dany_let Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 In urma inatlnirii de Duminica de la Glina , am fost invitati cu totii la Alexandria de cativa baieti foarte de treaba . Plecarea sa face din Bucuresti la ora 09:00 , inca nu am stabilit locul de intalnire , probabil Petrom ul de la iesire din Buc spre Alexandria . Momentan suntem 5 masini : Dany_let - Nissan Terrano 2 Gury - Nissan Patrol Jeep Suzuky Samurai Defender Traseul dureaza 3- 4 ore , dificultate medie , nu sunt obligatorii Simex urile , exista si zone unde putem sa facem extrem , optional pentru cei care au masini mai pregatite. Baietii din Alexandria ne au promis si un iepure pregatit in mod specific de ei ....nush asta e un fel de bonus :)) Tel meu este : 0722205079 cand aflu mai multe detalii am sa le postez aici :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Alexandria 1 Dec Daca ma primiti si pe mine ma bag si eu cu toyota. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Alexandria 1 Dec Daca nu sunt la munca miercuri...vin si eu cu mitzu. Dar viata la patron "e greu" si... www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Noiembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Alexandria 1 Dec poate sa vina toata lumea !!! facem o caravana de 100 de masini , si incepatori , si profesionisti . nu cum am auzit duminica niste vorbe de la un "profesionist" --- nu vezi domneee ca nu stie , sa nu il mai chemati !!! cine mai are rautati de genul asta sa STEA ACASA DATA VIITOARE :al:al nu s a nascut nimeni invatat ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Alexandria 1 Dec :g:g:g:g:g:g:g:g:g:g:g GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Alexandria 1 Dec poate sa vina toata lumea !!! facem o caravana de 100 de masini , si incepatori , si profesionisti . nu cum am auzit duminica niste vorbe de la un "profesionist" --- nu vezi domneee ca nu stie , sa nu il mai chemati !!! cine mai are rautati de genul asta sa STEA ACASA DATA VIITOARE :al:al nu s a nascut nimeni invatat ! urate cuvinte... dar nu ma mira... peste tot sunt "uameni" d'astia... :uameni Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Alexandria 1 Dec Cred ca ma bag si eu. Masina Pajero SWB 2.5 Daca apar schimbari si nu mai pot veni voi suna. Multumesc Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Noiembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Alexandria 1 Dec da, nu are rost acum sa ne concentram pe asta , eu zic sa ne vedem de intalnirea noastra :tk:2dr:2dr:2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Alexandria 1 Dec eu am gratarul si instrumentele aferente in dotare. Luam si ceva mortaciuni de fript ? sau plecam cu mancarica la pachet si mancam printre gropi ? GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Noiembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Alexandria 1 Dec pai , nush ce sa zic , vedem maine sa vb si cu baietii sa ii intreb si pe ei si postez aici , e posibil sa nu prea fie vreme de gratar. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Alexandria 1 Dec in bucuresti era iconita de zapada..... http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/ROXX0003 Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Re: Alexandria 1 Dec PAI MAI DANY MAI PAI DACA NU FACEM GRATAR TU CE MAI VII,PRIETENII STIE,SI CUM SA NU FACEM GRATAR AI VAZUT TU IEPURE MANCAT DIN MASINA SI DE VIU?:uameni sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Noiembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Alexandria 1 Dec PAI MAI DANY MAI PAI DACA NU FACEM GRATAR TU CE MAI VII,PRIETENII STIE,SI CUM SA NU FACEM GRATAR AI VAZUT TU IEPURE MANCAT DIN MASINA SI DE VIU?:uameni Gratarul este la mine in masina !!! daca facem ....facem !!! :2dr:2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebasd Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Alexandria 1 Dec Vin si eu ...pana la urma unde e punctul de intalnire.La Petrom pe Soseaua Alexandriei ora 9 ramane stabilit? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Alexandria 1 Dec Am vorbit si eu cu dany mai spre pranz si acela era locul de intalnire. EU o sa ajung pe la 9 fara ceva sa dau si de baut cazanului :D Ne vedem acolo! GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Alexandria 1 Dec Salut, cu parere de rau va anunt ca eu nu mai pot veni...se pare ca pentru unele persoane 1 dec este zi de lucru :uameni Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Alexandria 1 Dec Salut, cu parere de rau va anunt ca eu nu mai pot veni...se pare ca pentru unele persoane 1 dec este zi de lucru :uameni Din pacate si eu sunt in aceiasi situatie :( :uameni :uameni :uameni www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebasd Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Alexandria 1 Dec Pana la urma e cu gratar sau nu ..sa nu vin cu mana in ...:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petrutz Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Alexandria 1 Dec daca mai primiti doi zgribuliti si un patrolache am veni si noi.Eu adica, si un prieten pe post copilot.sau ocupant al locului din dreapta...:) imi trebuie mt-uri? Live life! Jimny z3 spre m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Alexandria 1 Dec Toata lumea sa vina maine la 9 sa fim cat mai multi,facem si gratar daca sta ploaia daca nu restaurant rustic foarte frumos in alexandria,cred ca trebuie ceva roti ca cam ploua in rest voiosie sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Alexandria 1 Dec :h5aM vb acum la alexandria ne asteapta pe la 10 30 acolo la intrare in petrom,noi ne grupam la 9 la petromul spre alexandria de langa autogara rahova,despre mancare au zis sa nu ne facem probleme ca aduc ceva vanat ei si daca o fi de jale afara mergem la restaurantul rustic,nu murim noi de foame asa ca hai baieti la 9 la petrom cu mic cu mare:h5 sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Noiembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Alexandria 1 Dec eu vin cu luminile....la 9 proiectoare....zic ca facem carnea pe ele !!! :2dr:2dr:2dr:2dr:2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 (editat) Re: Alexandria 1 Dec frumos dar cam scurta iesirea am avut parte de trolieri, cascadorii, inamoliri (pariuri) :)) si mult frig, dar ne-am incalzit dupa cu un vinisor fiert si un PESTE cu mujdei si mamaligutza :2dr mai organizati ceva weekendul asta ? daca da sper sa ma primiti si pe mine chiar daca nu am o masina asa de preparata ca ale voastre (pasiunea e mare) Editat Decembrie 1, 2010 de Nivaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Alexandria 1 Dec frumos dar cam scurta iesirea am avut parte de trolieri, cascadorii, inamoliri (pariuri) :)) si mult frig, dar ne-am incalzit dupa cu un vinisor fiert si un PESTE cu mujdei si mamaligutza :2dr hai mai fratilor si cu ceva instantanee.!...sa vedem si noi ce si cum...... ca suntem curiosi:h5 P.S. Sa fie si ceva poze cu vanatul ca tare ne e dor sa vedem cum mai arata(viu sau mort?):banana Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Alexandria 1 Dec ce vanat.... noroiul a fost la putere :D si pestele prins de Dany in mlastina de la sfarsit :D. Din pacate camera mea iarasi a mers din ^&%* prin urmare nu va pot oferi nimic, dar o sa vina ceilalti :D GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate