grandvitara Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 (edited) Fratilor de cind activez pe forum tot am o curiozitate sa vad citi posesori de gv-uri sunt pe aici.Ideea proasta sau nu o am de ceva vreme dar punerea ei in practica a venit de la patania colegului pedro care cerea un sfat da nimeni nu zicea nimic(idem subsemnatul ,sa-mi fie rusine :sr).Asa ca hai sa vedem daca vorbesc de unul singur sau nu.Ar fi interesant zic sa vedem citi posesori "haladuie" activ pe aici ca sa ne putem conversa si noi cum fac fratiorii nostrii cu vitare care cred ca in curind nu o sa mai incapa pe server:ha::ha:.Recunosc insa ca mi-au fost de mare ajutor ueori! Din cite stiu in afara de mine mai este Oliver(lichter) pe care nu l-am mai "vazut" de ceva vreme acum pedro iar in rest doar aparitii meteorice.Asa ca hai sa dam startul si sper sa nu ne apuce 2011 pina ne adunam vreo 3 sau 4 . Eventual poate ii determinam pe moderatori sa introduca gv-ul in rind cu "vitarele,samuraiele si jimnyurile" nu la rubrica "etc" :ha::ha::ha: Edited December 3, 2010 by grandvitara Link to comment Share on other sites More sharing options...
grandvitara Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Re: Recensamintul Grand Vitarelor de pe forum Haideti fratilor ca acusi o sa apareti pe aici cu diverse cerinte, dar cind e sa facem o treaba toti va rupeti in doua!De cind urmaresc forumul imi aduc aminte de cel putin 3-4 cazuri de posesori de gv-uri care cereau sfaturi, basca pm-ul imi era plin de tot felul de mesaje legate de masina.Asa ca , ce ii atit de greu sa ne reunim?:tk Link to comment Share on other sites More sharing options...
camadacj Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Re: Recensamintul Grand Vitarelor de pe forum Salut Am un Grand Vitara 2005 cu motor de Peugeot 2000HDI. Abia in 23 Decembrie am reusit sa-l inmatriculez. Sarbatori Fericite 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grandvitara Posted December 26, 2010 Author Share Posted December 26, 2010 Re: Recensamintul Grand Vitarelor de pe forum Bun a aparut inca un proprietar de gv adica acum suntem 2!Asta da minune de CRACIUN!:ha::ha::ha::ha::ha: Asteptam de acum Pastele sa ne mai inmultim! Ps scuze ma luase valul,bine ai ajuns pe aici! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalint Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Re: Recensamintul Grand Vitarelor de pe forum Salutare ! Sunt mandrul posesor al unui Grand Vitara model 2004 , 2.0 benzina cat se poate de stock .Acum o saptamana am reusit sa-l inmatriculez . Am sa apar cu foto si impresii , deocamdata e `` internata `` pentru un simering si un rulment fata spart . Ce sa zic , mie unu imi place masinuta , nu am apucat sa o scot in off road serios . Urmeaza sa o incalt , si aici astept recomandari , scuturi , un kit de suspensie Calmini si eventual un troliu ... Adica cheltuiala , dar eu zic ca o sa merite .:banana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristy Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Re: Recensamintul Grand Vitarelor de pe forum salut eu am achizitionat intamplator in urma cu un an o grand vitara din '99, benzina, 2.0l, dar inca nu stiu daca sa o tin si s-o "dotez" putin sau sa scap de ea. deocamdata, in teren nu a reusit sa ma convinga ca merita investitia.....in plus, dupa ce ca nu am timp nici sa mor, au mai crapat si planetarele fata, iar la reprezentanta nu costa decat 500 de euro + TVA/buc. cu toate ca mi se pare un pic cam dificil saltul de la toyote de peste 2 tone la o masina de 1400 kg, contabilizati-ma si pe mine ca un posesor de GV! Suzuki Grand Vitara 1999, 2.0l benzina Link to comment Share on other sites More sharing options...
lichter Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Re: Recensamintul Grand Vitarelor de pe forum Sunt posesor de GrandVitara 2.0 L benzina. Mai multe detalii am un topic aici. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woe Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Re: Recensamintul Grand Vitarelor de pe forum Am si eu GV din 2008, destul de stock si de SUV, din pacate. Da-l mai bag pe trasee montaniarde, cand am timp. Are jurnal de bord pe forumul softpedia. Suzuki Grand Vitara 2008, 2l benz Link to comment Share on other sites More sharing options...
danut Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Re: Recensamintul Grand Vitarelor de pe forum M-as baga si eu in seama la GV, dar din pacate pe a mea scrie Vitara, desi este LWB si cam seamana cu o GV ceva mai in colturi. 2.0 diesel, automata, 1998:grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbas Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Re: Recensamintul Grand Vitarelor de pe forum Sal. Am si eu o Grand Vitara din 2009.Din pacate este stock, dar am mai bagat-o pe la padure si intr-un fel de off road organizat in Luxembourg. Acum astept sa o incalt cu ceva, dar cred ca o sa fie A/T- uri ca sunt mai mult pe sosele cu ea. FELICITARI PT IDEEA CU RECENSAMANTUL. 1 I want out - to live my life and to be free !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grandvitara Posted January 15, 2011 Author Share Posted January 15, 2011 Re: Recensamintul Grand Vitarelor de pe forum Vedeti fratilor ca se poate?:h5Am lipsit vreo2 saptamini si au inceput sa apara gv-urile mai vechi sau mai noi ca dupa ploaie :banana. Stiam eu ca nu is singur pe aici:ha::ha::ha:.Salutare tuturor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emanoeladrian Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Re: Recensamintul Grand Vitarelor de pe forum Salutare , Nu pot sa nu raspund 'prezent !' la recensamant . 2 Grand Vitara in 'batatura' dintre care una se vrea schimbata cu alta noua . Deci GV 2004 cu motor 2.0 Benzina in 5 usi a sotiei si cealalta 1,6 benzina, an 2002(prima inmatriculare) in 3 usi ...masina de suflet a fetei mele si e la vanzare . Ma declar multumit de amandoua in proportie de 99%.:h5 RAV 4 Model Luxury 2018. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eugenv Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 (edited) Re: Recensamintul Grand Vitarelor de pe forum Salutare la toti..... O grand vitara din 2009 motor 2.0L 5 usi, fara nici o modificare pe ea. Am vazut pe undeva un kit de inaltare insa nu cred ca merita, avand in vedera ca 95% circula pe sosea. Am fost foarte multumit de ea anul trecut cand chiar nu a trebuit sa pun mana pe lopata de zapada deloc.... in rest m-am ferit sa ajung cu ea in situatii in care sa constat ca am depasit limitele ei constructive. Edited January 24, 2011 by eugenv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 07hxx Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Re: Recensamintul Grand Vitarelor de pe forum am si eu una !!! :h5 si ma face fericit ( mai putin cand ajung la pompa :x) din 2000 , 2000 cmc , 3 usi , softtop, incaltata si dornica de drumetie si aventura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansatia Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Re: Recensamintul Grand Vitarelor de pe forum nai adaugati un bucata din 99 - 20TDI sunt f. multumit de ea kiar daca e mai veche Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Re: Recensamintul Grand Vitarelor de pe forum S-a spart conducta cu contravenienti. Colegii eugenv, 07hxx, dansatia, treceti pe la regulament, cititi-l, conformati-va (mai ales punctului 2c) si reveniti dupa aceea. Ma bucur ca sunteti multumiti de masinile voastre, dar noi inca nu va cunoastem pentru ca nu v-ati prezentat. Va asteptam 24 de ore. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
-pedro- Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Re: Recensamintul Grand Vitarelor de pe forum Posesor GV 16 16V Sport, anul 2001, softop...mai nou mobilata cu un hard top facut dupa sufletul meu. Daca e un forum de 4x4 ar trebui sa ne limitam la GV pana in 2004/2005 ...ca apoi sarim in SUV-uri ..si e greu cu ele off road. Suzzy Grand Vitara 1.6 16 v sport Renault Megane coupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian_ppp Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Re: Recensamintul Grand Vitarelor de pe forum ma bag si eu cu o GV la care nu am facut mari modificari ca nu am avut nevoie : http://img818.imageshack.us/img818/7105/modificaregv.jpg 2.0 D din 2003 O am de mai bine de 1 si nu am de ce sa ma plang Link to comment Share on other sites More sharing options...
grandvitara Posted June 30, 2011 Author Share Posted June 30, 2011 Re: Recensamintul Grand Vitarelor de pe forum ma bag si eu cu o GV la care nu am facut mari modificari ca nu am avut nevoie : http://img818.imageshack.us/img818/7105/modificaregv.jpg 2.0 D din 2003 O am de mai bine de 1 si nu am de ce sa ma plang Sa o stapinesti sanatos,ca desi in Romania GV-urile nu prea sunt apreciate in vest e plin de ele:ha::ha: Motor de Mazda sau de Peugeot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian_ppp Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Re: Recensamintul Grand Vitarelor de pe forum Salut, merci, nu stiu dar tind sa cred ca este 2.0 hdi de la Peugeot. Nu prea ma pricep, revizii gaz si atat, nu am avut nevoie de alte interventii Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzu Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Re: Recensamintul Grand Vitarelor de pe forum Constat ca cei care detinem GV suntem putini si luati peste picior de vitaristi. Nu stiu de ce, dar cred ca: " vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii". Hai sa nu fiu rautacios si sa ma prezint , deoarece sunt nou pe aici si nu vreau sa supar pe nimeni: sunt " Zuzu" din Rm.Valcea, sunt posesorul unei Grand Vitara din 2001, sport, trei usi , motor 1,6 cm. Sunt foarte multumit de aceata masina si recomand modelul oricarei persoane interesate de acest gen . In schimb am o mica-mare problema, respectiv prelata sau, tehnic soft top, pe care mi-a stricat-o grindina. Cu aceasta ocazie v-as ruga, daca puteti sa ma ajutati fie cu una nou sau second, dar in stare buna sau cu vreo informatie despre vreo persoana sau firma care realizeaza acest gen de componenta a caroseriei. Sunt disponibil la tel. 0741012351 sau www. nicolaesculaurentiu73@yahoo.com. Va multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weeked Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Re: Recensamintul Grand Vitarelor de pe forum Suzuki Grand Vitara 2001 motor 1.6 16v . Super multumit de ea. Singura chestie e ca m-am obisnuit greu cu semnalizarea pe partea dreapta. Ca modificari nu vreau decat sa ii schimb amortizoarele pe spate cu unele Monroe si probabil nisete cauciucuri mai serioase. ( sunt pescar si pot zice ca am vazut multe masini "parcate" in noroi pana acuma..sper sa evit pe cat posibil acele situatii cu noua achizitie...poate imi dati ceva sfaturi ca sa o prepar pentru un off road soft). Poze: http://i863.photobucket.com/albums/ab192/weeked/media2.jpg http://i863.photobucket.com/albums/ab192/weeked/media1.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Re: Recensamintul Grand Vitarelor de pe forum @grandvitara a creat acest topic pentru a va cunoaste intre voi, posesorii de GV, ci nu sa-l transformati intr-unul de chat, mica publicitate, etc !!! Daca doriti ceva piese, postati la "Piese de schimb 4x4", daca aveti de discutat altceva deschideti topic cu subiectul care va intereseaza si nu in ultimul rand multe altele, personale, se pot discuta si pe pm ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
trike1 Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Re: Recensamintul Grand Vitarelor de pe forum mai nou a aparut in batatura un GV benzinar,din 2000,motor de 2 l ,care a intrat la preparat! o bara hand made cu troliu si urmeaza cauciucurile! ea este englezoaica dar transformata cu volanul pe partea buna!:grin: Nissan y160,Terrano II -04,Toyota Rav 4 D-CAT Dodge Ram 1500 -04 Traic BOOM Fighter 2000cmc Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidco_m Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Re: Recensamintul Grand Vitarelor de pe forum Salut Intru si eu in club cu un GV din 2001 ,1995 cm3 97kW.Momentan sunt la capitolul inspectie,reparatii +modificari. Sa auzim de bine ''invingeti-va teama '' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts