cateva poze de calitate slaba, aparatul meu refuza sa mai coopereze. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 aproape dar....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 lacul Oasa complet inghetat :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 Sa va fie de bine.....faina iesirea voastra :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 ultimele concluzie : imi trebuie aparat foto si 32-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 Bravo! Te asigur ca Florian stie o groaza de alte locuri faine! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 fain !!! :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 desi avem cotete mici si subnutrite am urcat mai mult ca orice alt vehicul cu 4 roti :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 he..he... ati avut unelte grele ! numai asa se putea urca !!! :h5 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 ca sa facem talpa mai grea :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 Batranul JACK v-a tinut pe loc,acum inteleg :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 Batranul JACK v-a tinut pe loc,acum inteleg :grin: fals :grin: actioneaza la turatii mici prin cresteri de cuplu :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 fain baieti - felicitari :1 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Super! ...iar daca a-ti ajuns la Oasa a-ti mers ceva, dar nu a-ti ajuns la Obarsie nu? Ionutz - La multi ani! pt azi. Super rino! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Super! ...iar daca a-ti ajuns la Oasa a-ti mers ceva, dar nu a-ti ajuns la Obarsie nu? Ionutz - La multi ani! pt azi. Super rino! ne se putea merge mai departe de 4km de cabana oasa din pricina raului care a iesit din matca si a format cativa km de gheata pe drum si ne-am ferit de ghetus :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate