Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului

Max

Postări Recomandate

Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului

Acum daca tot am inceput, si in prima pagina se vede la fel.

Suspectez ce pe orice IE se vede la fel. Gata, nu mai am altele :sl

ImaginiForum2.jpg.3c59cd4c795ba82d55d0161c8141a11a.jpg

Toyota LC200 V8 for fun

Mercedes C63AMG for city

Yamaha Fazer FZ1S for adrenalin

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 453
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Hoooopaaaaaaaa............iaca-ta ce ne-a adus Iepuras` : buton de FACEBOOK !!! :tk:bravo

Se pare ca sunt lucruri care iti mai scapa si tie! Butonul este mai demult ...chiar a fost si o discutie pe tema asta(subiectul fiind Max,care la un moment dat a scris ceva de genul"un rahat numit Facebook" blamand aceasta retea de socializare ,mai apoi aparand link aici pe forum)

Link spre comentariu

Se pare ca sunt lucruri care iti mai scapa si tie! Butonul este mai demult ...chiar a fost si o discutie pe tema asta(subiectul fiind Max,care la un moment dat a scris ceva de genul"un rahat numit Facebook" blamand aceasta retea de socializare ,mai apoi aparand link aici pe forum)

Posibil....la cat mi-e de "drag" FB.......:ha:......iti dai seama ca de discutia respectiva imi aduc aminte, dar butoanele abia acum le-am remarcat.......

Link spre comentariu

Tu ai incercat butonul de sus ?

Prima oara cand il incerc si surpriza : nu funcitoneaza ! Cica "Later"....

1776592400_FB-ERROR.thumb.JPG.7776803e1388cb3f43b99874dfa9abef.JPG

Link spre comentariu

...chiar a fost si o discutie pe tema asta(subiectul fiind Max,care la un moment dat a scris ceva de genul"un rahat numit Facebook" blamand aceasta retea de socializare ,mai apoi aparand link aici pe forum)

Si ce vrei sa demonstrezi cu afirmatia asta? Incerci ca sa ma iei peste picior pt ca am pus FB-ul pe forum dupa ce l-am blamat? Am explicat foarte clar de ce am facut-o. Chiar daca eu nu mai folosesc FB-ul, asta nu inseamna ca nici altii nu o fac. Am activat optiunea FB chiar la cererea altora.

Link spre comentariu

Si ce vrei sa demonstrezi cu afirmatia asta? Incerci ca sa ma iei peste picior pt ca am pus FB-ul pe forum dupa ce l-am blamat? Am explicat foarte clar de ce am facut-o. Chiar daca eu nu mai folosesc FB-ul, asta nu inseamna ca nici altii nu o fac. Am activat optiunea FB chiar la cererea altora.

Nu incercam sa demonstrez nimic,ci doar prezentam un fapt!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salutare.

E o problema generala cu aceste interfete ale siturilor ,forumurilor, peste 35-40 de ani incep problemele cu vederea ,iar contrastul foarte puternic ,cit si culorile vii fac foarte greoaie citirea ,informatiilor expuse , va spun categoric ca e mult mai bine sa puneti o fata bleu deschis sau alta culoare deschisa ca fond, pe cind acest negru este foarte tipator, chiar e foarte greu de citit, poate ca pentru cei pina in 30 de ani nu sunt probleme ,dar sigur ceilalti se chinuie sa citeasca. Culorile vor face deliciu destul, cele ale pozelor expuse, dar pentru a citi trebuie un fond deschis.

Nu fac reclama ,iar gusturile se stie difera , dar macar incercati aceasta schimbare si eu cred ca va fi mai bine, ca exemplu va sugerez aceste situri, Softpedia si Ebible, aceste fonduri mie mi se par cel mai usor de citit desi dintre ele ar prima fondul bleu, senin, albastru foarte deschis, nu degeaba e softpedia cap de serie!

Va spun asta cu tot binele pe care vi-l doresc, sanatate!.

Link spre comentariu

Salutare.

E o problema generala cu aceste interfete ale siturilor ,forumurilor, peste 35-40 de ani incep problemele cu vederea ,iar contrastul foarte puternic ,cit si culorile vii fac foarte greoaie citirea ,informatiilor expuse , va spun categoric ca e mult mai bine sa puneti o fata bleu deschis sau alta culoare deschisa ca fond, pe cind acest negru este foarte tipator, chiar e foarte greu de citit, poate ca pentru cei pina in 30 de ani nu sunt probleme ,dar sigur ceilalti se chinuie sa citeasca. Culorile vor face deliciu destul, cele ale pozelor expuse, dar pentru a citi trebuie un fond deschis.

Nu fac reclama ,iar gusturile se stie difera , dar macar incercati aceasta schimbare si eu cred ca va fi mai bine, ca exemplu va sugerez aceste situri, Softpedia si Ebible, aceste fonduri mie mi se par cel mai usor de citit desi dintre ele ar prima fondul bleu, senin, albastru foarte deschis, nu degeaba e softpedia cap de serie!

Va spun asta cu tot binele pe care vi-l doresc, sanatate!.

Buna ziua si tie.

Inainte de orice alta discutie, cand intri in casa cuiva, inainte de a comenta culoarea perdelelor, e frumos ca sa dai buna ziua si sa te prezinti. In mod normal asta tine de cei 7 ani de acasa. Din pacate, la noi la romani nu e asa astfel incat am fost nevoiti ca sa punem acest lucru in Regulamentul Forumului. Daca il citeai, observai ca primul tau post ar fi trebuit ca sa fie in topicul de prezentare a membrilor. Mai e o prevedere care tine si de Locatie. Aceasta trebuie sa fie LOCALITATEA nu JUDETUL. Teleorman e judet din cate stiu eu.

Legat de problema pe care ai expus-o.

De-a lungul timpului, acest forum a avut diferite fete inclusiv pe fond deschis. Nici mie dar nici multor altor useri nu ne-a placut. De aceea am ramas la acest tip de contrast.

Eu am 39 de ani si acest tip de contrast imi convine cel mai mult. E drept ca nu am inca nici o problema de vedere desi lucrez pe calculator de cel putin 20 de ani.

Exista in datele statistice ale site-urilor un parametru care se numeste timp mediu petrecut de un user pe site.

Spre deosebire de multe alte site-uri (care sunt mult mai sus in top-urile statistice gen Trafic.ro, la noi, timpul mediu petrecut de un user pe site este foarte mare respectiv 788 de secunde adica peste 13 minute. Asta inseamna ca multa lumea intra si sta pe forum, nu intra si in cateva secunde iese asa cum se intampla pe multe alte site-uri.

Pe langa asta. foarte multi utilizatori stau seara pe forum. Un fond deschis , iti spun din proprie experienta, este extrem de obositor. Intr-o camera intunecata, un monitor de 22" care iti lumineaza in fata ca bec de 80W este extrem de obositor.

Acestea sunt criteriile pt care am ramas la acest tip de contrast.

Uite si alte exemple de forumuri importante si foarte utilizate:

http://www.pirate4x4.com/forum/

http://forum.ih8mud.com/

Link spre comentariu

De-a lungul timpului, acest forum a avut diferite fete inclusiv pe fond deschis. Nici mie dar nici multor altor useri nu ne-a placut. De aceea am ramas la acest tip de contrast.

Eu am 39 de ani si acest tip de contrast imi convine cel mai mult. E drept ca nu am inca nici o problema de vedere desi lucrez pe calculator de cel putin 20 de ani.

Pe langa asta. foarte multi utilizatori stau seara pe forum. Un fond deschis , iti spun din proprie experienta, este extrem de obositor. Intr-o camera intunecata, un monitor de 22" care iti lumineaza in fata ca bec de 80W este extrem de obositor.

Acestea sunt criteriile pt care am ramas la acest tip de contrast.

Uite si alte exemple de forumuri importante si foarte utilizate:

http://www.pirate4x4.com/forum/

http://forum.ih8mud.com/

v-ati gandit la o nuanta de gri mai inchis? si scris negru?

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

ar fi interesant ca atunci cand accesezi profilul unui utilizator

sa ai optiunea de a vedea si prezentarea pe care si-a facut-o atunci cand s-a inscris pe forum.

Pajero II, 2.5 td, 1991

Feelander 1.8, 1998

Link spre comentariu

Daaa,si sa vedem si ce poze a pus pe facebook,eventual si ce declaratie de venit are :ha::ha::ha:

Glumesc,scuze de offtopic!

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

ar fi interesant ca atunci cand accesezi profilul unui utilizator

sa ai optiunea de a vedea si prezentarea pe care si-a facut-o atunci cand s-a inscris pe forum.

Asta o poate vedea oricine din doua click-uri :

unul pe ID-ul lui

441942830_Viewforumposts.JPG.e222d013728349f7b86ed1118ba05c6b.JPG

si al doilea click pe "View forum posts" unde gasesti si prezentarea lui......daca o are........

697290283_Viewforumposts2.thumb.JPG.b1fb7365e152a7121c04152b12ff1c20.JPG

Link spre comentariu

Asta o poate vedea oricine din doua click-uri :

unul pe ID-ul lui

[ATTACH=CONFIG]107649[/ATTACH]

si al doilea click pe "View forum posts" unde gasesti si prezentarea lui......daca o are........

[ATTACH=CONFIG]107650[/ATTACH]

Acum am vazut, asa e, doar ca trebuie sa te duci pana la primele postari printre care se afla si prezentarea. Multumesc!

Pajero II, 2.5 td, 1991

Feelander 1.8, 1998

Link spre comentariu

Pe un forum nu totul se serveste pe tava, mai trebuie sa si cauti sa te implici sa-ti dai interesul. Informatia exista, exista si metoda de a o gasi doar ca mai trebuie sa o si folosesti.

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Pe un forum nu totul se serveste pe tava, mai trebuie sa si cauti sa te implici sa-ti dai interesul. Informatia exista, exista si metoda de a o gasi doar ca mai trebuie sa o si folosesti.

S-auzim de bine

Asa e, dar iti mai trebuie si timp ... pe care unii nu-l prea au. Cand te arde ... sa te vad daca ai radare sa stai ore sa paginezii, cand foarte simplu puteai sa gasesti informatiile la profil (nr. de tel., etc.).

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Asa e, dar iti mai trebuie si timp ... pe care unii nu-l prea au. Cand te arde ... sa te vad daca ai radare sa stai ore sa paginezii, cand foarte simplu puteai sa gasesti informatiile la profil (nr. de tel., etc.).

Crede-ma ca dureaza foarte putin sa gasesti orice informatie.......cand voi avea timp si certitudinea ca nu se va mai schimba interfata forumului, voi reface tutorialele in care voi arata cum se poate gasi orice din doua-trei click-uri......

Avem reclamatii si injurii cu nemiluita ca, si asa, suntem comunisti ca solicitam date de contact in anunturi, ca postul cu prezentarea e o aberatie, daramite sa fie trecute si in profil.....

Link spre comentariu

Cine isi da datele la prezentare si in alte topicuri, banuiesc ca nu il deranjeaza sa le aiba vizibile si la profil ... poate fi optional. De ex.: nr. de tel., activitati de tractari auto zona X, ajutor offroad zona Y, service auto ..., sablare si vopsire ..., vanzator autorizat ... etc.

Nu mereu ai calculator si linie de internet de mare viteza (poti sa intrii de pe tel. pe GPRS) si e mai greu de paginat.

:rsp

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Re: Regulile de utilizare a sectiunii de Plangeri si Reclamatii

Mie mi se pare ca reorganizarea de la vanzari-schimburi 4x4 dupa marca masinii este greoaie, inutila si ne obliga la jdemii de clickuri. Cred ca asa cum era inainte era mai usor de vazut ce a aparut nou pe piata, indiferent de marca. Acum trebe sa le luam toate marcile la rand, una cate una.

Cu atat mai mult cu cat la vanzari-schimburi non-4x4 a ramas la fel. Precum si la alte vanzari/cumparari. Pe aceeasi tema daca reorganizati si vanzari-cumparari anvelope dupa diametru, latime, nr de gauri, ET si altele o sa ajungem cu nervii la pamant. :ha:

Va rugam reveniti la varianta anterioara.

Multumesc!

Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/
Link spre comentariu

Ce apare NOU pe piata, vezi oricum, cu ajutorul butonului de Mesaje noi.

In opozitie a ceea ce zici tu, sunt cei care au dorit impartirea pe marci sustinand ca daca isi cauta o marca anume, sa poata urmari doar o singura sectiune si sa nu rascoleasca prin toate anunturile.

Se poate ingloba la fiecare marca si partea de "Piese de schimb" si sa lasam separat sectiunile Vanzari/cumparari anvelope pentru ca alea fiind interschimbabile nu are rost sa le legam de fiecare marca.

Astfel, de ex, la Toyota se vor gasi doar masinile Toyota si piesele si accesorile dedicate acestei marci.

Sa mai auzim si alte pareri ale celorlalti useri si vedem cum facem...........

Link spre comentariu

...

Este deja o sectiune dedicata tipurilor de masini dar este pentru posesorii de masini.

In general la vanzari haladuie ori cei care vor sa schimbe ori cei care inca nu au masina dar vor sa cumpere una. Si asa aveau oferta intraga si puteau alege, compara, etc. Daca le sectionam atunci vor trebui sa caute in toate sectiunile. Fiindca eu cred ca la majoritatea nu marca de masina este pregnanta, chiar daca ar dori asta, ci bugetul, caracteristicile si dotarile. Din ce am vazut eu pretul se discuta, accesoriile de negociaza dar marca nu.

Parerea mea...

Editat de renegade
Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/
Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

Salutare si LA MULTI ANI!!

O sugestie, daca platforma permite: la sectiunea Topicuri urmarite, trebuie sa intri in fiecare topic si sa-i dai "unsuscribe", daca nu mai vrei sa fi atentionat de o noua postare.

Am vazut, de asemenea, ca in pagina principala de la Topicuri urmarite, ai o casuta in dreapta care poate fi bifata.

Sugestie: exista posibilitatea, ca, bifand acea casuta, sa am si in meniu Uneletele discutiei? Respectiv sa am posibilitatea sa nu mai urmaresc discutia fara sa intru in fieacare discutie in parte...

Multumesc,

Bogdan

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

o idee buna din puctul meu de vedere ar fi ca la sectiunea de mica publicitate tot ce inseamna anunturi inchise chiar daca sunt mai noi decat alte anunturi neinchise sa treaca in lista de afisare abia dupa ce se termina toate anunturile deschise. Astefel sa ai toate anunturile inca valabile unu dupa altul si abia apoi anunturile inchise.

Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata,

Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea

Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata

Link spre comentariu

o idee buna din puctul meu de vedere ar fi ca la sectiunea de mica publicitate tot ce inseamna anunturi inchise chiar daca sunt mai noi decat alte anunturi neinchise sa treaca in lista de afisare abia dupa ce se termina toate anunturile deschise. Astefel sa ai toate anunturile inca valabile unu dupa altul si abia apoi anunturile inchise.

Sau aparitia unei noi sub-sectiuni "anunturi inchise". Nu stiu, dar nu cred sa fie mult de munca in plus pt moderatori, dupa inchiderea anuntului sa fie mutat acolo. si daca sectiunea aia e exclusa la cautari, anunturile nu mai apar, dar cine vrea sa vada preturi, etc poate linistit sa caute.

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare