Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Alexandria 1 Dec

dany_let

Postări Recomandate

In urma inatlnirii de Duminica de la Glina , am fost invitati cu totii la Alexandria de cativa baieti foarte de treaba .

Plecarea sa face din Bucuresti la ora 09:00 , inca nu am stabilit locul de intalnire , probabil Petrom ul de la iesire din Buc spre Alexandria .

Momentan suntem 5 masini :

Dany_let - Nissan Terrano 2

Gury - Nissan Patrol

Jeep

Suzuky Samurai

Defender

Traseul dureaza 3- 4 ore , dificultate medie , nu sunt obligatorii Simex urile , exista si zone unde putem sa facem extrem , optional pentru cei care au masini mai pregatite.

Baietii din Alexandria ne au promis si un iepure pregatit in mod specific de ei ....nush asta e un fel de bonus :))

Tel meu este : 0722205079

cand aflu mai multe detalii am sa le postez aici :tk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Alexandria 1 Dec

poate sa vina toata lumea !!! facem o caravana de 100 de masini , si incepatori , si profesionisti .

nu cum am auzit duminica niste vorbe de la un "profesionist" --- nu vezi domneee ca nu stie , sa nu il mai chemati !!!

cine mai are rautati de genul asta sa STEA ACASA DATA VIITOARE :al:al

nu s a nascut nimeni invatat !

Link spre comentariu

poate sa vina toata lumea !!! facem o caravana de 100 de masini , si incepatori , si profesionisti .

nu cum am auzit duminica niste vorbe de la un "profesionist" --- nu vezi domneee ca nu stie , sa nu il mai chemati !!!

cine mai are rautati de genul asta sa STEA ACASA DATA VIITOARE :al:al

nu s a nascut nimeni invatat !

urate cuvinte... dar nu ma mira... peste tot sunt "uameni" d'astia... :uameni

Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare

Daihatsu Feroza 1.6L - 1994

Link spre comentariu

eu am gratarul si instrumentele aferente in dotare. Luam si ceva mortaciuni de fript ? sau plecam cu mancarica la pachet si mancam printre gropi ?

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

PAI MAI DANY MAI PAI DACA NU FACEM GRATAR TU CE MAI VII,PRIETENII STIE,SI CUM SA NU FACEM GRATAR AI VAZUT TU IEPURE MANCAT DIN MASINA SI DE VIU?:uameni

Gratarul este la mine in masina !!! daca facem ....facem !!! :2dr:2dr:2dr

Link spre comentariu

Am vorbit si eu cu dany mai spre pranz si acela era locul de intalnire. EU o sa ajung pe la 9 fara ceva sa dau si de baut cazanului :D

Ne vedem acolo!

Link spre comentariu

Toata lumea sa vina maine la 9 sa fim cat mai multi,facem si gratar daca sta ploaia daca nu restaurant rustic foarte frumos in alexandria,cred ca trebuie ceva roti ca cam ploua in rest voiosie

sunt mandru ca sunt patrol
Link spre comentariu

:h5aM vb acum la alexandria ne asteapta pe la 10 30 acolo la intrare in petrom,noi ne grupam la 9 la petromul spre alexandria de langa autogara rahova,despre mancare au zis sa nu ne facem probleme ca aduc ceva vanat ei si daca o fi de jale afara mergem la restaurantul rustic,nu murim noi de foame asa ca hai baieti la 9 la petrom cu mic cu mare:h5

sunt mandru ca sunt patrol
Link spre comentariu

frumos dar cam scurta iesirea

am avut parte de trolieri, cascadorii, inamoliri (pariuri) :)) si mult frig, dar ne-am incalzit dupa cu un vinisor fiert si un PESTE cu mujdei si mamaligutza :2dr

mai organizati ceva weekendul asta ?

daca da sper sa ma primiti si pe mine chiar daca nu am o masina asa de preparata ca ale voastre (pasiunea e mare)

Editat de Nivaru

Link spre comentariu

frumos dar cam scurta iesirea

am avut parte de trolieri, cascadorii, inamoliri (pariuri) :)) si mult frig, dar ne-am incalzit dupa cu un vinisor fiert si un PESTE cu mujdei si mamaligutza :2dr

hai mai fratilor si cu ceva instantanee.!...sa vedem si noi ce si cum...... ca suntem curiosi:h5

P.S. Sa fie si ceva poze cu vanatul ca tare ne e dor sa vedem cum mai arata(viu sau mort?):banana

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

ce vanat.... noroiul a fost la putere :D si pestele prins de Dany in mlastina de la sfarsit :D.

Din pacate camera mea iarasi a mers din ^&%* prin urmare nu va pot oferi nimic, dar o sa vina ceilalti :D

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare