Yonutz Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului @Mariuse ... Bun ...intru si in topicul ala si fac putina curatenie ... La multi ani in avans ptr Sambata. Deja i-am promis lui Tavi ca ma vad cu el. As vrea sa ma vad cu amandoi ... exact ca trei prieteni. Promit ca nu o sa incerc sa va impac. Lasam dracu de fiare si de alte prostii deoparte ...Vb. despre femei ? Ok? ... :grin: Si iti explic si cum e cu CIS-ul ala pe care am auzit ca ti-l doresti sa-l iei repede.:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului @Max , ''Nu inteleg de ce doresti ca sa muti un scandal de pe forumul vostru pe acest forum. Va rog sa va rezolvati problemele interne acolo la voi, nu aici.'' Cu tot respectul nu exista NICI un scandal la noi pe forum ... si daca era nu il facem public aici din respect pentru acest Forum Club 4x4 ... crede-ma suntem cu Bun Simt si cei 7 ani de acasa .... ne pare rau si ne cerem scuze daca nu ati inteles ce am vrut sa spunem ... Numai bine .... De ceva vreme se isca din ce in ce mai des tot felul de scandaluri intre membrii forumului din Ramnicu Valcea Probabil ca am inteles gresit dar din fraza de mai sus, asta am retinut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 (editat) Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Este vorba despre membri acestui forum Club4X4 avand ca locatie Ramnicu Valcea. Imi pare rau ca nu m-am facut inteles. Editat Ianuarie 24, 2011 de Catalin.V Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Da, si Max s-a referit la ce a scris Tyh mai sus : ca voi, cei din Rm.Valcea, desi aveti forumul vostru , va certati pe ACEST forum si nu acolo , pe forumul vostru !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Gata, problema e lamurita. Baietii au promis ca nu se mai ia de gat aici pe forum (ambele tabere)! :h5Si topicul cu pricina a fost 100% curatat! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Un buton de semnalizare catre moderatori a faptului ca un utilizator a incalcat regulamentul ar fi bine venit si poate ne-ar scuti de penalizari/ban/etc. Acesta poate fi pus langa quote. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Un buton de semnalizare catre moderatori a faptului ca un utilizator a incalcat regulamentul ar fi bine venit si poate ne-ar scuti de penalizari/ban/etc. Acesta poate fi pus langa quote. Asta ca sa fim un fel de turnatori secreti....Si asa daca citesti o sa observi ca sunt gramezi de useri"binevoitori"care din exces de zel,averizand un alt user de offtopic sau ca a uitat sa se prezinte,nu face altceva decat sa incalce si el regulamentul! Eu personal daca as fi moderator mai degraba as avertiza pe cei fac astfel de avertizari ,decat pe noii useri care macar au o scuza... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Daca toti userii ar fi corecti si ar citi macar odata regulamentul (care a intervenit intrucat unii au depasiti anumite limite) atunci totul ar fi roz. Se pot sesiza moderatorii sau adminii ptr pm ...si nu se poate considera turnatorie ...mai degraba interes din partea userilor ptr a se indrepta anumite probleme. De ce plecati de la premiza ca un moderator sau admin e militian pe forum? Nu, el se straduieste sa mentina ordinea, sa informeze si sa cristalizeze informatia chiar daca o parte din useri subiectiv il acuza de tot felul de chestii ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului poate ati urmarit aseara la TV povestea maestrului Visan referitor la rigiditatea in gandire a unor concetateni (voia sa plateasca locul de parcare al masinii personale dar nu avea decat copie dupa cartea masinii si a fost respins). putin flexibilitate nu strica nimanui ... doar asta urmarim...cel putin la suspensie :grin: nu cred ca se numeste turnare faptul ca moderatorii sunt instiintati privind incalcarea regulamentului, asta daca vrem ca sistemul acesta sa functioneze. oricum, decizia ramane la latitudinea lor... ps: a nu se face confuzia intre sistemul acesta (forumul) si sistemul in care traim... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Daca toti userii ar fi corecti si ar citi macar odata regulamentul (care a intervenit intrucat unii au depasiti anumite limite) atunci totul ar fi roz. Se pot sesiza moderatorii sau adminii ptr pm ...si nu se poate considera turnatorie ...mai degraba interes din partea userilor ptr a se indrepta anumite probleme. De ce plecati de la premiza ca un moderator sau admin e militian pe forum? Nu, el se straduieste sa mentina ordinea, sa informeze si sa cristalizeze informatia chiar daca o parte din useri subiectiv il acuza de tot felul de chestii ... Ai perfecta dreptate insa cred ca sunt suficienti moderatori care sa vegheze asupra respectarii regulamentului forumului si ca nu mai este nevoie si de "ajutor" din partea userilor. Incalcarile de regulament cele mai des intalnite sunt acelea in care un membru NOU uita sa se prezinte,posteaza la vanzari,face reclama,etc.... In cazul membrilor mai "vechi" nu am prea vazut sa se intervina din partea semenilor,ci doar din partea moderatorilor. Ar fi culmea sa ma leg eu de X ca vinde nu stiu mai ce fara sa fie "vanzator autorizat" sau mai stiu eu ce face....si asta deoarece 1.nu e problema mea 2.nu vreau sa-mi umple gratis frigiderul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului @Costi Vin-o cu ceva "element concret" si se va interveni daca este cazul. Te asigur ca atat userii vechi cat si cei noi beneficiaza de acelasi tratament. Moderatorii intervin ptr ca asta e menirea lor pe forum. Jobul de moderator presupune munca. Daca exista ajutor din partea voastra a userilor asta inseamna ca VA PASA. Cat despre partea cu carnea: suntem constienti ca nu toata lumea e multumita de actiunile noastre. Nici un moderator nu cred ca activeaza aici dupa principiul "nu ma bag, ca imi iau carne"! Aceeasi principiu ar trebui sa fie valabil si la voi. Daca ne dorim cu toti sa ajutam cumva la ordine, cristalizarea informatiei samd consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Bagati toate sugestiile si problemele, se vor rezolva in cursul zilei de astazi, inclusiv contrastul la lista de topicuri care si pe mine ma deranjeaza. Pasajul citat e din 10 decembrie 2010. Culorile inca sunt la fel. Mie imi e tot greu de urmarit forumul in configuratia actuala. Ma refer la contrast si culori. Se poate face o varianta de scris negru pe fond alb? Sau trebuie sa ma obisnuiesc sa fac laba ... gastii. dictionar: laba ... gastii = ridurile alea fine din capatul exterior al ochiului, cauzate de incruntarea ochilor. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului nu am gasit topic dedicat, deci intreb aici: asa cum punctele de penalizare se sterg dupa o anumita perioada, va rog sa ne spuneti care este perioada de gratie in cazul nostru. am gasit doar asta : Actualizeaza-ti semnatura ca a expirat penalizarea........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Vezi in profilul tau...... Sub fiecare ID se poate vedea cate avertismente are fiecare user.....probabil ca eu i-am transmis unui user sub al carui ID nu mai figura nici un avertisment, deci expirase..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului fratilor, mie mi s-au inverzit rau de tot toate titlurile topicurilor, de nu mai vad nimic clar, si nu-s nici beat si am si vederea foarte buna :grin: va rog reveniti la cacaniul de dinainte!!! :al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Nu cred ca,culorile sunt problema ci marimea fonturilor.culoarea verde dupa parerea mea este Ok."problema" insa dupa parerea mea o reprezinta marimea fontului.Chiar daca titlul este bolduit cred ca ar trebuii sa fie putin mai mare...actualmente are aceeasi marime cu cel al autorului topicului . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Revin cu o rugaminte mai veche..creearea unui thread despre vopsele si vopsit...pe langa asta la ''tehnic'' ar merge si un tutorial cu info generale despre montaj troliu (generale si nu despre tipuri si variante constructive in parte,doar ceea ce ar trebui urmarit la montarea unui troliu,ce si cum)indiferent de masina...si ca sa merg mai departe ar trebui si un tutorial despre roll cage/roll bar - ce scop are si cum trebuie facut in asa fel incat sa aibe efect pentru scopul menit (aici ar include 2 categorii...masina de teren inchisa si deschisa...) P.S. nu de altceva dar cautand pe forum eu personal nu am gasit decat pareri pro si contra roll/barr/cage, nici o solutie despre vopsit,sii ''z'' cazuri despre cum montam troliu... Pun pariu ca la Pajero ,Vitara ,LC...troliu se monteaza la fel...acealeasi tip de prinderi,suduri,taieri ca si la sami,patrol...etc... Ar fi interesant sa stim daca troliul in fortza torsioneaza,daca da ...de ce...de ce e important sa ii facem legatura de sasiu si nu doar de bara fata...etc...oricum un tutorial despre cum facem modificari usoare ale masinii merita..in primul rand se evita zeci de intrebari/topic,sau nu s-ar mai crea topicuri gen ''cum montez troliu la X masina''... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DonHacker Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Daca tot imi stergeti posturile de pe anumite topicuri,v-as ruga sa nu mai imi vina notificare de mesaje noi aparute pe topicurile respective. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Am observat ca: Forumul merge din ce in ce mai greu pe PC. Forumul nu l-am putut citi pe PDA. Am incercat si alte forumuri in ambele cazuri si au mers ok. 1 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Am observat si eu,forumul este foarte "greu".De pe telefon nici o sansa sa verific vreun mesaj,dureaza si 10 minute,apoi se intrerupe. Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Daca tot imi stergeti posturile de pe anumite topicuri,v-as ruga sa nu mai imi vina notificare de mesaje noi aparute pe topicurile respective. Posturile se sterg din urmatoarele motive: -mesaje offtopic -mesaje de umplutura -mesaje neconforme Chestia cu notificarea cred ca ti-o poti elimina din panoul utilizatorului. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Salut, vin si eu cu o sugestie, as vede cu ochi buni, si cred ca nu numai eu, si anume la capitolul ,,Tehnica,,-discutii tehnice alaturi de Mecanica, Electricitate, Modificari sa existe separat si sectiunea Do it your self. Ma gandesc numai la posturile DY ale lui Patrolator si nu numai , ce bine ar fi sa fie toate intr-un singur loc. Daca nu am zis bine tac din gura in schimb daca am zis bine accept o bere:grin:. Multumesc, ALEX. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Consider buna ideea ta si subscriu la ea,insa consider ca si asa sunt muuult prea multe categorii si deja trebuie sa fi expert in forum pentru a sti unde postezi!!! Sa zicem ca-ti montezi/sau vrei sa-ti montezi singur troliul/proiectoarele...unde postezi?....................la elecricitate???? la modificari????? sau la DIY. Sau daca iti confectionezi o bara....diy sau modificari....sau suzuki sau toyota. Sunt prea multe categorii.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Consider buna ideea ta si subscriu la ea,insa consider ca si asa sunt muuult prea multe categorii si deja trebuie sa fi expert in forum pentru a sti unde postezi!!! Sa zicem ca-ti montezi/sau vrei sa-ti montezi singur troliul/proiectoarele...unde postezi?....................la elecricitate???? la modificari????? sau la DIY. Sau daca iti confectionezi o bara....diy sau modificari....sau suzuki sau toyota. Sunt prea multe categorii.... Eu m-am gandit cam in felul urmator: - pai daca vrei sa-ti montezi singur troliu pe un parero mk2 de ex as vrea sa poti gasii la sectiunea DY un post numit ,,DY-supot troliu mk2,, asta dac nu vrei sa-ti cumperi suport troliu - daca vrei sa-ti montezi proiectoarele si nu vrei sa cumperi light bar cauti ,,DY-light bar mk2,, - la electricitate de ex vb despre probleme electrice - daca vrei sa-ti confectionezi o bara si nu sti cum cred ca, chiar ar ajuta on post ,,DY-bara hd,, cu poze, cote, materiale folosite, centre achizitie, scule folosite, pt mk2 sau jeep sau altceva deci o sectiune DY in care sa se discute strict despre accesorii sa zicem care pur si simplu ai placerea, posibilitatea si nebunia sa ti le faci singur asa cum vrei tu... sau doar din cauza ca nu ai bani sa-ti cumperi un anume lucru....cam asa am ,,vazut,, eu treaba asta. Salutari, Alex! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Am vazut ca mai nou, sau poate este de mai mult timp, dar abie acum am observat ca putem clasifica sau acorda raiting thread-urilor, dar in acelas timp am observat ca nu toate au asa ceva. Pe ce principiu se aloca acest element? Ce consecinte are cumularea de stelute? Asta ca sa inteleg mai bine principiul. Multumesc S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate