Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Alexandria 1 Dec

dany_let

Postări Recomandate

Re: Alexandria 1 Dec

eu am prins 2 carasi acolo in mlastina , incerc sa pun niste poze facute cu tel , nu am primit pozele de la copilot inca :

@ Niva- cand organizam ceva, esti invitatul nostru , la fel toti pasionatii de offroad , cu masini mai mult sau mai putin pregatite....

stiu ce inseamna sa ai o masina nepregatita si sa te trimita lumea acasa ca nu faci fatza ;)

cu noi nu pleaca nimeni acasa...nu ramane nimeni in urma :2dr:2dr:2dr:2dr

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu am prins 2 carasi acolo in mlastina , incerc sa pun niste poze facute cu tel , nu am primit pozele de la copilot inca :

@ Niva- cand organizam ceva, esti invitatul nostru , la fel toti pasionatii de offroad , cu masini mai mult sau mai putin pregatite....

stiu ce inseamna sa ai o masina nepregatita si sa te trimita lumea acasa ca nu faci fatza ;)

cu noi nu pleaca nimeni acasa...nu ramane nimeni in urma :2dr:2dr:2dr:2dr

eu unul m-am simtit extraordinar de bine sunteti super de gasca si deabia astept urmatoarea iesire si va promit ca o sa va ajung din urma la dotari offroad. :banana:banana:banana

Link spre comentariu

Sper ca a fost cel putin un sfert din asteptarile voastre.Va multumim ca ati venit....eu iar m-am dezbracat la usa :D...a fost destul de frumos si ca spectator :p

PS : Caut gip da nu gasiesc..caut gip da nu gasiesc,toate gipurili sa apelieze la mineee :))

:lr Land Rover Defender
Link spre comentariu

asa e unii invidiosi,lasa ca in viata asta o sa aveti parte si de masini dar usor usor nu poti avea nissan din prima faci scoala intai si dupe treci la patroli si nissani:uameni

sunt mandru ca sunt patrol
Link spre comentariu

Stimati tovarasi si pretini.

Eu personal si accelerat m-am simtit nemaipomenit alaturi de voi.Ne-ati facut o primire si o organizare excelenta, in calitate de gazde, iara noi, ca invitati , speram ca macar ceva spectacol am facut.cel putin , noi, astia minoritari, cu patroalele am incercat sa va rapim si cate o aplauza :)

poznele le gasiti mai jos, urmeaza sa uploadez si ceva filmulete

http://picasaweb.google.com/petru.pacuraru/OffroadSession?authkey=Gv1sRgCNbkvJ-CgZPOMQ&feat=directlink

Live life!

Jimny

z3 spre m

Link spre comentariu

Rasul ala nu e al meu ...eu defapt luasem pe cineva in brate de frica atunci cind am vazut dihania in 2 labe(...roti).

Ptr Patrol inca nu sant pregatit `sufleteste` .. astept al 13 salariu de liber profesionist acum in decembrie :grin:

..a si apropo noi nu terminam asa iesirea ..:x o terminam asa :2dr ...sotiile nu au cum sa stie ca defapt nu ai ramas intepenit,ci te-ai tarat pana acasa :ha:

Editat de ciumegu
:lr Land Rover Defender
Link spre comentariu

asa e unii invidiosi,lasa ca in viata asta o sa aveti parte si de masini dar usor usor nu poti avea nissan din prima faci scoala intai si dupe treci la patroli si nissani:uameni

:g:g:g:wink:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare