Nivaru Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Alexandria 1 Dec vanatul il mai lasam la macerat pana data viitoare, a fost cam frig si a si plouat nu a fost vreme propice pt gratare :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Decembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Alexandria 1 Dec eu am prins 2 carasi acolo in mlastina , incerc sa pun niste poze facute cu tel , nu am primit pozele de la copilot inca : @ Niva- cand organizam ceva, esti invitatul nostru , la fel toti pasionatii de offroad , cu masini mai mult sau mai putin pregatite.... stiu ce inseamna sa ai o masina nepregatita si sa te trimita lumea acasa ca nu faci fatza ;) cu noi nu pleaca nimeni acasa...nu ramane nimeni in urma :2dr:2dr:2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Decembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2010 (editat) Re: Alexandria 1 Dec cateva poze.... http://img411.imageshack.us/img411/3126/img01413201012011242.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img139.imageshack.us/img139/7843/img01415201012011402.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img98.imageshack.us/img98/791/img01417201012011413.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img340.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img340/1427/img01420201012011436.jpg&via=mupload http://img340.imageshack.us/img340/1427/img01420201012011436.jpg Uploaded with ImageShack.us Editat Decembrie 1, 2010 de dany_let Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Alexandria 1 Dec eu am prins 2 carasi acolo in mlastina , incerc sa pun niste poze facute cu tel , nu am primit pozele de la copilot inca : @ Niva- cand organizam ceva, esti invitatul nostru , la fel toti pasionatii de offroad , cu masini mai mult sau mai putin pregatite.... stiu ce inseamna sa ai o masina nepregatita si sa te trimita lumea acasa ca nu faci fatza ;) cu noi nu pleaca nimeni acasa...nu ramane nimeni in urma :2dr:2dr:2dr:2dr eu unul m-am simtit extraordinar de bine sunteti super de gasca si deabia astept urmatoarea iesire si va promit ca o sa va ajung din urma la dotari offroad. :banana:banana:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Decembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Alexandria 1 Dec oricand ai nevoie de sfaturi nu ezita sa intrebi ...sa nu patesti ca altii care au cam aruncat cu banii in necunostinta de cauza ( EU ADICA ) :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciumegu Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Alexandria 1 Dec Sper ca a fost cel putin un sfert din asteptarile voastre.Va multumim ca ati venit....eu iar m-am dezbracat la usa :D...a fost destul de frumos si ca spectator :p PS : Caut gip da nu gasiesc..caut gip da nu gasiesc,toate gipurili sa apelieze la mineee :)) :lr Land Rover Defender Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Decembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Alexandria 1 Dec baga un anunt la cumparari si o sa te asalteze baietii cu oferte :top Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Alexandria 1 Dec hai baietii cu filmuletele stiti reteta aia OAIE LA GROAPA? avand in vedere vremea cainoasa am facut doar PATROL la groapa... :grin::grin::grin: hai si cu pozele :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Alexandria 1 Dec Pardon... era Nissan la groapa :D care de fapt erau 2... unu mai mare si unu mai mic :) GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Decembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Alexandria 1 Dec alea au fost la balta , la pescuit :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Alexandria 1 Dec asa e unii invidiosi,lasa ca in viata asta o sa aveti parte si de masini dar usor usor nu poti avea nissan din prima faci scoala intai si dupe treci la patroli si nissani:uameni sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petrutz Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Alexandria 1 Dec Stimati tovarasi si pretini. Eu personal si accelerat m-am simtit nemaipomenit alaturi de voi.Ne-ati facut o primire si o organizare excelenta, in calitate de gazde, iara noi, ca invitati , speram ca macar ceva spectacol am facut.cel putin , noi, astia minoritari, cu patroalele am incercat sa va rapim si cate o aplauza :) poznele le gasiti mai jos, urmeaza sa uploadez si ceva filmulete http://picasaweb.google.com/petru.pacuraru/OffroadSession?authkey=Gv1sRgCNbkvJ-CgZPOMQ&feat=directlink Live life! Jimny z3 spre m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petrutz Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Alexandria 1 Dec ciumegu, care e pluralul de la un patrol? doua? doua...? doua patroale? de esti pregatit pentru un patrol, ti-l dau o tura :) Live life! Jimny z3 spre m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petrutz Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 (editat) Re: Alexandria 1 Dec si filmuletul cu saritura mea: enjoy! Editat Decembrie 2, 2010 de Astral Live life! Jimny z3 spre m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciumegu Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 (editat) Re: Alexandria 1 Dec Rasul ala nu e al meu ...eu defapt luasem pe cineva in brate de frica atunci cind am vazut dihania in 2 labe(...roti). Ptr Patrol inca nu sant pregatit `sufleteste` .. astept al 13 salariu de liber profesionist acum in decembrie :grin: ..a si apropo noi nu terminam asa iesirea ..:x o terminam asa :2dr ...sotiile nu au cum sa stie ca defapt nu ai ramas intepenit,ci te-ai tarat pana acasa :ha: Editat Decembrie 2, 2010 de ciumegu :lr Land Rover Defender Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Alexandria 1 Dec .....saracu patrol, sa te uiti atent in zilele urmatoare la omocinetica:wink:, daca nu a inceput sa curga, va curge...... p.s.....sa va fie de bine plimbarea:2dr Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanclinciu Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Alexandria 1 Dec Mai jos aveti cateva filmulete. Calitatea nu e grozava, e filmat cu telefonul. http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catapoli Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Alexandria 1 Dec Bravo baieti,frumoasa iesirea ...pacat ca am fost plecat din oras...ca veneam si eu pe acolo(fara masina).data viitoare sper sa vin.Bafta 2005 FREELANDER TD4 AUTOMAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Alexandria 1 Dec Mai jos aveti cateva filmulete. Calitatea nu e grozava, e filmat cu telefonul. http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum buna, nu pot sa intru, imi cere id si parola la youtube. cum fac? mercic sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Alexandria 1 Dec buna, nu pot sa intru, imi cere id si parola la youtube. cum fac? mercic Iti faci cont pe youtube......cu ID si parola..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Alexandria 1 Dec Iti faci cont pe youtube......cu ID si parola..... :g:g:g:g:ha::ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Alexandria 1 Dec :g:g:g:g:ha::ha::ha::ha: Sau iti folosesti username si parola de la gmail.com :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanclinciu Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Alexandria 1 Dec daca intri pe user razvanclinciu le vezi pe toate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Alexandria 1 Dec asa e unii invidiosi,lasa ca in viata asta o sa aveti parte si de masini dar usor usor nu poti avea nissan din prima faci scoala intai si dupe treci la patroli si nissani:uameni :g:g:g:wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate