Astral Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Bara de sus, cu butoanele "Mesaje noi/Mesaje private/Intrebari frecvente/Calendar/Comunitate etc.....", in momentul cand se actioneaza butonul "Mesaje noi", dispare si in pagina cu listarea mesajelor noi, nu mai apare......de-abia dupa ce citesti unul din posturi, reapare din nou......Inainte era vesnic sus, pe orice pagina te aflai....... Nu se poate sa fie la fel si acuma ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Cand dau click pe nume utilizator si apoi pe 'Find all posts', imi arata doar unul singur, respectiv cel de dupa modificarea site-ului. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAZ Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului titlul subiectului nu ar putea avea o alta culoare? parca sunt nuante prea apropiate intre mesaje si informatiile de sub ele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Optiunea "Find all posts" din profilul unui user e.....defecta : nu afiseaza deloc toate posturile ! De ex., userul @marchidan apare cu 3 posturi afisate sub ID, iar la "Find all posts" este listat doar un singur post !!! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59145-vand-mitsubishi-pajero-2.5D&p=651150#post651150 Optiunea asta fiind defecta, nu mai pot verifica rapid nici macar daca userul respectiv are primul post la "Prezentarea membrilor"..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului se poate schimba skinul? as prefera scris negru pe fond alb. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Asa cum s-a mai spus, si eu prefer tot nuanta de negru de la fundalul precedent. E mai usor sa vezi delimitarea intre mesaje.Si inca ceva: Nu imi mai apare mesajul.acela cu "Aceasta pagina contine mesaje citite"...( nu mai stiu exact care era formularea) Acum chiar daca am intrat in urma cu 2 ora si intru din nou la interval de 2 ore nu delimiteaza mesajele noi din ultimele 2 ore. Cu respect, Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Motorul de cautare e difect. Incerc sa gasesc un topic, se numea, "cel mai mic samurai" sau ceva asemanator si nu imi gaseste nimic. De asemenea, daca ii dau sa caute " samurai" imi intoarce 8 rezultate. Inainte imi intorcea cateva zeci de pagini. Spor! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Nu gasesc butonul echivalent pt. "Mesajele de azi". La "Mesaje noi" nu aduce toate mesajele scrise. Tot nu-l gasesc ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului ceea ce spune sorin consider si eu ca este util, inainte iti spunea cand ai avut ultima logare, iar la mesaje noi, contine referinta privind mesajele deja parcurse la ultima logare. spor la munca si felicitari pt munca depusa. isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului @vstef_is a inceput sa lucreze !!! Uitati-va la bara de sus !!! Multumim Stef !!! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moroiu Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Fara suparare, am si eu de comentat ceva. Skin-ul actual arata mult mai bine, dar este foarte greoi si obositor (daca vreti va pot da si argumente de specialitate sau logice, dar prefer sa nu fie cazul). Il preferam pe cel de acum ceva zile. Era mai simplu si navigai mai usor, cu alte cuvinte isi facea treaba, si cred ca asta conteaza - ca si la offroad, degeaba ai masina "tunarita" cu tot felul de accesorii daca nu poate urca un deal. De curiozitate, de ce l-ati tunat? A costat ceva sau, daca tot a venit iarna, aveti mai mult timp liber (nu mai iesiti la namoale) si nu aveti ce face? :x Ma zgaiesc dupa Samuraie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului eu unul as prefera sa stea cineva 5 minute sa activeze pluginul facebook conect.... nu de alta dar sunt adeptul single sign on si mi se pare mult mai ok sa te logezi odata pste tot... GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului @vstef_is a inceput sa lucreze !!! Uitati-va la bara de sus !!! Multumim Stef !!! :h5 da, acum 6 zile.... fara suparare, este un pas (chiar mare) inapoi, din punctul meu de vedere. din ciclul "ce e bun tre' sa dispara". ala vechi mergea bine. greu de urmarit, obositor la ochi, cautarea nu functioneaza, se incarca greu de am crezut ca mi s-a stricat compu', "Toate Mesajele Noi" ar trebui sa fie "Incearca, Poate Azi Ai Noroc"...si or mai fi si altele.. eu nu vad progresul. sincer. oricum, mie mi-ati facut un bine. intru mai rar si scotocesc mai putin => muncesc mai mult pt. firma:ha::ha::ha: L.E. nici acest thread nu apare la mesaje noi, dupa ce am postat, il gasesc doar la topicuri urmarite. Dar eu nu am urmarit (postat in) TOATE topicurile de pe acest forum, si poate m-ar interesa ce scrie in vreun topic, chiar daca eu nu am postat in el. dar daca nu apare la mesaje noi, si nici la topicuri urmarite, unde vad ca s-a scris ceva nou? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Am gasit solutia ca sa mearga search-ul. Cauti pe google si in unele cazuri te duce pe forum. Si mie mi se pare un pas inapoi. Parte buna e ca nu mai intru asa de des pe forum si crede nevasta-mea ca mi-a venit mintea la cap. Imi pare rau ca nu am macar un print screen cu varianta veche, asa... de dragul vremurilor de demult. SARBATORI FERICITE la toata lumea. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Am gasit solutia ca sa mearga search-ul. Cauti pe google si in unele cazuri te duce pe forum. Si mie mi se pare un pas inapoi. Parte buna e ca nu mai intru asa de des pe forum si crede nevasta-mea ca mi-a venit mintea la cap. Imi pare rau ca nu am macar un print screen cu varianta veche, asa... de dragul vremurilor de demult. SARBATORI FERICITE la toata lumea. Print-screen-uri sunt in tutorialele din Prezentarea forumului...... Asa m-am chinuit la ele, ca acuma mi-e mila sa le sterg, desi acum sunt inutile..... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Oameni buni (si nu numai)... Stim care sunt problemele noului forum. Aceste probleme vor fi rezolvate. Ideea e ca aceasta iau mult timp iar noi mai aveam si job-uri, familii sau alte obligatii de care trebuie sa ne ocupam acum. Si pe mine ma deranjaza (chiar ma enerveaza) problemele existente pt ca si eu sunt utilizator al forumului dar eu personal nu le pot rezolva decat in mica masura. Ideea e ca stim ca nu e ok si nu va ramane asa. Veti vedea in timp si imbunatatirile acestei ultime variante de forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Max....te intelegem, ba mai mult, te si credem pt ca vedem cu ochii nostri cum te chinui sa-i dai de cap......ca iese altceva decat vrei, asta e, se mai intampla si la case mai mari.........:ha::ha::ha: Poate unora le place asa cu galben.......:ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Va rog: VREAU inapoi butonul cu mesaje de azi Daca ai citit un topic si nu stii unde era, tre sa il cauti ceva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 (editat) Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Ai sa razi....un astfel de buton stii cand apare ? Doar dupa ce citesti TOATE mesajele postate !!! Parol ! L-am vazut eu alaturi de mesajul "No new posts" sau asa ceva......vezi poza..... Editat Decembrie 26, 2010 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Ma rog, daca tu zici ca e bine asa... atunci asa sa ramana!! Eu zic ca nu ar trebui sa fie nevoie sa citesti toate mesajele ca sa le vezi pe cele din ultimele 24 de ore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului N-am zis ca e bine.....si mie imi lipseste butonul ala si nu numai...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacaliciossu Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Daca uiti parola ( eu am avut-o scrisa in palma ...dar s-a sters in cateva luni....chiar nu inteleg de ce...:ha:)....nu exista ''buton'' de recuperare a acesteia....:sr Din acest motiv am fost nevoit sa-mi fac un cont nou Rog pe aceasta cale un moderator sa-l stearga pe cel vechi care era cu un singur ''s'' : pacaliciosu. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Daca uiti parola ( eu am avut-o scrisa in palma ...dar s-a sters in cateva luni....chiar nu inteleg de ce...:ha:)....nu exista ''buton'' de recuperare a acesteia....:sr Din acest motiv am fost nevoit sa-mi fac un cont nou Rog pe aceasta cale un moderator sa-l stearga pe cel vechi care era cu un singur ''s'' : pacaliciosu. Multumesc Daca mai stii cu ce mail ti-ai facut vechiul cont , se poate recupera si acela..... Hotarasti care cont vrei sa ramana si ii dai un mail lui Max pe adresa : max@club4x4.ro :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
armand18us Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Salut, am gasit si eu unul :) (bug) metoda de reproducere: Click pe Suzuki, click pe pagina 11. Dupa cum se vede in poza atasata se strica paginarea ( doar sus, jos este ok). browser: Chrome Rezolutie: 1440x900 Din ce am vazut, daca se umbla la marimea ferestrei...apare mai des.. :tk Pajero Sport 2004 2.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Nu merge copiata discutia din "telenovele" aici?? Fara off-uri binenteles.. M-am chinuit o ora sa scriu ceva ca apoi sa aflu ca s-a inchis discutia ca doi nu se iubesc.. Toata discutia este sugestie pt imbunatatirea forumului. Un om a venit cu o idee altii au raspuns, doi se cearta si s-a terminat treaba.. slp As copia mesajul meu scris, nepublicat dar salvat... numai ca ar fi ca nuca in perete acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate