sese Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Am si eu unul :grin: . Merge bine si imi place foarte mult doar ca are nevoi momentan . Ii cam trebuie niste bucsi mai de teren si telescoape . Cele care sunt pe ea acum sunt cele originale cu reglaj (soft,medium,hard0 si ma gandeam la unele mai bune. Exista ome sau alta companie de produse de teren care au telescoape cu acest reglaj sau doar pe origina? Aproape ca uitasem Mitsubishi Pajero an '97 scurt, motor benzina 3000 cc. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 8, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 poze i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Faina masina. Telescoape regalbile, din cate stiu eu, numai in original gasesti. La OldManEmu sigur nu este. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 8, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 poze i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 8, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Multumesc. Asa credeam si eu dar nu eram sigur. Din cate am inteles , telescoapele originale sunt destul de rezistente in teren, dar bucsile nu prea . Am cautat in mai multe locuri pe net dar nu am gasit sau nu am fost in stare sa gasesc preturi si daca exista kit pentru modelul acesta de pajero . Poate ma poate ajuta cineva ? 1 i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 :h5 faina masina , felicitari.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 8, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 multumesc i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 8, 2008 Partajează Postat Ianuarie 8, 2008 Super motor. S-o stapinesti sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 foarte tare masina.o spun din proprie experienta.zburda pe dealuri si pe coclauri cu patrolul legat dupa ea,m-a scos din rahat de cateva ori. 1 o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 9, 2008 Partajează Postat Ianuarie 9, 2008 faina masinuta - s-o stapanesti sanatos :wink: . Motorul super - am sub capota tot un v6 de 3000 :h5 - al tau e cu 12 sau 24 de valve? Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 10, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 mersi e cu 24 de valve, poate 23 ca nu sunt sigur :grin: 1 i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 10, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 e hyunday-ul din poza care are motorul de 3000? (vitalies) frumoasa balta :grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 Kit bucsi suspensii(Polibuchsen) brate fata: 315,00 Eur Kit OME cu torsiuni fata:990,00 EUR Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 10, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 mersi -----pepi3103----- de unde si cum as putea sa cumpar? un nr de tel. sau o adresa de mail daca se poate. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 ba voi ati inebunit ? ce naiba eu rup masina de nu este drept prin coclauri si nu am probleme si am si prieteni si nu au probleme cu bucsile !!! nu trebuie sa pui telescoape originale ,cu reglaj ! alea sunt de fite !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 e hyunday-ul din poza care are motorul de 3000? (vitalies) frumoasa balta :grin: yep :D - au trecut zeci de masini la Baia Mare prin balta aia :D - apropos acu nu mai arata asa hyundaiu, tre sa actualizez poza. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 10, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 pt kato masina am cumparat-o din germania anul trecut si am bagat-o putin prin teren si dupa care a inceput sa bata peste tot unele si altele dupa care am remarcat ca desi are 150 de mi de km sasul nu a schimbat nici o bucsa si nici un telescop si toate sunt alea din fabricatie ca pe la ei nici nu prea ai nevoie. bucsile sunt mancate si telescoapele la test laservice cam scartzaie. eu unul vreau sa o fac sa mearga mai bine si cum sunt novice va intreb pe voi :roll: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 10, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 pentru vitalies ai modificat-o sau ai spalat-o :grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 ba voi ati inebunit ? ce naiba eu rup masina de nu este drept prin coclauri si nu am probleme si am si prieteni si nu au probleme cu bucsile !!! nu trebuie sa pui telescoape originale ,cu reglaj ! alea sunt de fite !!! masina am cumparat-o din germania anul trecut si am bagat-o putin prin teren si dupa care a inceput sa bata peste tot unele si altele dupa care am remarcat ca desi are 150 de mi de km sasul nu a schimbat nici o bucsa si nici un telescop si toate sunt alea din fabricatie ca pe la ei nici nu prea ai nevoie. bucsile sunt mancate si telescoapele la test laservice cam scartzaie. eu unul vreau sa o fac sa mearga mai bine si cum sunt novice va intreb pe voi :roll: scartaie chiar urat... o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 pentru vitalies ai modificat-o sau ai spalat-o :grin: i-a facut Don Luigi bara si toata plasticaraia din fata a plecat :wink: :D si i-a crescut si un troliu :grin: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 11, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 astept si eu sa pun samanta din aia sa creasca si la mine dar acum e cam mica planta si mai are putin si cand ajunge la 3600 kg il altoiesc :grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 15, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 are careva dintre voi o schita sau proiect pt prins hi-jack-ul pe roata de rezerva? i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 am cunoscut si eu bijuteria ( sa vedeti ce frumos se tureza) sa-ti traiasca multi ani fericiti (apropo am vazut ca mi-ai luat locul de parcare :lol: :lol: :lol: :lol: ) :ig aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 cand vi pe la noi il cedez ,dar l-am folosit sa nu se puna altcineva acolo :grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 31, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 a durat puitin ,m-am miscat mai greu ,dar intr-un final i-am dat drumul la reparat frumoasa :grin: mea masina . am primita azi primele lucruri si mai exact o cutie cu uleiuri :x :mrgreen: care ar trebui sa imbete masina i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate